Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רגע נחמד על הכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר בני דודים.

במהלך העבודה שלי כקב"ט בכניסה להבית מלון, אחד האורחים שכח את המפתחות בתוך הפורד קונקט שלו והרכב ננעל.

הדבר הכי בזוי שקרה, באו בני דודים שעברו במקרה ופתחו לו את הרכב...ועל הדרך הראו לו שיעור בפריצה עם נזק מינימלי. :lol:

מצויין! :) לפעמים גם זה יעיל :)

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
פורסם

יומן הקפטן : השנה היא 2004 ואני חוזר לערד עם האונו (יימח שמה וזכרה טפו!) והפעם היא (האונו) מחליטה שהראש מנוע לא לטעמה וכי אין תזמון יותר טוב מאשר ינואר ב01:00 על כביש 31 על מנת לבשר לי כך,בעודי יושב באונו הקפואה רועד מקור ומפחד באמצע שומקום ובחושך אימים ממתין לגרר (שאמר שזה בערך 3 שעות) מעשן את הסיגריה האחרונה בקופסה ורוקם בובת וודו ושר שירי נאצה על האונו -3 נקישות על השמשה -הלב שלי קפץ לסך השמש (ונראה לי שגם ברח לי במכנסיים) היה זה בדואי שהציע עזרה.

לי כבר לא היה מה להפסיד שיחת טלפון אחת ותוך 10 דקות הגיחו בני המשפחה שלו וגררו את הרכב לאחת הפזורות בסמוך אל תוך מוסך מאולתר.

החבר'ה התארגנו על מדורה וקפה אסלי בעוד חבר'ה אחרים כבר החלו לעבוד על הרכב .שעה וחצי והייתי בדרכי חזרה הבייתה לאחר שהרכב קיבל עזרה ראשונה (משהו שהוא עשה רק כדי שהרכב יסע עוד 20 ק"מ אין לי מושג מה..).

לא ביקשו שום תמורה,גם לא בעד הקפה והסיגריות !

Gn'f'R

• תוכן חדש...