Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת פילטר דלק - בלנו 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מקריאה מהקבצים שאייל צבי נתן אני קורא שזה לא כזה בעייתי להחליף את הפילטר אבל חייבים לעשות כמה פעולות מנע לפני שלא יהיה פאדיחות 8)

הבנתי שיש פרוצדורה להורדת הלחץ על מנת שזה לא ישפריץ דלק לכל עבר...

אשמח להוראות האלה :-P

פורסם

בקו לחץ של הפילטר גם כשהמנוע מכובה נשמר מעט לחץ דלק, לכן כשאתה משחרר את הצינור רצוי שתעטוף אותו בשקית ניילון ותשחרר את הצינור בזהירות שהדלק לא יעוף לך לעיניים.

פורסם
פרק את צינורות הדלק . פתח את ברגי ה 10 שתופסים את הפילטר ותרכיב את החדש .

מקסימום ישפכו שתי טיפות .

רק תעבוד במקום פתוח ומאוורר .

אייל,

שהסתכלתי במדריך הוא הראה איפה הפילטר יושב וחיפשתי ברכב שלי בעת היציאה מהעבודה ולא ממש מצאתי אותו.

יש מצב אתה מצלם ומראה לי בבקשה?:oops: :oops: :oops:

פורסם

אם אתה רוצה שזה לא ישפריץ , תוציא את הפיוז של משאבת הדלק , תניע את האוטו , תחכה שהמנוע ייכבה מעצמו, תכבה את הסוויץ , ותחליף את המסנן.

• תוכן חדש...