Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד 30k ש”חים.

לסבא שלי גנבו את הרכב אתמול בלילה ועכשיו צריך לחפש אחד אחר.

היתה להם מזדה 323 שנת 95 (כן, גם אני לא הבנתי מי יגנוב כזה דבר ואני עדיין די בטוח שהוא שכח איפה החנה אותה).

אני לא חושב שהם צריכים משהו בסדר גודל הזה, אלא משהו קטן יותר, אך עם זאת שיהיה גבוה יחסית, שיהיה להם קל להיכנסולצאת ושתהייה תנוחת נהיגה גבוהה ונוחה.

בנוסף, לסבא שלי אין ידע מכאני מי יודע מה ואני צריך שיהיה רכב כמה שיותר bullet proof. אין לי מושג כמה אם בכלל נבדק ברכב שמן או מים שלא לדבר על אוויר בצמיגים בין טיפול לטיפול.

חיסכון בגלק לא כלכך משמעותי שכן הרכב עובר מעט מעט קילומטרים בשנה (הקודם היה עם 120 אלף.להזכירכם,שנת 95).

התקציב כאמור, עד 30 אלף שקלים.

אני חשבתי בכיוון של סיריון או yrv ממה שקפץ לי לראש בחצי שעה שאני חושב על הנושא.

אודה לכל עזרה, בתחום של ”קטנות וחביבות” אני לא כלכך מתמצא

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ה YRV אופציה טובה כמו כן הסריון אך עדיפות ל1.3.

עוד אפשרות היא הספייס\פנדה,אם ידנית אפשר להוסיף גם גטס,פחות חסכונית אך גם אמינה למדי.

אין ממש רכב חסין התעללות,אתה יכול לקנות רכב כמו מזדה שנחשב לאמין וכן תהיה תקלה,הרבה משחק המזל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סוזוקי ליאנה עם ק"מ הגיוני יכולה להכנס יפה לתמונה.

ואני לא חושב שבגיל שלהם הם יהיו מעוניינים בגיר רגיל.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אני גם לא רואה גיר ידני בתור אופציה הגיונית.

חשבתי על הליאנה בגרסת האצ'באק, אבל היא קצת גדולה מידיי?

איך הפנדה באמת מבחינת אמינות? סקרים, נסיון, כל דבר חוץ מ”הייתה לאבא של אח של הכלב שלי פיאט אונו והיא הייתה כל שני וחמישי, לא, באמת, פעמיים בשבוע, ספרתי, במוסך”.

יש את הפנדה באוטומט בכלל ואם כן כמה הגרסה הזאת נפוצה?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=385247

זה הסיקור על הפנדה שלי,ההבדל רק ששלי ידנית ועם 69 במקום 60 כ"ס.

הפנדה נחשבת לרכב אמין,היא מאוד פשוטה,הפנדה מגיעה עם גיר רובוטי,היתרון שלו זה חסכון כמו בידני,החיסרון שתיבה קצת לא מעודנת,יש כאלה זה מפריע,יש כאלה לא,צריך לעשות נסיעה ולראות.

בכזה תקציב אין הרבה פנדות רובוטיות,שים לב שביד 2 חלק רושמים אוטומט. אופציה נוספת היא הספייס,עדיפות לגירסת ELX\DYNAMIC,שם אתה מקבל מנוע 80 כ"ס וגיר רציף אשר נחשב לעדיף מהרובוטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...