Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב מוכר את האופנוע ומחפש רכב בשבילו ובשביל אישתו, הדרישה היא לרכב עם תיבה אוטומטית, הוא גם מעדיף משהו שניראה יותר "צעיר" רכב שכמעט נקנה היה אופל טיגרה (הוא ממש אוהב את העיצוב שלה) אבל כמה מפתיע המנוע שלה היה גמור

יש המלצות\רעיונות? רצוי באיזור ב"ש והסביבה.

פורסם

אם כל מה שאתה רוצה זה טיפה פוזה - תשים חישוקי מגנזיום זולים, תן לגלגלים האחוריים קאמבר של כמה מעלות בודדות ואלי גם על הדרך תעבור לגור בכפר קאסם - כי הבני דודים משום מה מאוד אוהבים את השטות הזו עם הקאמבר והמגנזיום.

אפרופו - אם הרכב יהיה מיצובישי סופר לאנסר 98 - בכלל אתה תתקבל כמקומי.

הרכבים שעוברים לי בראש זה פולו, קולט, סונטה 2.7 ליטר (אתה תתפלא מה אפשר להשיג היום ב30 K)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ההצעה שלי היא סיאט לאון מודל 2002-4.

הרכב ניראה טוב גם מול רכבים חדשים.

מאובזר ביותר בגירסת ״סיגנו״.

בטיחותי ואמין!

הרבה רכבים קיבלו סאנרוף (רובם בהתקנה מקומית) ומגנזיום.

היתרון שלה מול שאר רכבי ה״פוזה״ (קולט,מגאן קופה,איביזה) הוא בסיכוי למצוא רכב מתוחזק ולא ״קרוע״.

אופציה נוספת שהייתי מחפש היא הפיג׳ו 307 בגירסת xs או xt.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

"קצת" פוזה ועוד נשאר לך עודף ביד

:-D

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=404986

האמת שאם הייתי רואה את המודעה הזו לפני שהחלפתי את שני הרכבים הייתי מתאבד על הרכב הזה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קצת פוזה - קוואליר קופה! עדיף אדומה, - הייתה לי כזאת! רכב חלום!

86e4391b0a0a000200fffa614c8a1ccd.jpg

46583753.jpg

אם תמצא אחת ידנית - עוד יותר טוב, שלי הייתה אוטומאטית.

רכב מדהים!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

תקן אותי אם אני טועה אבל המחליפות שלהן היום בארה"ב הן השברולט קובלט ואחותה מבית פונטיאק המגודשת הG5

על הG5 נהגתי - היא 170 כוחות סוס על רכב שנראה ממש טוב ונוסע נו שויין - עד שאתה לא מעלה את הטורים היא פשוט מרגישה כמו קורולה :-D

על הקוואליר למדתי נהיגה - בהחלט רכב כיפי ונוח! וחזק.

Pioneer TS-X150

פורסם

עזוב קוואליר קופה, יש הרבה שקרעו אותם.

תביא קוואליר\אלרו החל ממודל 2002, הם קיבלו בשנה הזאת מנוע ECOTECH רצחני, 2.2L עם 150 כ"ס (וגם מומנט טוב), חיה שלוקחת אקורדים, יש לי בקצה של הרחוב אחת שמורה כחולה מ2004, אני כל פעם שאני עובר לידה מפנטז ומזיל ריר!

באמת רכב חזק! המנוע גם חסכוני ביחס לישנות.

(הבעיה היחידה שיש לו רצועת טייימינג בניגוד לקודמים כמו שלי שזה שרשרת)

מחירון נמוך, אחלה רכב, בשנים הללו הוא מיוצר באמריקה, בקיצור חיה.

אצלי ב2.2L מ95', מרגישים מזה קיק אמיתי, תאר לך מזה 2002+.

נסעתי ב2001 נראלי עם נהג חולה בראש, מטוס, רק שהוא מפגר שהורס אותה, מוריד הילוכים כדי לבלום (מזיז את הידית ל321), הטורים קופצים עד הסוף, עכשיו היא נוסעת לו כמו עגלה, "פיצץ" תמנוע.

