Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב שלו עבר תאונה, אישור לו להחליף צמיג אחד אחורי (הוא יכול לדרוש 2 בגלל שהחוק מחייב?) ו2 ג'נטים אחוריים, עכשיו המוסך לא מחפש חלפים וישר טוען שאין בארץ וגם בחו"ל אין. לכן הוא פראייר שעוזר למוסך למצא חלפים.

תכלס שיעלו גם כמו האוטו, הביטוח משלם לו הכל.

איזה חוק תסבירו לי ?

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הרכב שלו עבר תאונה, אישור לו להחליף צמיג אחד אחורי (הוא יכול לדרוש 2 בגלל שהחוק מחייב?) ו2 ג'נטים אחוריים, עכשיו המוסך לא מחפש חלפים וישר טוען שאין בארץ וגם בחו"ל אין. לכן הוא פראייר שעוזר למוסך למצא חלפים.

איזה חוק תסבירו לי ?

חוק הספורט המוטורי :idea:

פורסם

איזה חוק תסבירו לי ?

תקשיב מיכאל,

לך לא אמור להיות איכפת שום דבר.

אתה צריך לשים את האוטו שלך במוסך. אם הטיפול יותר משבועיים (בדר"כ זה ככה...) אתה אמור לקבל אוטו חלופי.

חברת הביטוח שלך צריכה להחזיר את האוטו שלך למצב של לפני התאונה, או לשלם לך על ירידת ערך דברים שאי אפשר להחזיר כגון שילדה וכו'.

אני לא מבין מה אתה בכלל מתעסק איתם :!:

פיג'ו אומרים שאין להם 2 ג'אנטים במלאי או להשיג?

חייב להיות להם!

תתקשר קצת, תאיים קצת שתתלונן עליהם (זו עילה מספיק טובה...) ותראה איך הם מוצאים ג'אנט. מצידך שיביאו את הג'אנט גם מזימבאבואה במחיר של 1000$ לג'אנט. אתה משלם השתתפות עצמית, לא שקל יותר!

Back to the original - NC again.

פורסם

בקשר להמלצה הזו מתחילת השרשור:

עכשיו תיצטרך אתה להיות דו-מיני ... תיקנה זוג צמיגים אחרים ושים אותם כקדמיים

היא לא נכונה.

את הצמיגים החדשים תרכיב מאחור.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

איזה חוק תסבירו לי ?

תקשיב מיכאל,

אתה צריך לשים את האוטו שלך במוסך. אם הטיפול יותר משבועיים (בדר"כ זה ככה...) אתה אמור לקבל אוטו חלופי.

חברת הביטוח שלך צריכה להחזיר את האוטו שלך למצב של לפני התאונה, או לשלם לך על ירידת ערך דברים שאי אפשר להחזיר כגון שילדה וכו'.

חייב להיות להם!

תתקשר קצת, תאיים קצת שתתלונן עליהם (זו עילה מספיק טובה...) ותראה איך הם מוצאים ג'אנט. מצידך שיביאו את הג'אנט גם מזימבאבואה במחיר של 1000$ לג'אנט. אתה משלם השתתפות עצמית, לא שקל יותר!

הוא לא אשם בתאונה, אין השתתפות עצמית.

מה שעוד נראה לי מוזר זה, הוא טוען שרכב חליפי הוא יכול לקבל מגיל 21, ובגלל שהוא מתחת לגיל הזה הוא לא יקבל. יתכן כזה מצב?

והאם הוא יכול לדרוש זוג צמיגים למרות שרק אחד נפגע? (רצו לשים לו בכלל צמיג אחד של חברה אחרת)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא קשור אם הוא אשם או לא.

ברגע שהביטוח נכנס לתוקף ולפעולה - האוטו צריך להיות מתוקן כמו שהיה לפני התאונה.

בקשר לרכב התחליפי מתחת לגיל 21 - זה צריך לברר בפוליסת הביטוח שלו. נראה לי שטויות. במיוחד כשהוא לא אשם. באותה המידה הוא יכל להגיד שאבא שלו נהג ואז הוא כן היה מקבל?

בקשר לצמיגים - הוא יכול לדרוש גם מליון דולר. זה לא אומר שהוא יקבל.

