Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כיום ברשותי סיאט טולדו 2006 2.0FSI. רכב נעים ומפנק, אבל עם 150K ק"מ מתחיל להראות סימני התיישנות, ואני מוציא עליו לא מעט כסף, אם כי הוא עושה 33K ק"מ בשנה, מה שיכול להיות תרוץ.

הילד השלישי בדרך... לכן זקוק ליותר מקום במושב האחורי (איכשהו המושב בטולדו צר יחסית, אני מניח שדומה למשפחה - ג'טה, אוקטביה).

בכל מקרה, יש סיכוי שהטולדו ישאר כרכב שני.

הדרישות:

תקציב - מוכן לקנות חדש. רצוי לא יותר מ-140000 ש"ח...

מקום ל-3 ילדים מאחור - בוסטר, כיסא תינוק וסלקל.

רצוי דיזל - אנחנו נוסעים לא מעט כאמור, וצריכת דלק היא קריטית. אם לא, אחד ממנועי הטורבו הקטנים יחסית והחסכוניים.

אוטומטית בלבד - רצוי תיבת קלאץ' כפול, ואם לא טיפטרוניק. פחות אוהב CVT..., אבל זה לא מה שיקבע.

תודה

פורסם

גש לבדוק את הרנו פלואנס דיזל, גם תישאר עם עודף בכיס.

מדובר באחת המשפחתיות היותר מרווחות.

בהצלחה.

פורסם

קודם כל שיהיה במזל, כל ילד הוא ברכה ואיתו גם מגיע המזל...

אני מקווה שתמצא רכב שיתאים לך ויענה על כל הצרכים,

אם תצטרך הלוואה/משכנתא בתנאים טובים אתה יכול לפנות לקבוצה של מזרחי טפחות בפייסבוק.

יש שם בנקאים מומחים שנותנים עצות, ועזרה להתנהלות נכונה.

שוב הרבה מזל טוב!

פורסם

אמנם אין לי שלושה ילדים עדיין, אבל יש לי את הפוקוס טורר.

לדעתי, היא לא מהגדולות במרחב פנים בקטגוריה.

מבחינת רוחב, אני חושב שה I30 היתה רחבה יותר. שוב, לא מדדתי, רק תחושה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
בדוק גם את ההונדה FR-V. היא אמנם כבר לא משווקת בתור חדשה (חבל...) אבל המושב האחורי שלה מאוד מרווח ומתאים לשלושה ילדים.

פותח השירשור מבקש רכב דיזל / טורבו בנזין קטן. ה-FRV אינה עונה על דרישת החיסכון בדלק.

פורסם

בדוק אוקטביה 2010 TDI יש גם מנוע 1,900 וגם 2,000

אני ממליץ על מנוע ה-2000 רכב חזק מאוד, איכותי, מהיר ומרווח עם בגאז ענק

וכיסאות מרווחים.

אם אתה לא מתעקש על רכב חדש מהחברה חפש לך רכב של שנה שנתיים על הכביש שכבר איבד קצת מהמחיר

פורסם
גש לבדוק את הרנו פלואנס דיזל, גם תישאר עם עודף בכיס.

מדובר באחת המשפחתיות היותר מרווחות.

בהצלחה.

+1

וגם חיסכונית מאוד - חשוב ביותר בכמות הנסיעות שלך.

אוקטביה לא תהיה עדיפה על טולדו במושב האחורי, רכבי בנזין יגזלו ממך בסביבות 700 ש"ח נוספים כל חודש על הוצאות דלק (אני משווה מול פלואנס דיזל).

רנו נוחה מאוד, מרווחת מאוד ובטיחותית - היא תפורה לדרישות שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם אני לא חושב שאוקטביה היא התשובה למי שעובר מטולד ומבקש מושב אחורי מרווח.

אם הסניק הרגילה הייתה מגיעה עם המנוע הזה אז יכולת ללכת עליה בלי להתלבט יותר מדי, את המושב האחורי של הפלואנס כדאי שתבדוק.

בנוסף מה שמאוד מפתה בפלואנס הוא המחיר לרכב חדש. ג'טה ואוקטביה מזנקות לאיזור ה-140 עד 150 אלף שקלים. הפלואנס מתחילה ב-120 ומסיימת ב-130 וזה אטרקטיבי. היא כבר מתחילה בעמדת יתרון מבחינת חיסכון גם אם צריכת הדלק נופלת משל המתחרות היקרות יותר.

פורסם

תודה על התגובות. אבדוק את הפלואנס.

האמת, לאחר שהזכרת את הסניק, לא ברור לי למה לא מביאים אותה (ואת המתחרות) עם מנועי דיזל. עבור תוספת מחיר סבירה זוהי אופציה מאוד הגיונית.

פורסם

לפי תחזית הדגמים החדשים ל-2012 שפורסמה באתר "אוטו", רנו תנסה לחזק את חזית הדיזל שלה באמצעות הוספת מנועי דיזל לסניק ולגרנד סניק. אם יהיו אופציות כאלה אז הן הכי יתאימו לך.

• תוכן חדש...