Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה לנטיס נפח 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אבא שלי מחפש מאזדה לנטיס שנת 2001-2003

רציתי לדעת בגדול איך הרכב אמינות צריכת דלק ביטוחים טסטים ומה מבין הנפחים עדיף 1600 או 1800 או 2000

שמעתי לא פעם שהנפח 2000 שותה פחות דלק מה1600 הדבר נכון?

פורסם

הוא לא שותה פחות, הוא שותה כמעט אותו דבר,

הוא מתמודד בצורה יותר יפה עם המשקל של האוטו ובנסיעות ארוכות הוא שומר על 100 קמ"ש בסל"ד יותר נמוך,

לאנטיס הוא רכב מאוד אמין, חסכוני הוא לא ממש בדלק (1/10) אני אוהב את מנועי הZM של מאזדה

אישית, המנועים של מאזדה לא איכזבו אותי עד כה (פרט למאזדה טנדר)

מנוע הZM המצוי בלאנטיס חף לגמרי מתקלות מיוחדות גם לאחר בלאי מתמשך,

אני ממליץ לך בחום על המנוע 2000. (למרות שלי היה 1.6L)

בהצלחה!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

שלום,

דגם ה2 ליטר החליף את ה1.8 בשנת 2002 או 2003. 2 הדגמים נחשבים למפוארים לעומת ה1.6 וכוללים גג נפת, פסי קישוט בצבע הרכב ואני חושב שגם פנסי ערפל.

לי אישית היתה 1.8 ונהנתי מכל רגע בה. מנוע חזק, נוסעת מצויין עם אפס תקלות ולגביי צריכת דלק היא היתה חסכונית בהרבה לעומת הרבה דגמי 1.6 שהיו ברשותי.

ממליץ עליה בחום!!!! כמובן תשתדל למצוא אחת שמורה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

השאלה אם יש הבדל בצריכה של ה2000 לבין 1800 שאני לא אופתע בסוף והיא תשתה לי את הדלק ואת הכיס כי הרבה אומרים לי שהיא חסכונית והרבה אומרים שלא לא יודע למי להקשיב. יש הבדלים בעלויות טסט וביטוח בגלל הנפחים?

פורסם

אלה שנוסעים רגוע ברכב במהירויות של 80 עד 100 קמ"ש יגידו לך שהיא חסכונית

אלה שנוסעים עם הרכב ממוצע של 100 עד 120 יגידו לך שהרכב כנראה לא כל כך חסכוני.

ואלה שלא מסוגלים לנסוע רגוע יגידו לך שהוא שתיין.

--- רוב הרכבים מהשנתונים האלה יתנו לך צריכת דלק די דומה בנפחים שנעים מ1.6 עד 2.0 ליטר ומה שבאמת משנה זה רמת התחזוקה של הרכב ואופי הנהיגה שלך.

את זה אני לומד מנסיון שאני צובר עם הרבה רכבים ומקריאה של הרבה חוות דעת מבוססות מבחנים או נסיון אישיים במקום להקשיב לכל אחד שאומר על כל רכב שהוא שתיין.

תיקח בחשבון גיר אוטומטי עם 4 יחסי העברה - ברגע שאתה עובר ברוב הרכבים את ה120 הרכבל מתחיל לשתות הרבה דלק.

בכלל לא רצוי לעבור 100 ולשמור על סל"ד יציב ונמוך אם אתה ממש רוצה לחסוך בדלק. וגם לא רצוי להגיע ל100 מהר מידי אם אתה מאיץ במישור אלא לתת לרכב לצבור את המהירות שלו בצורה מתונה מבלי להעמיס על המנוע.

ומצד שני -

מי קונה רכב סדאן בגודל משפחתי קומפקטי עד סטנדרטי בשביל לנסוע רגוע? זה רכב בינוני עם 150 כוחות סוס == :twisted:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מי קונה רכב סדאן בגודל משפחתי קומפקטי עד סטנדרטי בשביל לנסוע רגוע? זה רכב בינוני עם 150 כוחות סוס ==

:twisted:

תיקון, לא 150 כ"ס.

מאזדה סדרת BJ , מנוע 2000 מוציא כ 130 כ"ס.

מנוע 1.8 מוציא 115 כ"ס

1.6 מוציא כ 105 כ"ס.

בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

או קיי אז הרכב "קצת" יותר רגוע בשנתונים האלה - עדיין, מי שקונה אותם לרוב לא מחפש מתקן לשיניים תותבות ליד ההגה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נכון, אבל הוא גם לא מחפש רכב מירוץ. מי שמחפש לאנטיס מחפש רכב משפחתי, שיש בו מקום לילדים במושב האחורי ולציוד בתא המטען, וכוח לסחוב את כל אלה. זה לא אוטו ספורט.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

מה נחשב לשותה דלק? 1 ל-8? ושוב אני שואל האם יותר יקר הביטוח למאזדה נפח 2000 והטסט שלו ואם כן בכמה יותר יקר ואם מישהו יודע מחירים?

פורסם

בסוף אתה זה שקובע אם מבחינתך הרכב שתיין או לא אבל הממוצע בשוק לרכבים משפחתיים 1.6 עד 2 ליטר (ואולי אפילו מעבר) עומד על כ1:10

אם אתה יורד מזה הרכב שלך שתיין בעקרון. ככל שאתה עולה מעל זה הרכב חסכוני.

שוב - כמה אתה נוסע בשנה? מה אופי הנסיעות שלך?

להביט בממוצע,

אם אתה נוסע מעט - מתחת ל15K בשנה, 1:8 לעומת 1:10 לא יהרוג אותך אבל אם אתה נוסע 20-30K זו שחיטה.

Pioneer TS-X150

פורסם
מה נחשב לשותה דלק? 1 ל-8? ושוב אני שואל האם יותר יקר הביטוח למאזדה נפח 2000 והטסט שלו ואם כן בכמה יותר יקר ואם מישהו יודע מחירים?

כן, סוכן הביטוח.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...