פורסם

כשאמרתי טיפה פוזה, לא התכוונתי לרכב ערסים\בני-דודים אלא רכב בעל עיצוב מושך\יחודי יחסית למה שהולך על הכביש היום אבל לא עם מנוע עתיר ביצועים

אלא רכב בנפחים

1.4-1.6 בלי יותר מדיי יומרות ספורטיביות (בגלל זה קראתי לו טיפה פוזה - וכן טיגרה זה פוזה), אם תהייה לו התנהגות כביש טובה גם טוב

אוטומט (בשביל הגברת)

עדיף שיהיה מפנק ולא ספרטני, הבחור מתחבר לצרפתיות כי הן מפנקות אבל לא רק

נבדקו באיזור כמה 307 וגם ליאון אחת, טיגרה ורנו קופה אבל לא הסתדר, חלקם היו פחי זבל על גלגלים, אחרים דרשו תיקונים נרחבים או מחיר מוגזם, אבל לא רכבים גדולים כמו C5 או 406 רצוי שלא תהייה גדולה יותר מ-307

לדעתי זה היה מתאים בול ..

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=3379bc013ef142d1b40b3adbfdf4d374701

רק חבל שהיא בחיפה

חשבתי אולי תוכלו לעזור ולכוון בצורה יותר פרטנית

לא דווקא המלצה כללית על רכב אלא ממש רכב למכירה, לבוא ולקחת

פורסם

איפה הפוזה בדיוק ברנו מגאן 2?

שלא תבין לא נכון - קניתי לאשתי אחת כזאת 2008 ואני דווקא מאוד אוהב את הרכב - הוא נראה מאוד יפה עם ג'אנט מגנזיום אבל פוזה זה לא בדיוק הדבר ברכב הזה.

אולי גרסאת הקופה אבל לך תמצא אחת שמורה.

אם צרפתיות אהבת אז 206 נשמע כמו רעיון נהדר בשבילך - בהחלט, פוזה לא חסרה לה.

Pioneer TS-X150

פורסם

"קצת פוזה" והרבה כיף לדעתי זאת גולף 1.6 דור שני, הייתה לחבר שלי אחת קבאריולט,

רכב סקסי בטירוף עם פוזה עדינה כמו שאתה מבקש, (עדיפות לגירסאת 3 דלתות הסקסית)

cochedelantera3xc.jpg

Vwgolfmk2interior.JPG

רכב שגם אני מאוד אוהב, יכול להיות נחמד לאישתו של החבר,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

הבחור שהמליץ על הקאווליר ועל הגולף MK2 , אני מתאפק בדר''כ אך איכשהו בכל פעם שאתה ממליץ על רכב זה נראה כאילו שאתה חי בגלקסיה אחרת או פשוט מתקיים על קרטונים טבולים אסיד(רכבים שכמעט לא ניתן למצוא אותם בארץ,מודלים ישנים או סתם המלצות חסרות הצדקה או התאמה לבקשת השואל ועוד...).

אם הדגש הוא על עיצוב חיצוני אז מאזדה 323F 96-98 ישאיר עודף רב מתקציבו,רק שיחפש אקזמפלר שלא "יופיף",שופר או עבר הרבה ק''מ וידיים.

במידה והדגש הוא על אבזור ואיכות פנימית אמליץ לחפש בכיוון האירופאיות אך בעלות סיכוי גבוהה יותר לכשלים טכנולגיים המתורגמים לאמינות נמוכה יותר מהמתחרות היפניות באותן שנים שהציעו אמינות וספרטניות.

סיטרואן קסרה,,פיג'ו 306,פולקסוואגן פולו...

אני לא רואה שישנו ביקוש לרכב חזק או ספורטיבי מצד פותח השרשור,קאווליר איננה רכב ספורטיבי,חזק או חורך אספלט ,בסה''כ רכב משפחתי ממוצע מינוס.

פורסם

אלפא 147 1.6 משנתון 2002 נכנסת לך בתקציב.

אלגנטית מאוד מבפנים ומבחוץ ועם התנהגות מצויינת ומהנה לנהיגה.

צריכים לבדוק אותן בשבע עיניים: מתי הוחלף וריאטור, היכן טופלה?, מה מצב המשולשים?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...