Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חשבתי להקפיץ ולסכם את החוויה שלי עם הרכב הנהדר הזה, בכל זאת השרשור הזה מופיע תחת המדריך לפאביה.

אם תשאלו אותי באם אני ממליץ על רכישה של אחת כזאת היום (בין אם חדשה או משומשת) התשובה תהיה חד משמעית - כן.

אולי היא לא מאובזרת כמו קוריאנית או מהנה לנהיגה כמו פיאסטה, אבל בהחלט יש לה אופי. ואני אישית מתגעגע :)

זהו בגדול, תם ונשלם עוד פרק בחיי המוטוריים, עכשיו נשאר למצוא לה מחליפה ראויה..

מאוד מזכיר לי מה שאני חווה עם האיביזה 1.4 שיש לי כרגע.

לדעתי המנועים האלו יחד עם תיבת הילוכים ידנית הם שילוב מאוד מוצלח ופושר מכל הבחינות. כוח/ חיסכון/ מחיר ואחזקה.

גם אני ההיתי ממיץ על השילוב הזה באם זה היה איביזה/פאביה/ או פולו.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
NINJMNKY, סיכום מצויין. מסכים עם כל הסעיפים.

8,000 ש"ח תוספת בפריסה לשלוש שנים או אפילו שנתיים זה סכום זניח. מי שלא מסוגל לעמוד בהוצאה נוספת של 300 שקל בחודש לא צריך לרכוש רכב חדש מלכתחילה. אני לא אכנס לויכוח על מחיר חלפים וביטוח כי אין לי נתונים. בנוגע לצריכת דלק מדובר בתוספת זניחה אלא אם נוהגים קילומטרז מכובד. אני משוכנע שרוב הנהגים יסכימו לשלם תוספת 100-200 ש"ח דלק בחודש בשביל לנהוג ברכב שלא נחנק בהדלקת מזגן.

י Killed in Action.

מה שאתה אומר זו איוולת.

אני משלם עכשיו 500 ש"ח בחודש החזר הלוואה על הפונטו הישנה שלי (בת 7). כשאקנה את הרכב הבא אני מוכן להחזיר סביבות 800 ש"ח ואני אוכל לקנות רכב חדש לגמרי בסביבות 60 אלף ש"ח.

קפיצה של עוד 10K תחנוק את התקציב שלי לגמרי...מה לעשות וצריך לחיות ולאכול ולשלם שכירות.

אז אל תזלזל בסכום של 8000 ש"ח בבקשה. זה המון כסף ועובדה שיש הרבה יותר סוזוקי אלטו ודומותיה מכל אוטו אחר ב-70-75K.

• תוכן חדש...