Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,ברשותי איביזה טורבו 2002,עקב בעיות כלכליות אני נאלץ למכור ומחפש משהו עם תצרוכת דלק יותר טובה וביטוח וכל מה שמסביב כדיי לחסוך כמה שקלים.

הציעו לי החלפה על האוטו הנ"ל,איביזה 2005 100 כח סוס 3 דלתות יד שנייה עם 84 אלף קילומטר,המחירון המשוקלל של לוי יצחק הוא 44 אלף,מה המחיר שמשלמים על הרכבים האלה בהנחה שהרכב במצב טוב ללא תאונות?האוטו נמכר מחירון?מתחת למחירון?יש לרכב הזה שוק?

וחוץ מזה אם מישהו יכול להגיד לי איך הרכב נוסע,ברור שבהשוואה לאיביזה טורבו אין מה להשוות אבל ביחס למנוע 1.6 אוטומטי ממוצע?הרכב אמין?יש תקלות מיוחדות?

תודה מראש.

פורסם

לי היתה איביזה עם מנוע זהה רק שנת 2007, נסעתי איתה 130K.

לא היו תקלות לאורך לה3 וחצי שנים שהיא היתה אצלי.

ביחס ל1.6 היא בסדר, אל תצפה למעבר לזה. המנוע לא יפתיע אותך במיוחד אחרי שאתה יורד מה1.8.

Got To love It

פורסם

לי יש איביזה ידני 2005 100 כ"ס .

האוטו סוחב יופי אבל שוב זה הכל עניין של ציפיות .

מבחינת אמינות הרכב אצלי 6 שנים ואין לי שום בעיות איתו אבל אני שומר על האוטו אז זה תלוי במה עבר על הרכב שאתה רוצה לקנות .

לגבי המחיר , אם הרכב במצב טוב , ללא תאונות אני לא רואה שום סיבה שימכר מתחת למחירון, זה רכב של צעירים ויש לו דרישה.

פורסם
אשמח אם עוד מישהו יוכל להגיד לי מה השוק של הרכב הזה ובכמה הוא נמכר,כמו כן מה תהיה בערך עלות הביטוח,תודה.

אני קניתי לפני שבוע איביזה 2006 5 דלתות אומנם, אבל קניתי אותה מתחת למחירון.

הביטוח משתנה מאדם לאדם. תלוי בגיל, וותק והיסטוריית תאונות.

אני אישית משלם 6K חובה+מקיף.

פורסם

למה לנחש ,

תתקשר לסוכן הביטוח שלך ותשאל אותו מחיר או תבדוק ב-

http://www.b2bit.co.il/

זה שאין ביד 2 הרבה מכוניות כאלה אומר שמתי שתרצה למכור יהיו לך פחות מתחרים = יותר שוק .

פגוש קדמי + פנסים+ מכסה מנוע = תאונה , השאלה עד כמה היא היתה חמורה.

פורסם

רק בדיקה מעמיקה של הרכב תוכל לתת לך תשובה לכך ,

אם רק פחחות של פגוש ומכסה מנוע אז לא נעים אבל לא נורא .

אם בנוסף מסתתרת פגיעת שילדה זה לא עניין של כמה להוריד אלה כמה מהר לברוח .

כמובן שזאת דעתי האישית , אני לא הייתי לוקח רכב שעבר תאונה רצינית גם משיקולי בטיחות וגם משיקולי מכירה עתידיים.

שווה לחפש רכב שמור ולשלם קצת יותר מרכב מפוקפק עם הנחה.

• תוכן חדש...