Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב - 70K NIS - הדרישות? הרבה כיף בקצת כסף :)

ouxzor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

לאחרונה רכשתי סיאט איביזה 2008 SPECIAL EDITION בנפח 1600 סמ"ק.

בדיעבד הרכישה הייתה מאד מאכזבת,הקניה נעשתה בחיפזון מאחר ומכרתי את הרכב שלי ורציתי לקנות רכב במהירות האפשרית.

הסיבות שלא אהבתי את הרכב: מנוע נחמד אבל לא יותר מזה - חסר לי כוח, בידוד הרעש מנוע לתא נוסעים פשוט מביך, הרעש הוא נורא. נוחות בינונית - מרגישים מהמורות בכביש בצורה מאד בולטת, התנהגות כביש לוקה בחסר, בעיקר בפניות. לא הכרתי את הרכב מספיק לפני שרכשתי אותו ואני מכה על חטא על כך.

מאחר והרכב כבר עבר מספר ידיים החלטתי למסור אותו בינתיים לאחותי שתהנה ממנו. חבל לי למכור אותו בהפסד רב אחרי שהשקעתי 3500 ש"ח ביישור קו ברגע שקניתי אותו.

כרגע פנויים לי 70K ש"ח לרכישת רכב והנה הם הדברים החשובים לי, מהחשוב יותר לפחות:

1. כוח - חשוב לי שיהיה מנוע טורבו + גיר ידני (אולי DSG?)

2. בטיחות!!!

3. אמינות

4. התנהגות כביש - אני נוהג זהיר אך אוהב ללחוץ, חשוב לי להרגיש את הכוח והכיף בפניות ובאופן כללי בנהיגה שהיא לא רק קו ישר.

5. נוחות הנסיעה - מובן לי שרכב בסגנון שאני מחפש לא אמור לתת הרגישה של BMW סדרה 7, אבל שיהיה מינימום בידוד רעש מנוע, ואם כבר אין - לפחות שיהיה רעש כיפי מהמנוע :)

6. דלק - הרכב צפוי לנסוע 70 ק"מ ביום, יהיה נחמד אם הוא לא יקרע לי את הארנק.

7. עיצוב - אני בתפקיד בכיר ייצוגי בהייטק(לא רוצה ליסינג!:)), מתלבש מחויט וצריך לשמור על מראה מכובד. לא פחות חשוב - אני רווק בן 28 שיוצא עם נשים לעתים קרובות (עד שנכיר את האחת..), לכן חשוב שגם הרכב יעשה את העבודה :)

8. אבזור - מגנזיום,חלון בגג, בקרת אקלים.. כל השאר בונוס :)

אני יודע שבסכום הצנוע של 70K קשה מאד לפגוע בול הקריטריונים שהצבתי, אך אני מקווה שהבנתם איזה סגנון רכב אני מחפש. רציתי לשמוע את דעתכם והצעתכם איזה רכב אתם ממליצים בהסתמך על הדרישות המופרזות שלי.

חשבתי לעצמי "להיחנק" עם האיביזה עוד חצי שנה, לחסוך עוד קצת כסף ולרכוש מיטו 2009. מה דעתכם על כך?

תודה רבה לעוזרים!!!

תומר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמנם בא לך מוגדשת(טורבו) ,אבל תבדוק את ה147 או 156 מבית אלפא.

אבזור,התנהגות,מנועים ממכרים בצלילם והרגשתם וכמובן גם עיצוב שיחצין שאתה לא סתם אחד מהעדר אבל גם לא ילד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני באותה דעה. מה שאתה מחפש הוא מה שאלפא רומיאו מציעה. התנהגות, נוחות, סטייל - פשוט כיף.

בדוק 147 ובצע נסיעת מבחן על מיטו. נראה לי שעל אף שאין לה טורבו, ה-147 תפעיל את בלוטות הטעם שלך טוב יותר.

51 קג"מ :shock::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קנה איזו גולף או A3 בגרסאות המאובזרות בנדיבות.

נ.ב. אני לא מבין מה כ"כ מהנה באלפא 147 ולמה הוא צריך רכב גדול כמו 156.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין למה להציע לבחור רכב מיושן משנתונים נמוכים ובשווי מקסימלי של 40K ש"ח, כשיש לו אפשרות לרכוש רכב מתקדם בהרבה עם תקציב מכובד של 70K ש"ח לרכב יד שנייה.

עם כל הכבוד לאלפלא, אי אפשר "לקפוץ" עם שלושת הספרות האלה בכל פעם שמישהו מבקש המלצה לרכב מהנה.

מחשבה בוראת מציאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשווי מקסימלי של 40K ש"ח

1. לגבי השווי - אתה טועה (להזכירך ה-147 יוצרה עד לאחרונה. היא מהנה ואיכותית על אף שתוכננה לפני עשור).

2. וההמלצה שלך היא ... ?

51 קג"מ :shock::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על העצות, אכן אשמח להתקדם לרכש משנתון מתקדם יותר (2007?) מאשר הרכבים המוצעים כאן.

אשמח להתייחסות לגבי המיטו 2009 בהתחשב לצרכים שלי מהרכב.

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...