Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפיג'ו 306 סופר סלון 1800 אוט' עם ארבע דלתות. האוטו יד ראשונה שנת 99' עם 65000 קילומטרא'ז (בדוק).

עשיתי לרכב בדיקה מכון מבדק בהרצליה וקיבלתי תוצאות. אני אשמח עם תגידו לי מה דעתכם, האם מדובר בקניה כדאית וכמה ליעלה לי בהערכה גסה (אפילו מאוד) כל התיקונים.

1. לגבי נפילות לחץ וכד'- אין

2. מנוע, מערכת קירור, מערכת דלק, מערכת הצתה- רעש מערכת תזמון ושסתומים, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, רצועה פגומה.

3. מערכת פליטה- דוד עמעם אחורי פגום (המסננים בדוד האחורי באגזוז)

4. סרן קדמי ומערכת היגוי- לתקן זוויות בהיגוי, נקישות במתלה.

5. שילדת הרכב , ליקויים בעלי משמעות נמוכה- מעיכות בקורות תחתית, פגיעות פח ופגמים בצבע +פגושים( יש מכות קלות וסריטות) , חסר ציר הגבלה לדלת נהג.

6. מערכת בלמים (ללא פירוק גלגלים)- צלחות שחוקות.

7. צמיגים- צמיג אחורי ימני פגום, רעידה בצמיגים.

8. מערכת תאורה- יש רעש בחלון חשמלי בצד נהג.

9. העברת כוח- נקישה בשילוב ומעבר הילוכים, שמן כהה, שחיקה בדיסקיות הילוכים.

10. מחוונים- ביקורת כרית אוויר דולקת ( הבנתי שבדר"כ זה שטויות וזה בעית מגע בקונטקטים)

לאוט לא נעשתה החלפת רצועת טיימינג, כך שצריך לעשות את זה. האוטו שייך לאיש בן 65 שרק הוא ואישתו נוהגים עליו. מחיר מחירון לאחר שקלול היד והקילומטראז' הוא 57000.

האדון מבקש 50000.

האם כדאי. אני צריך תשובה יחסית דחוף כי אני צריך לתת לו תשובה.

תודה מכל הלב לכל העונים

פורסם

סך הכל בדיקה יפה שתואמת את הקילומטרז' המוצהר.הנקודה היחידה שטעונה בדיקה,היא הגיר האוטומטי.כדאי לך לגשת עם הרכב למכון גירים אוטומטיים על מנת לברר אם טענת המכון לבלאי גבוה נכונה או סתם כסת"ח,מפני ששיפוץ גיר אוטומטי יכול להגיע ל 5000 שקל!למעשה,חוץ מ"יישור קו" שיגרתי,האוטו מצויין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

עוד לא ראיתי רכב בין יותר משלוש שלא כתוב בבדיקה שלו

"שמן כהה ונקישות בהעברת הילוכים" (ברכב עם גיר אוטומטי כמובן)

זה לא אומר שלא הייתי בודק את הגיר - אבל על פניו זה נראה כסת"ח.

תעשה טיפול "יישור קו" תחליף את כל השמנים, הרצועות (כולל טיימינג) וצמיגים.

אל תקל ראש בנושא כרית האוויר - יתכן שצריך להחליף את המחשב של כריות האוויר וזה לא זול...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מחזק את הדברים שאמרו לפני - בכל מקרה אני לא רואה בבדיקה אף ליקוי משמעותי שאינו נובע מבלאי סביר לרכב בגיל זה.

נראה לי כקניה מוצלחת.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

סיכום קטן :

בהנחה שהגיר תקין (מכון גירים) , וכרית האוויר לא זקוקה להח' - לך על זה.

הפגיעה בקורות התחתיות עשוייה להיות תוצאה של עלייה לא זהירה על מדרכה וכו'.

הורדת המחיר , אם אין צורך להח' כרית אוויר וגיר , סבירה בהחלט.

כל השאר כסת"ח , אם תקנה את האוטו החלף רצועה (עלות אפסית) כדי לא להיתקע בדרך על שטויות.

• תוכן חדש...