Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על קרן השתלמות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי שתי קרנות שמנוהלות בדש.

בחצי שנה האחרונה הם מתעלמים ממני באופן מרגיז. לא שולחים עדכונים, דיברתי איתם פעמיים בטלפון,

אמרו שישלחו קוד לאינטרנט ולא שלחו, עכשיו גם בטלפון בלתי אפשרי להשיג אותם.

בקיצור החלטתי לנייד את הכספים לבית השקעות אחר.

יש לכם המלצה?

מחפש קרן בסיכון בינוני, עם תשואה סבירה והעיקר - דמי ניהול נמוכים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

כנס לביזפורטל ותראה מסלולים ומדדים.

אני אישית בילין לפידות ומרוצה מהשירות (התשואות שליליות כרגע, אבל זה אצל כולם).

משכנתא זה קל

פורסם

שלום גיל, אם כבר אתה עושה מהלך של לעזוב את החברה קודם כל יש לבחון אם אתה עדיין צריך את הקרן בתור קרן השתלמות.

אתה תרצה לפדות אותה בתום התקופה או שתרצה לתת לך להמשיך להתגלגל. ישנם מספר אפשרויות המרה כך שאני אחכה שתשיב על השאלה הראשונה.

דבר שני דמי הניהול אינם שיקול יחיד שצריך לקחת! טעות נפוצה ביותר! אם אתה מסתכל על הדמי ניהול בכלל אז ביחד עם זה צריך להסתכל על הרווח היחסי שמקבלים בתמורה. דוגמא:

קרן א': שווה 100K, עולה 1%, הרויחה 1700 ש"ח = 1.7%

קרן ב': שווה 100K, עולה 0.8%, הרויחה 900 ש"ח = 0.9%

בקרן א' הרווחת 700 ש"ח, בקרן ב' הרווחת 100 ש"ח. הנושא כרגע הוא מי מסוכנת יותר והאם היא הייתה שווה את הסיכון יחסית לפיזור שלקחה.

אלה הם רק חלק מהשיקולים בקבלת החלטות על חיסכון פנסיוני כזה או אחר והעניין מסתבך ומסתעף, לכן מומלץ ביותר להתייעץ עם מקצוען, אם יש לך מכר אישי שהוא סוכן בחברה מבטחת אז מומלץ לדבר איתו, אם אין חבר טוב כזה, אז תתחיל לראות איך אתה מטפל בעניין לבדך או דרך חברת ייעוץ. בנוסף יש את נושא המיסוי, יכול מאוד להיות שמגיע לך החזרי מס על ההפקדות.

גילוי נאות: אני עובד בחברה שמתמחה בשירותי ייעוץ פנסיוניים.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

• תוכן חדש...