Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

loty, אתה עסוק בלקשקש במוח ועל דפי הפורום, בלי שום ידע או ניסיון.

הרי אין ברשותך פאביה - מאיפה אתה גאון גדול לדעת איך זה לתחזק כזאת - מבחינת עלויות ביטוח וטיפולים.

הדרישה לאיתוראן SAVE לא ברורה, אך אינה מעידה על דבר מלבד העובדה שצ'מפיון (ואיתוראן) מנסים לעשות עליך קופה / חברות ביטוח / סוכני ביטוח מנסים לגלגל כאן כסף לכיסם.

בפעם המי יודע כמה, אני מבוטח מבלי איתוראן SAVE אלא רק קודנית ושני ניתוקים - וגם עלות הביטוח אינה בשמיים (ואני בדיוק מסיים נהג חדש - משמע עלות הביטוח תרד באופן ניכר).

אחרי כמעט שנה וחצי עם 1.2TSI ידנית, אוכל לומר לך שממוצע צריכת הדלק שלה (עירוני עם ביניערוני) נעה סביב 1:15 - בין תדלוקים.

גם אספר לך שמנוע שסיים את הרצתו ואת בתוליו - יהיה חסכוני משמעותית. אני עומד על 23K ק"מ כרגע, ויש פער גדול בין צריכת הדלק כרגע לבין מה שהיתה עד 10K ק"מ.

כמובן - וברור לחלוטין - שצורת נהיגה והדרך בה אתה נוסע (פקוקה / לא. פקוקה עירונית / בינעירונית) תורמים לחסכון (או לבזבוז) :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

RS אתה ביכלל הלכת רחוק, ההשוואה אינה בין פאביה TSI לפיקנטו. ההשוואה בין פאביה 1.4 שעלתה כ 70K ש"ח לפיקנטו. או פאביה משומשת (אני בעד) ביחס לפיקנטו חדשה. גם אני בין אלה שחושבים שההשוואה ראויה עקב קירבת מחיר הקניה בעיקר (מה שבא אחרי בתשלומים, איכשהו עומדים בזה).

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

לא, ויק.

אני נגעתי בצריכת דלק כמשהו כללי, בלי כל קשר השוואתי לפיקנטו, ואני גם בטוח שב-1.4 הידנית אפשרי להגיע לתוצאות נאות יותר.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רכבים שיעלו ב 2012 יעלו כבר 74.מסכים עם פותח השירשור,במחיר 69 וגם ב 74 זה אחלה אופציה,לא מבין למה לא מורידים מחיר מהספארק גם בתקופה שהפאביה עלתה 69.

חלק מהרוכשים דיווחו על קירשושים מאזור הדלת,איך אצלך הרכב מבחינה הזאת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי הולך על השקודה גם כן, למרות שהמנוע מאוד ישן, יש יתרונות וחסרונות יחדיו,

8 אלפים ש"ח זה לא הבדל כ"כ גדול בשביל רכב שהולכים לרכוש לכמה שנים טובות

פורסם

לפי מה שאני מבין, לסקודה יש חיסרון אחד גדול והוא לא באשמתה - אוהבים לגנוב אותה.

אם היום הייתי רוצה לרכוש מכונית חדשה ב-70K (חדשה=ניילונים, לצורך העניין), 95 אחוזים, שהייתי רוכש אותה. למה 95 ולא 100 אחוזים? יותר מדי שרשורים וסיפורים של חברים, על גניבות מכל חלקי הארץ.

פורסם

RS אתה ילד לא מנומס ולא חכם במיוחד אבל זו כבר הבעיה שלך. התגובה שלך מגעילה, מגוחכת וילדותית.

אה שכחתי אתה חייב לדחוף את הפולו tsi שלך לכל דיון, אז הינה עשית זאת.

ולצורך העניין, הייתה ברשותי פולו: אותו ה"צ'מפיון", אותם חלקים יקרים וטיפולים יקרים רק שהביטוח היה יותר זול:lol:. כמו כן מתוך עיקרון ובושה אני לא אתעסק במשהו או לא אטען משהו שאני לא יודע ולא בטוח בו.

