Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צמיגים ברכב- התלבטות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום בבוקר הגיעה הפנצ'ר השלישי בגלגל ימין. 3 פנצ'רים אחד ליד השני, אי אפשר לתקן. כרגע צריך להחליף את הצמיגים ברכב.

הרכב 3 שנים ו4 חודשים על הכביש והצמיגים מקדימה אכן ראויים להחלפה. מאחור עוד לא צריכים להחליף את הצמיגים והנה השאלה שלי

אליכם:

1. אני רוצה להחליף את כל ארבעת הצמיגים ברכב מבחינה בטיחותית. האם זה הגיוני מה שאני אומר או שלבינתיים

זה לא מזיק?

2. יש לי כרגע בניסאן טידה צמיגים שקבלתי עם הרכב, קונטיננטל R15 שאני דווקא מרוצה מהם. ישנם צמיגים עדיפים שכדאי להחליף

אליהם? או להשאר איתם? יחסית לשאר הצמיגים בשוק הם עדיפים?

המחיר של הקונטיננטל הוא 475 לאחד, נראה לי מאוד מוגזם.

אודה לכם על תשובתכם, כרגע אני עם גלגל חלופי דק, צריך להחליף עוד היום.

אמיר.

פורסם

צמיגים בני 3 וחצי שנים יהיו כמעט תמיד גמורים (לרוב הצמיגים תוחלת חיים של שלוש שנים בלבד, ואפילו פחות), גם הם מורכבים מאחור ולא שחוקים ועוברים טסט, ובכל מקרה כדאי להחליף רביעיה כיוון שאם תרכיב חדשים במקום הקדמיים, תישאר עם פחות אחיזה מאחור וזה מסוכן, וגם לא מאפשר לך לבצע סבב גלגלים כראוי. אז כן, תחליף רביעיה.

לגבי הצמיגים עצמם: זה רעיון לא רע לחפש את אותם הצמיגים שאתם מגיע הרכב במקור, אבל אין שום בעיה לרכוש גם צמיג אחר, אם זה מתאים לך מבחינה כספית ומבחינות אחרות. כל צמיג של מותג גדול, מחברה גדולה ומוכרת שיהיה בגיל של פחות משנה ביום הרכישה - הוא טוב. הקפד על לחצי אוויר, סבב גלגלים והחלפה לאחר כשלוש שנים או 60 אלף.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כמעט 500 שקלים לצמיג 15 אינץ' זה נשמע לי המון.

תערוך סקר שוק לפני שאתה מחליף.

לא חייב לדבוק בדגם המקורי למרות שקונטיננטל בהחלט ידועים באיכותם. רוב הדגמים של החברות המוכרות והגדולות יעשו עבודה טובה בין אם זה פירלי, גודייר, ברידג'סטון, דאנלופ, מישלן וטויו. יש גם חברות מוכרות אבל במחירים קצת יותר נמוכים בד"כ כמו קומהו, הנקוק, פאלקן וקלבר.

בהצלחה.

• תוכן חדש...