Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לחבר את המונו שלי ככה שלא ישרוף כלום בדרך ?

glansfor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מה לעשות קודם,לנתק את הפלוס של המצבר? כרגע המינוס לא מחובר לשאסי (של המגבר) אני צריך לחבר אותו,ואז מה הסדר המועדף לחיבור למגבר? קודם הפלוס ואז הרימוט והמינוס? או ההפך? ואז לחבר את הפלוס של המצבר?

כי היו לי כמה קצרים בגלל טעויות שלי וזה עלה לי הרבה כסף אני רוצה לדעת מה הדרך הבטוחה והנכונה לחבר את המגבר.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתק את הנתיך שצמוד למצבר.

חבר את כבלי המתח למצבר (אישית אני מתחיל מהפלוס ומתקדם).

חבר חזרה את הנתיך הראשי.

אם משהו נשרף, אז או שחיברת הפוך, או שאתה צריך להפסיק לעשן ברכב :lol:

מתחדשת*

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי מחר אנסה את זה,המונו שלי כרגע חדש אחר ממישהו קניתי,הלכתי לחבר לראות שאין לו תקלות,במעבדה מקצועית,הוא חיבר תמכונה שלו ל -+ של המגבר והיה בסקופ של שתי גלים עדינים רצים לא משו משוגע אלה רואים כאילו בקטנה,זה לא אומר שיש מתח בתור המגבר ויהיה קצרים או משהו?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראית פעם מגבר שמייצר מתח יש מאין?

אתה לא מבין את הבדיקה שבוצעה במעבדה, ואתה בטח לא מתאר נכון את מהלכה ואת התוצאות.

אם קיבלת תשובה שהמגבר תקין, אחלה.

אם לא, אז לא.

בגדול, אם אתה לא בטוח במה שאתה עושה, תשלם עוד כמה שקלים ותן לבעל מקצוע לעשות את העבודה.

מתחדשת*

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

:roll: אני יודע מה אני עושה,העיניין הוא שקרה תקלה לכן אני מתייעץ למען לא יקרה שוב.

בכל מקרה,מה אומרת הבדיקה בעצם עם הגלים הקטנים? זה מראה שמה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ג'ינו

נראה לי שאתה מדבר על סקופ - מה הקשר לזה לבין בדיקת מתח למגבר אני לא בטוח כרגע.

כמו שרומם ציין -

מנתקים פיוז ראשי ליד המצבר.

מחברים את המגבר לחיווט המתח שלו ובודקים היטב אם הכבלים מחוברים נכון ושאין איזה סיב שיוצר קצר או זליגה בין המגעים.

מחברים פיוז ראשי

מתפללים :-D

בגלל זה גם מומלץ להתקין דיסטריביוטר (מפצל) פלוס ליד המצברים עם פיוז קטן יותר לכל מגבר - ככה אתה יכול לנתק את הפיוז רק למגבר הרצוי.

בנוסף לכך,

אם יש לך בעיות של קפיצות מתח ונשרף לך הפיוז הראשי - היה רצוי לשים נתיך נדרך (פיוז אוטומטי) לבינתיים במקום הפיוז הראשי - זה נקרא circuit breaker אם אתה מחפש את זה באיביי.

סתם דוגמא - אחד של 200 אמפר

http://www.ebay.com/itm/NEW-RAPTOR-RCB-120-CIRCUIT-BREAKER-120-AMP-CAR-AUDIO-/360381257496?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53e8659718

כמובן אתה צריך פיוז ה-ר-ב-ה יותר קטן בערך שלו בכדי להגין על הכבל הראשי שלך.

4 גייג' - תלוי באיכות הכבל - יש כאלה שיכולים לסחוב עד 80 אמפר ויש כאלה שמוצהרים על יכולת העברה של עד 150 אמפר

אני באופן אישי - לא הייתי שם יותר מ80 בכדי להגן על הכבל בוודאות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל סידרת הכל עובד כמו שצריך והמונו 350.1 של ליטינג מה שיש ל יהצהוב הפתיע אותי מאוד הייתי מגזים ואומר שהוא יותר חזק מהR500 רוקפורד שהיה לי..או לפחות באותה עוצמה!

בכל מקרה יש משהו קטן מעצבן,הסאב דופק חזק מאוד יפה ואחרי כמה דקות פתאום יש ירידה של העוצמה ואחרי כמה דקות זה חוזר להיות שוב חזק..לא יודע מה זה ולמה זה קורה בדקתי את המגעים של הRCA והכל מחובר טוב,מה זה יכול להיות? זה נורא מציק,לפעמים שאני שומע שיר פתאום אני אומר איך יכול להיות שזה ככה חלש פתאום אחרי כמה שניות זה מכפיל תעוצהמ וחוזר להיות חזק מאוד..

ג'ינו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...