Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי בשעה טובה את האזעקה לפונטו ויש לי כמה שאלות:

בנוגע למנורת הלד, אם הרכב נוסע רק יום 1 בשבוע האם היא תורמת לריקון המצבר?

אם אני רוצה להעמיד את הרכב לחודש ללא תזוזה, לנתק את המצבר ולנטרל את האזעקה. האם כדי להחזיר אותה לפעולה צריך לעשות פעולות מיוחדות? או שאוטומטי להחזיר את המצבר והיא תפעל רגיל?

בנוגע לרמת רגישות החיישן, איפה אפשר לכוון את זה? הייתי רוצה רמת רגישות גבוהה יותר, כי רק כשאני מכה עם היד חזק באזור דלת הנהג או בגג קרוב לאנטנה רק אז היא פועלת. כשאני נותן מכה בחלק השמאלי של הרכב לא קורה כלום.

אין לי גם נעילה מרכזית ד"א, אם אני מנסה לפתוח את הדלת הימנית אחורית האזעקה כלל לא נשמעת.

האם המשדר הזה ששמו בתוך הרכב על השמשה הקדמית אמור לקלוט רק מהצד השמאלי של הרכב?

אם הרכב לא בסביבתי, המפתחות בבית, האזעקה דרוכה ומשום מה היא פועלת. האם היא נכבית אוטומטית אחרי מספר פעמים כדי לא להעיר את כל השכונה?

פורסם

מנורת לד היא מנורה דיי חסכונית... אז קשה לי להאמין שהיא עד כדי כך תורמת לריקון המצבר...

אני לא יודע לענות לך על כל השאלות אבל אמרת שאם אתה מנסה לפתוח את הדלת ימנית אחורית האזעקה לא נשמעת, היא לא אמורה להשמע באף אחת מהדלתות, האזעקה מופעלת אם מישהו לדוגמה מושך בידית ואז "משחרר אותה" והיא חוזרת במהירות ונותנת זעזוע לחיישן ואז האזעקה מופעלת..

האזעקה אכן נכבית לאחר בערך חצי דקה אם מופעלת סתם.

פורסם

אף אחד לא יענה לך על השאלות האלה.

לא אנחנו התקנו את האזעקה ולא אנחנו נתקן אותה אם אתה תהרוס אותה.

לך למי שהתקין לך את האזעקה, שאלות ומענות זה חלק מהשירות שאתה שילמת עליו!

בהצלחה.

אאל"ט, מנורת הלד הזאת לא עובדת על 12V אלא על הרבה פחות, אין לי מושג לגבי צריכה, כל נורה שונה מאחותה.

אבל תיהיה בטוח שזה לא מה שיגמור לך את המצבר, אם האוטו עומד שבוע ולא מניע הגיע הזמן להחליף מצבר.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

האזעקה לא תעבוד מהדלתות האחוריות שלך מיכוון שבדגם של הרכב שלך לא קיימים מפסקים בדלתות האחוריות.

צריכת החשמל של המערכת בזמן דריכה היא קטנה (30-50 מיליאמפר) לא משהו שאמור במצב תקין לרוקן את המצבר הרכב.

בנוגע לחיישן לא הייתי מכוון אותו לרמת רגישות גבוהה כי כל זעזוע קטן יפעיל את האזעקה.

• תוכן חדש...