אם השמאי יאשר שני צמיגים אז כן. אבל לא תמיד הם מאשרים מכיוון שהם מנסים מן הסתם לחסוך. מקסימום אם השמאי לא יאשר לו - שיקח מהביטוח צמיג איכותי כלשהו, יקנה אחד נוסף מהכסף שלו וירכיב את שני הצמיגים הללו מאחורה. את הצמיג שעדיין בסדר ולא נפגע מהתאונה שישים כרזרבי. את הצמיג שהיה רזרבי לפני התאונה - אם הוא לא יודע מה לעשות איתו, אז שיביא לי. :lol:

הוצאה קטנה של כסף על צמיג מסוים, אבל בכל זאת זה צמיגים חדשים.

פורסם

אני שואל אם הוא יכול לדרוש זוג צמיגים מבחינת החוק, החוק מחייב זוג צמיגים מאותה החברה, השאלה היא אם חייב גם פחות או יותר אותו הגיל ואותה השחיקה? כי אם חייב אותו הגיל או השחיקה הוא מן הסתם חייב לפי החוק לקבל זוג צמיגים ולדרוש את זה.

אז אני שואל מה החוק אומר בעניין, חייב זוג צמיגים תואם מבחינת חברה, דגם, שחיקה וגיל?

ובקשר לאשם לא אשם, התכוונתי שהוא לא אשם בעניין ההשתתפות עצמי, הוא לא משלם השתתפות. וכן הוא חייב לקבל את הרכב כמו שהיה לפני התאונה זה ידוע.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

איזה חוק תסבירו לי ?

תקשיב מיכאל,

חייב להיות להם!

הוא לא אשם בתאונה, אין השתתפות עצמית.

מה שעוד נראה לי מוזר זה, הוא טוען שרכב חליפי הוא יכול לקבל מגיל 21, ובגלל שהוא מתחת לגיל הזה הוא לא יקבל. יתכן כזה מצב?

והאם הוא יכול לדרוש זוג צמיגים למרות שרק אחד נפגע? (רצו לשים לו בכלל צמיג אחד של חברה אחרת)

באם הרכב מתוקן במסגרת הביטוח במוסך הסדר אז אפילו שלא נתנו לו רכב, הוא היה אמור לקבל כסף על כל יום שהוא ללא אוטו. (150 ש"ח ליום נדמה לי).

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

יתכן שהביטוח על הרכב החליפי (שהוא לרוב מחברת השכרה כלשהי) תקף רק ל-21 ומעלה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איזה חוק תסבירו לי ?

תקשיב מיכאל,

חייב להיות להם!

על מי להתלונן כל יום אני מדבר בסביבות חצי שעה אם המנהל של המוסך

הם לא מוצאים הם אומרים שאין בארץ ואין גם בחול

והאוטו עומד שם כבר 3 שבועות אני הולך למות

היה בעיה בקשר לצמיגים הם אמור שאין בארץ אחרי חיפוש קצר מצאתי להם צמיגים של יוקואה שהם לא מצאו אבל זה נימכר בזוגות והשמיים אישר רק אחד ואין מצב למצוא מישהו שמוכר רק' אחד

ובקשר לגנטים הם אומרים שאין בארץ ובחול מה אני אמור לעשות

פורסם

תתקשר למרכזי של פ'זו תגיד שאתה רוצה להזמין ג'אנט של 106GTI. אם עושים בעיות תזכיר להם שהרכב נמכר עד שנת 99 ועלפי חוק הם צריכים לספק חלפים במשך 7 שנים, אם לא עוזר תכתוב מכתב למשרד התחבורה ועותק ללובינסקי, זה בטוח יעבוד.

לגבי הצמיגים, תחליף כבר 2, אחד על חשבונך, אחד על חשבון התאונה.

באיזה מוסך מדובר? מורשה? נראה לא מבריק העסק :? .

גיא

פורסם

בקשר לצמיגים - תקנה זוג! אז השמאי ישלם לך על אחד, ואתה תשלם על השני. לא נורא - עדיף בשביל לגמור את זה כבר.

בקשר לג'אנטים -

אין כזה דבר. יש חוק שאומר שהם חייבים להחזיק מלאי של חלפים לכלי רכב עד 7 שנים. כמו ששלומי אמר, GTI שווקה עד 99, משמע עבר רק 6 שנים - חייב להיות להם. אם אין, תאיים שתפנה ולתבוע אותם על כל זה.

