Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכבי הנעה אחורית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש הצעות לרכבים עם הנעה אחורית, משנות ה-85 עד ה-95 (במידה ויש משהו מעניין גם בשנה מעל בכיף) התקציב עומד על 15K,

ידוע לי על הרכבים שהם עם הכי הרבה פוטנציאל אצלי אבל למצוא אחת לDaily-Drive ולדריפטים הם

-פורד סיירה דגם ספיר 4 דלתות (בראש מכל הרכבים) קשה למצוא שמורה (למרות שידוע לי על אחת רק הסיפור הוא קרבורטור 2ליטר פינטו) וגם שלא תיהיה קרבורטור, אלא הזרקה וידנית 5 הילוכים.

-דייהטסו שרמנט בכלל אבל בכלל לא יצא לי למצוא ולראות שמנטים על הכביש חוץ מזו של יוהאן והיא מדהימה פשוט מכונה אולטימטיבית.

-במוו סדרה 3 משנות ה88+ עם הFrog-Eye לא רק שקשה למצוא שמורה ונקייה, השוק יקר.

אשמח אם תתנו לי רכבים נוספים שהם הנעה אחורית מאותו שנתון שציינתי, ידניות, שניתן למצוא בארץ, בסגנון שנות ה80-90 המרובעות 4דל'.

תודה רבה לכם.

פורסם

"למרות שידוע לי על אחת רק הסיפור הוא קרבורטור 2ליטר פינטו) וגם שלא תיהיה קרבורטור, אלא הזרקה וידנית 5 הילוכים."

אם הבנתי נכון מצאתה סיירה 2 ליטר פינטו אבל הסיפור שלה זה הקרבורטור ? מה הסיפור ?

בקשר לסיירה הזרקה ידנית אם אתה מדבר על הDOHC אז אין כאלה ידניות מקוריות [אם יש זו הסבה שעשו בארץ]

ובקשר לפינטו גם אותו ניתן להסיב להזרקה ויש פינטו 2 ליטר שכבר מגיע הזרקה.

ובקשר ל"אפטרמארקט" הפינטו בהרבה יותר מוביל מהDOHC.

בתקציב כמו שלך הייתי הולך על הסיירה.

אם אתה יכל לגדיל את התקציב פי 1.5-2 אז לדעתי הבימר.

Only RWD

פורסם

הייתה לי לפני שנתיים דייהטסו שרמנט שנת 84 ידנית ! 4 הילוכים, מנוע 1300

הרכב מאוד חסכוני בדלק! לדעתי כיף לנהוג אותו !(אני מתאר לעצמי שמנוע 1600 יהיה בכלל כיף) למרות הגודל הוא קל יחסית במשקל! ומגלה אמינות מפיתעה! קיימם דגמים שמגיעים עם הגה כוח,נעילה מרכזית, מזגן, 5 הילוכים וכו' (בשלי לא היה כלום)

והחסרונות הם רובם סובלים מחלודות בעיקר מאזור הבגז' ובין הדלתות ורובם הדשבורד מפוצץ! וחלקים לא קל להשיג !(כאב ראש)

בסה"כ אם תצא אחת שמורה לך על זה! רק שתדע הסיכוי שלך למצוא אחת עם גיר רגיל ומנוע 1600 אפסי!(גם למצוא 1300 ידנית יהיה קשה!) ואל תצפה מרכב הזה ביצועים של רכב ספורט !

מצורפת תמונה של השרמנט שלי לשעבר!

0412091544_01.jpg

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

גם אמריקאיות ישנות למינהן פליטות שנות ה80

ההנאה מובטחת! לי יש טנדר GMC עם מנוע 5.7 של GM שמגלה אמינות

יתרה (בלי עין הרע) לשנת 1987, את אותו מנוע אתה יכול למצוא בשברולט נובה/קאפריס,

אם תמצא - גם וולווים למינהם משנות ה80/90 נכנסות לתקציב שלך

אבל מהרשימה שלך, הכי עדיף לך את הפורד סיירה - קח בחשבון בעיית חלקים,

(נ.ב. אם הייתי מרשה לעצמי עוד רכב סביר להניח שהסיירה הייתה מועמדת בולטת)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

בעיות חלקים? יש המון חלקים לסיירה גם חדשים וגם יד שניה.

מה שכן יש חלקים מיוחדים שלא באים בכל סיירה ואותם קשה למצוא אבל עדיין אפשרי.

כך או כך חש הרבה חלקים לסיירה. והכי חשוב- הם זולים מאוד

Only RWD

פורסם

אם אתה אומר - לאבא שלי בזמנו היה קשה למצוא, אז הוא קנה אחת קומפלט עם עבר משטרתי,

ופרק אותה לגורמים, - אז לא היו קונים ברזל, והיה לנו בודי כמעט שלם בחצר,

את הספסל האחורי פירקתי ל"זולה" כולל את שני הכיסאות הקדמיים - לחברה היה נוח עם הנרגילה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

זה העיניין. יש ביירות שיושבות בלי טסט הרבה זמן והבעלים לא רוצה לעשות טסט ולט מצליח למכור ככה אז מציעים לו מחיר של מסטיק ויש לך מספיק חלקים.

Only RWD

• תוכן חדש...