ממש קשה לברר מחיר ביטוח לרכב או אפילו עלות חלקים וטיפולים. העלית את האופצייה הזו? חשבת על האפשרות שיש לי חברים עם פאביה ואני יודע כמה הם משלמים לביטוח, לטיפול, לחלונות חשמל שנפלו או למאוור מנוע שהפסיק לעבוד. אולי תנסה לקרוא את כל השירשורים האחרונים בנוגע לעלות הביטוח לפאביה.

אנו עוסקים כאן בתחביב וחלק ממנו זה לדלות פרטים ומידע גם על רכבים שלא ברשותך. זה שיש לך את הרכב הנ"ל לא הופך אותך לפוסק הבלעדי ו"מבין עניין" יותר מאחרים. מקסימום למשוחד יותר.

מקווה שהפנמת, לא מאוחר להודות בטעות. תהנה מהפביה שלך, סע בזהירות והייה יותר מנומס.

לילה טוב.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
[url="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?

שנית; הופיעו אצלי קרקושים שמקורם היה הפלסטיק התוחם את הספידומטר. במוסך הציעו תיקון אך אותו תיקון גרם לשריטות קלות לאותו פלסטיק.

גם כאן, פניתי לשירות וקיבלתי החלפה של הפלסטיק הזה באחריות.

FUCK ME!!!

אתה מדבר על הרעש הזה שיש אם נוגעים בכל הפלסטיקה הזאת שמכסה את השעונים?

הייתי בטוח ככה הרכב יוצר ז"א שזה מה שאני מקבל תמורת 70K ,מחר אתקשר לסוכנות לברר את העניין.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

את העובדה שלפיקנטו 1000 סמ"ק אין הרבה כוח - יכול היה NINJMNKY לגלות בנסיעת מבחן קצרה.

את ההשואה בין איכויות מערכת השמע (חשוב מאוד!) - אפשר לעשות באולם התצוגה.

אם מנסים להוציא ביצועים מרכב עירוני עם מנוע קטן - תצרוכת הדלק לא תהיה אידיאלית. את זה לומדים בכתה א'.

ההשואה בין הרכב החדש לישן אינה רלוונטית או מקצועית. אני מניח שיש לה ערך פסיכולוגי.

אותי מעניין למשל כמה כסף מרוויחים (או מפסידים) ממכירת רכב בן חודשיים.

פורסם

לגבי החלק הראשון זה קצת בעייתי,יש את ההתלהבות ומקסימום אומרים אוקי לא נורא,יהיה בסדר,אבל לאורך זן כניראה אנשים מבינים שזה לא זה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חלק מהרוכשים דיווחו על קירשושים מאזור הדלת,איך אצלך הרכב מבחינה הזאת?

הקרקוש היחיד ברכב שלי עד עתה הוא האחד שבקע מלוח השעונים, שבסופו של דבר תוקן.

הדלתות מקרקשות רק כשמנסים להשמיע את השיר החדש של בריטני ספירס לכל הרכבים מסביבך, שכן הרמקולים המקוריים (קצת) חזקים.

FUCK ME!!!

אתה מדבר על הרעש הזה שיש אם נוגעים בכל הפלסטיקה הזאת שמכסה את השעונים?

הרעש הזה שיגע אותי, שומעים אותו בבירור על כבישים משובשים שמעבר ליכולת הספיגה של הרכב (ויש הרבה כאלה בחדרה) - בהתחלה החלק הפלסטי הזה "שומן" בספריי סיליקון מבפנים ע"י הסוכנות, וזה פתר את הבעיה לגמרי - אבל הם הצליחו תוך כדי הפירוק לשרוט לי אותו.

ביקשתי החלפה באחריות וצ'מפיון הסכימו, את הפלסטיק החדש הם כבר "שימנו" לפני הכנסתו לרכב ככה שלא היה סיכוי לשרוט אותו, עכשיו הכל שקט ונעים, אין BZZZTים למיניהם.

את העובדה שלפיקנטו 1000 סמ"ק אין הרבה כוח - יכול היה NINJMNKY לגלות בנסיעת מבחן קצרה.

אם מנסים להוציא ביצועים מרכב עירוני עם מנוע קטן - תצרוכת הדלק לא תהיה אידיאלית. את זה לומדים בכתה א'.