תומר הדר רשם כאן בת'רד שפתחת על הסרן האחורי על זה שגם לו עשו סיפור - ברגע שהוא איים הם נזכרו איפה זה נמצא.

חוץ מזה - אין ג'אנטים של 106GTI בכל העולם? באמת ככה נראה לך? אני מבין שקשה לחפש, אבל בטוח יש. לפיג'ו בצרפת בטוח יש. אל תיהיה שקט - תעשה בלאגן.

שלושה שבועות בלי האוטו?

זה ללא ספק יותר מדיי. במידה ועדיין לא התחילו את העבודה בגלל שאין להם אף חלק שצריך (ג'אנטים אין, צמיגים אין, סרן אחורי אין) תוציא את האוטו מהמוסך לאלתר!

תכניס את האוטו למוסך אחר - המלצה אישית - מרום הצמרת. מבטיח לך שתיצא מרוצה, בחצי מהזמן.

מה לגבי הסרן האחורי? גם זה אין בעולם?

עריכה:

עכשיו אני רואה שגיא רשם הודעה דומה לשלי באותו הזמן..אוופס :oops:

פורסם
תתקשר למרכזי של פ'זו תגיד שאתה רוצה להזמין ג'אנט של 106GTI. אם עושים בעיות תזכיר להם שהרכב נמכר עד שנת 99 ועלפי חוק הם צריכים לספק חלפים במשך 7 שנים, אם לא עוזר תכתוב מכתב למשרד התחבורה ועותק ללובינסקי, זה בטוח יעבוד.

לגבי הצמיגים, תחליף כבר 2, אחד על חשבונך, אחד על חשבון התאונה.

באיזה מוסך מדובר? מורשה? נראה לא מבריק העסק :? .

גיא

תסביר למה אני צריך לקנות צמיג על חשבוני הצמיגים אחורים כמו חדשים

ומדובר במוסך מורשה שנימצא בנתניה ורחוב הראשי מול בת האיכר

ויש לך את את המספר של המוסך המרכזי של פיגו

פורסם
בקשר לצמיגים - תקנה זוג! אז השמאי ישלם לך על אחד, ואתה תשלם על השני. לא נורא - עדיף בשביל לגמור את זה כבר.

בקשר לג'אנטים -

אין כזה דבר. יש חוק שאומר שהם חייבים להחזיק מלאי של חלפים לכלי רכב עד 7 שנים. כמו ששלומי אמר, GTI שווקה עד 99, משמע עבר רק 6 שנים - חייב להיות להם. אם אין, תאיים שתפנה ולתבוע אותם על כל זה.

תומר הדר רשם כאן בת'רד שפתחת על הסרן האחורי על זה שגם לו עשו סיפור - ברגע שהוא איים הם נזכרו איפה זה נמצא.

חוץ מזה - אין ג'אנטים של 106GTI בכל העולם? באמת ככה נראה לך? אני מבין שקשה לחפש, אבל בטוח יש. לפיג'ו בצרפת בטוח יש. אל תיהיה שקט - תעשה בלאגן.

שלושה שבועות בלי האוטו?

זה ללא ספק יותר מדיי. במידה ועדיין לא התחילו את העבודה בגלל שאין להם אף חלק שצריך (ג'אנטים אין, צמיגים אין, סרן אחורי אין) תוציא את האוטו מהמוסך לאלתר!

תכניס את האוטו למוסך אחר - המלצה אישית - מרום הצמרת. מבטיח לך שתיצא מרוצה, בחצי מהזמן.

מה לגבי הסרן האחורי? גם זה אין בעולם?

עריכה:

עכשיו אני רואה שגיא רשם הודעה דומה לשלי באותו הזמן..אוופס :oops:

תודה על העזרה שלך

ובקשר לאוטו מחר הוא עובר צבע גמרו את הסארן לפי מה שזכור לכם שאין בארץ פיתאום אחרי שהתחלתי לעשות להם בושות במוסך הם מצאו את זה למחרת

אז כחה האוטו מחר אמור להיות גמור היום הוא הייה בשייוף

רק חסר צמיג יוקואמה ו2 גנטים

• תוכן חדש...