Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור נעילה מרכזית להזעקה

erez1012
שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

קניתי יונדאי אטוס שנת 99 עם מערכת הזעקה, כנראה ישנה קצת, למערכת יש שלטים שמפעילים ומנתקים את ההזעקה. ראיתי באתר איך להרכיב נעילה מרכזית לדלתות, במידה והנעילה מרכזית אין לי שלטים, איך אני מחבר את הנעילה המרכזית למערכת ההזעקה.

אני מאמין שיש איזה relay או אפס משותף כולשהו, או כאשר אני מפעיל את ההזעקה אז יש רגל מסוימת שיכולה לתת לי חיווי שאותו אני אחבר לנעילה מרכזית.

במידה וצריך פרטים על מערכת ההזעקה אני אצלם או יגיד את הדגם,

תודה רבה

מתגעגע לג"סטי 94

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום

צילמתי את מערכת האזעקה, אשמח עם משהו יגיד לי איפה החיבור לנעילה החשמלית אם יש בכלל.

למערכת האזעקה הזאת מחובר חיישן נפח וחיישן תנועה, האימובילייזר גם מחובר אליה??

תודה

תמונה1.jpg

תמונה.jpg

מתגעגע לג"סטי 94

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משהו מכיר את ההזעקה ויכול לעזור לי !

בסהכ אני צריך לדעת האם נעילה מרכזית יכולה להתחבר אל ההזעקה הזאת

תודה לכול המשיבים

מתגעגע לג"סטי 94

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב התקשרתי למספר שמופיע שם ומסתבר שהם עדיין קיימים,

שאלתי את האיש טכני האם הדגם הזה של האזעקה יש חיבור ייעודי למערכת נעילה מרכזית והוא אמר שיש, אני אנסה לבדוק עם רב מודד איפה החוטים האלו.

תודה

עדכון:

בתמונה יש פלאג של 4 רגליים:

1)12v

2)0v GND אדמה

3)כאשר אני מדליק את ההזעקה יש 0.5v למשך שניה בין רגל 3 לבין האדמה

4)כאשר אני מכבה את ההזעקה יש 0.5v למשך שניה בין רגל 4 לבין האדמה

יש סיכוי סביר שזה הבקר של הנעילה מרכזית. אבל משהו דיבר איתי על אפס משותף וזה לא מזכיר אפס משותף. אולי אפשר להשים ממסר כדי שה-0.5v ידליקו את הממסר והוא יחבר בין הנעילה מרכזית והאדמה?

בכלל ה-0.5v הם למשך שניה אפילו פחות.

אשמח לקבל הצעות

תודה

מתגעגע לג"סטי 94

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכבים של יונדאי כמו שלך היתי מוסיף מנוע נעילה בדלת הנהג,ככל הנראה אצלך המנוע כבר נשחק.

מה שאתה צריך לעשות זה לפרק את ריפוד הדלת בצד הנהג יש שם את המנוע נעילה שמוסיפים בארץ ולהחליפו

או שככל הנראה יש מוט שמקשר בין המנוע לבין הנעילה המקורית הוא כנראה השתחרר.

אם אתה צריך וזה עדיין רלוונטי אתה מוזמן ליצור עימי קשר בנייד,אשמח לעזור לך.

050-531-8881

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום שי ותודה על התגובה

אולי לא הבהרתיי את עצמי נכון אבל אין לי נעילה מרכזית ברכב בכלל, יש לי מערכת אזעקה שלפי ההסבר הקודם אני מקבל מתח נמוך בחיבור שבתמונה.

אני מעונין לקנות מערכת נעילה מרכזית שכמו שהבנתי עובדת על אפס משותף, אבל ההזעקה שלי לא מספקת אפס משותף כמו שבדקתי וציינתי בהודעה הקודמת.

אני מחפש פיתרון:

חשבתי אולי לחבר למתח של ה-0.5v ממסר, אבל הבנתי שממסר עובד על 5v בכניסה ולכן הוא לא יסגור את המעגל.

האפשרות האחרונה היא לחבר מגבר אבל זה האפשרות האחרונה מבחינתי.

אשמח לקבל חוות דעת נוספות

תודה

מתגעגע לג"סטי 94

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גבר אם אתה באמת רוצה עזרה,צור איתי קשר,מבטיח שלא תצטרך עוד חוות דעת נוספות.:roll:

צירפתי תמונה עם המתאם של ה-DX-200 המקורי שאתה צריך אתה מוזמן להתקשר אליי לבוא ולקחת אותו.

אההה אל תביא איתך כסף.:lol:

16112011163.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...