ההשואה בין הרכב החדש לישן אינה רלוונטית או מקצועית. אני מניח שיש לה ערך פסיכולוגי.

• נסיעת מבחן באותו זמן לא היה, קניתי את הפיקנטו מהמשלוח הראשון, ברוב הסוכנויות לא היו אפילו רכבי הדגמה אז.
  • שוב, לא היו רכבי הדגמה, לא יכלתי לבדוק את הסטריאו או כל דבר אחר.
  • לא ניסיתי להוציא "ביצועים" מרכב עירוני, אך ציפיתי שיתפקד יפה עם מזגן בעיר, הרי זה רכב עירוני, לא?
  • לא טענתי שההשוואה שלי מקצועית, אני לא כתב רכב. אך היא רלוונטית ביותר.
  • על הפיקנטו שילמתי סה"כ 63,042שח, על הצ'ק הבנקאי שקיבלתי תמורתה היה רשום 62,000. בפועל מכרתי אותה 100שח יותר ממה שעולה חדשה לפני אגרת רישוי. חה! :lol:

מעבר לזה - תודה לכל המגיבים :)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

Loty יקירי, אין במה להודות, יש לי פאביה (כרגע חמישית במספר) - ואני יודע בדיוק על מה אני מדבר.

עלויות האחזקה מעט גבוהות יותר משל הפונטו שקדמה לכל הצ'כיות שלנו, וגם עלות הביטוח שפויה בהחלט - בניגוד לכל מה שאתה טוען.

העובדה שחלק מסוכני הביטוח / חברות הביטוח תופסות "תחת" על הלקוחות ומגלגלות הון עתק, זאת בעיה אחרת

אבל עדיין ישנם סוכנים הגונים שבהחלט יכולים לספק את הסחורה ולתת עלות שפויה וסבירה לכל הדעות, גם מבלי לדרוש מיגון דבילי סטייל ה-SAVE.

עדיף להיות משוחד ויודע - מאשר להגיד שיש ל"חברים" ואתה יודע. סתם נקודה למחשבה...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא מסכים. עשיתי נסיעת מבחן ב-107. מרוב לחץ, התרגשות ובלבול מוח מצד סוכן המכירות לא הצלחתי להרגיש את הרכב.

בימים הראשונים בפיקנטו חשבתי שמדובר ברכב מדהים כי בהשוואה לרכב הישן שלי זו הייתה קפיצה אדירה, אבל כעבור מספר שבועות התחלתי להרגיש חסרונות. החסרון הגדול בפיקנטו הוא אובדן כוח בהדלקת מזגן. בלחיצת על כפתור A/C מקבלים באופן מיידי תחושה כאילו 20 סוסים נעלמו. אובדן כוח מורגש מאוד גם בנסיעה עירונית וזה מאוד מאכזב כי מדובר ברכב עירוני. רכב עירוני חייב להצטיין בשטח המחייה הטבעי כי זה היתרון היחיד שיש לרכב.

פורסם
אני לא מסכים. עשיתי נסיעת מבחן ב-107. מרוב לחץ, התרגשות ובלבול מוח מצד סוכן המכירות לא הצלחתי להרגיש את הרכב.

כששקלתי להחליף את ה I20 של זוגתי במיני חדשה כלל לא הלכתי לאולמות התצוגה; את הפיג'ו 107 והאלטו שכרתי, יומיים כל אחת, מה שנתן לי אפשרות מצויינת להתרשם מהן, את הספארק קיבלתי מחבר ליום שלם ועל הפיקנטו עשיתי סיבוב די ארוך.

כשחזרתי ליונדאי, הרגשתי היטב את הפער בין המיניס' הללו לסופר מיני אמיתיות, ולכן שכאחליף את היונדאי זה יהיה לסופר מיני.

איכות החיים ברמה אחרת לגמרי.

לפחות הסוזוקי אלטו זולה דיה כד להוות אלטרנטיבה למשומשת; השאר ממש לא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

המיני אשר נמצאות בהשכרת רכב הם לא רובוטיות או יש גם ידניות?

• תוכן חדש...