Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוראל - מזל טוב על המכירה הזריזה יחסית.

מתי אתה מצפה לקבל את הכלה החדשה?

היי איש, תודה רבה.

אם נשאר עם ההזמנה של הלבנה, המסירה תתבצע רק בינואר 2012, כמודל 2012 כמובן.

לחשו לי שיש אחת אחרונה במלאי (בגוון כהה - בדיוק מה שאנחנו לא רוצים) ואפשרי יהיה לעלות אותה לכביש תוך ימים אחדים - נבדוק אופציה זו בשבוע הבא, אחרי שהפאביה תעבור לבעליה החדשים :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

איזה רכב הזמנת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא הזמין ייטי 2.0TDI בצבע לבן סטייל פנינה :lol:.

סחתיין על המכירה המהירה, ומזל טוב על הכלה שבדרך.

בקרוב אצלנו בע"ה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

ממש עצוב. כבעליה של סיאט איביזה SC 1.6, שנרכשה בחודש שני [פברואר?], ועל האוטו הושקעה מערכת [ובאוטו הותקנה מערכת] בשווי 15K לפני שבוע, אצל יוסי אלפיין, ההפסד שלי עומד כרגע על כמעט 40 אלף, אם אני מוכר את האוטו. :mad2:

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם
בקרת שיוט זה בהחלט חביב. משהו שיהיה באוטו הבא שלי - ללא ספק.

לגבי ה-Hill Holder, כשיודעים לתפעל קלאץ' - מסתדרים בלעדיו (גם בעליות הקשות ביותר). זה מאוד יעיל לנהגים חדשים / כאלה שעדיין לא מסתדרים היטב עם קלאץ'.

מישהו יודע האם הפאביה (שגם הייתה במבצע) מגיעה עם HILL HOLDER?

אני מדבר על 1.4 AMBIENTE

2012, צריכה להגיע אלי בינואר.

פורסם
מישהו יודע האם הפאביה (שגם הייתה במבצע) מגיעה עם HILL HOLDER?

אני מדבר על 1.4 AMBIENTE

2012, צריכה להגיע אלי בינואר.

הפאביה שבמבצע היא ללא ה-HILL HOLDER .

פורסם
הוא הזמין ייטי 2.0TDI בצבע לבן סטייל פנינה :lol:.

סחתיין על המכירה המהירה, ומזל טוב על הכלה שבדרך.

בקרוב אצלנו בע"ה.

אני רק אתקן: 1.2TSI בלבן "ממתק". ויתכן וזה יוחלף מחר לצבע אחר - לרכב עם אספקה קרובה יותר (סוף החודש), אבל נראה. הכל תלוי בצבע :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ממש עצוב. כבעליה של סיאט איביזה SC 1.6, שנרכשה בחודש שני [פברואר?], ועל האוטו הושקעה מערכת [ובאוטו הותקנה מערכת] בשווי 15K לפני שבוע, אצל יוסי אלפיין, ההפסד שלי עומד כרגע על כמעט 40 אלף, אם אני מוכר את האוטו. :mad2:

איך בדיוק???

זה לא אותו רכב אפילו!

לא אותו מנוע, מושבים, חלון בגג, ג'נטים מפלצתיים,

זה בכלל 3 דל' לעומת 5

שלא נדבר על מראות מתקפלות, הגה מצופה עור, ועוד מליון ואחד הבדלים..

בכלל, אני לא מבין למה כל אחד פה עם SC קופץ וטוען שהוא הפסיד 30K.

אם הייתם קונים את הדגם הרגיל, (רפרנס? לא יודע..) אז מיילא...אבל זה רכב שונה...

נכון, איביזה, אבל ...גימור אחר לגמרי...כזה שלא רציתם מלכתחילה - אחרת הייתם קונים את הרפרנס מההתחלה

פורסם
איך בדיוק???

זה לא אותו רכב אפילו!

לא אותו מנוע, מושבים, חלון בגג, ג'נטים מפלצתיים,

זה בכלל 3 דל' לעומת 5

שלא נדבר על מראות מתקפלות, הגה מצופה עור, ועוד מליון ואחד הבדלים..

בכלל, אני לא מבין למה כל אחד פה עם SC קופץ וטוען שהוא הפסיד 30K.

אם הייתם קונים את הדגם הרגיל, (רפרנס? לא יודע..) אז מיילא...אבל זה רכב שונה...

נכון, איביזה, אבל ...גימור אחר לגמרי...כזה שלא רציתם מלכתחילה - אחרת הייתם קונים את הרפרנס מההתחלה

שמע, אני באמת לא רוצה לבאס אותך, אבל במידה והייתי מעוניין לרכוש היום איביזיה משומשת, לעולם לא הייתי משלם 30K יותר! בשביל אבזור, שאותו אני אוסיף באופן פרטי בעלות נמוכה משמעותית, או שאוותר על התענוג שבהגה מצופה עור.

פורסם

אבל אתה מקבל גם רכב יותר חזק,וגם רכב שניראה מסופר מיני רגילה לרכב שניראה ספורטיבי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מישהו יודע אם הם עושים טרייד אין על האיביזה 69K?

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

השאלה היא אם בעקבות המבצע הזה , יהיה עוד מבצע על איביזה sc , לך תדע הם מסוגלים למכור אותה פתאום ב 78 ... אני קניתי ב86 ואני באמת לא מצטער כי הוא נראה שונה ומי שרוצה גימור אחר ישלם יותר, הsc פי 1000 יותר יפה מהרפרנס.

בכל מקרה לטווח הארוך זה יעשה רק טוב לשוק.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

יש אפשרות להזמין לבן, שחור , כסף ואפור עכבר

מה אתם אומרים על אפור-עכבר?

יתאים לה?

http://www.zercustoms.com/photos/Seat-Ibiza-SC-FR-TDI/Seat-Ibiza-SC-FR-TDI-5.jpg.html

http://www.scp91.com/vehicules-recherche/details.php?id=3992&marque=SEAT&modele=IBIZA&photo=1

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

• תוכן חדש...