Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיכאל, אמרתי לך כבר את כל מה שנאמר פה, הדבר היחידי שאתה צריך לעשות זה לשבת בבית עם איזה קוקטייל (מסטיק חדש) ולהתקשר להציק להם כל הזמן ואם הם מנסים לעבוד עליך פשוט תאיים במכתב ליבואן ולשאר הגורמים.

אין לך מה להתעצבן מהם.

בכל מקרה TB הרכב שלו עבר פחחות וצבע לבנתיים, מה שכנראה נשאר זה תהליך הג'נטים והצמיגים מה שמעכב את העניין. מיכאל, תריב איתם ותצעק בטלפון!!!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ותפסיק לבקש מספרי טלפון, הפנינו אותך כבר לדפי זהב. לא צריך אינטיליגנציה גבוהה בשביל למצוא שם מספרים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מיכאל, אמרתי לך כבר את כל מה שנאמר פה, הדבר היחידי שאתה צריך לעשות זה לשבת בבית עם איזה קוקטייל (מסטיק חדש) ולהתקשר להציק להם כל הזמן ואם הם מנסים לעבוד עליך פשוט תאיים במכתב ליבואן ולשאר הגורמים.

אין לך מה להתעצבן מהם.

בכל מקרה TB הרכב שלו עבר פחחות וצבע לבנתיים, מה שכנראה נשאר זה תהליך הג'נטים והצמיגים מה שמעכב את העניין. מיכאל, תריב איתם ותצעק בטלפון!!!

אני לא מסכים איתך שאין לו מה להתעצבן מהם.

אישית, הייתי מתחרפן. אבל בניגוד אליו - לא הייתי משאיר את האוטו שם.

אם אפשר לשאול...

האוטו עבר פחחות? מה כבר עבר על האוטו שהוא הגיע למצב שהוא צריך פחחות + סרן + צמיגים וג'אנטים?

ועוד משהו למיכאל,

אל תסתמך עליהם שיעשו לך עבודה טובה! תבדוק אותם 20 אלף פעמים. אתה לא תאמין איזה דברים לא מקצועיים הם יכולים לשכוח.

אם תצטרך עוד עצות - אל תתבייש לבקש. שלא ידפקו אותך ואז כשתבוא למכור את האוטו תראה שבטעות הרכיבו לך סרן של ראלי 1.3 או משהו כזה.

לי כמעט הרכיבו באוטו סרן של XSI...

Back to the original - NC again.

פורסם
נגיד והחיזירו לו את הרכב

איך הוא בודק שהסרן הוא בדיוק של 106 GTI לא של איזה 106 רגילה או ראלי??

אני מעביר את האוטו לבדיקה אחרי התיקון

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

TB הרכב עבר תאונה מאחורה, לפי מה שהבנתי נכנסו בו בצד והוא עף על רכב חונה.

בכל מקרה למה להתעצבן, הוא רק צריך לעמוד על שלו ולדרוש מה שמגיע, רכב חליפי וכ"ו.

שהיתה לי תאונה (בפיאט) פשוט הכנסתי את האוטו למוסך, אחרי שבוע קיבלתי טלפון תגיע הרכב מוכן. נסעתי שמתי לב שמשהו לא בסדר, חזרתי סידרו לי עוד יום וזהו.

in the face

with a chair

פורסם

לכל מי שחפש את התקנה הרלוונטית על חוקיות צמיגים שונים על אותו סרן:

תקנה 322 ד'(1) - לא יורכבו ברכב מנועי צמיגים שונים במידה, בכושר העמסה ובמבנה - בין רדיאלי ובין דיאגונאלי - על סרן אחד.

אז לפי התקנה - מותר להרכיב צמיגים מחברות שונות על אותו סרן, הפרמטרים שצריכים לעמוד למבחן הם: המידה, כושר העמסה ומבנה הצמיג(מס' השכבות וסוג השכבה).

כך שאם חברת הביטוח תרצה היא תוכל לחייב אותך להרכיב צמיג תואם(לא חובה זהה) לזה המורכב אצלך ואין כל חובה להחליף שניים.

הרצוי כמובן מבחינתך הוא צמיג זהה ובעל שחיקה זהה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
נגיד והחיזירו לו את הרכב

צריך להרים את ה 106GTI על ליפט, ולידה עוד 106GTI. להשוות ביניהם ולראות שהכל במקום, הכל כמו שריך, והכל אותו הדבר.

הכי פשוט, הכי טוב.

למיכאל -

כשאתה אומר שאתה מתכוון לקחת את האוטו לבדיקה, למה אתה מתכוון? בדיקה כמו בדיקה לפני קנייה כדוגמת מ.מ.מ?

אם כן - קשה לי להאמין שהם יימצאו משהו גם אם תעשה את זה לא טוב. הם לא יוכלו להבחין ביניהם מן הסתם.

Back to the original - NC again.

פורסם

אז כחה בקשר לצמיגים זה היסתדר אחד על חשבונו ואחד על חשבוני (אם הפיצוי של הגנט אני בקושי משלם השני)

עכשיו הגנטים השמיי לא אישר לי חדשים בגלל השריטות דיברתי איתו היום הוא אומר שהוא בדק אותם במוסך והם ישרים ויש להם רק שריטות

אז דיברתי איתו על הקטע שצבוע גנט ותיקון שריטות הוא ביקש מחיר

והוא אמר שישלם לי על התיקון

איפה אפשר למצוא גנט וכמה אמור לעלות תיקון כזה (אני רוצה לצבוע בניקל )

ותודה רבה על העזרה שקיבלתי פו

פורסם
הוא רוצה לעשות מילוי לשריטות ואז לצבוע את הג'נטים. (מיכאל תחליף כבר ל15)

חחחחחח בשביל לתקנה את הגנט שחסר לך :D

פורסם
עדיין לא הבנתי איך אישרו החלפת 2 ג'נטים וצמיג אחד... :shock:

בדרך כלל אם ג'אנט הולך, אז זה קורה דרך הצמיג...

אישרו צמיג אחד, ואת השני הוא קונה על חשבונו

בג'נטים בגלל שהם לא עקומים אלא רק שרוטים אז אישרו לו לעשות חידוש לג'נטים, זה אומר מילוי של השריטות וצביעה מחדש.

in the face

with a chair

פורסם
נגיד והחיזירו לו את הרכב

צריך להרים את ה 106GTI על ליפט, ולידה עוד 106GTI. להשוות ביניהם ולראות שהכל במקום, הכל כמו שריך, והכל אותו הדבר.

הכי פשוט, הכי טוב.

למיכאל -

כשאתה אומר שאתה מתכוון לקחת את האוטו לבדיקה, למה אתה מתכוון? בדיקה כמו בדיקה לפני קנייה כדוגמת מ.מ.מ?

אם כן - קשה לי להאמין שהם יימצאו משהו גם אם תעשה את זה לא טוב. הם לא יוכלו להבחין ביניהם מן הסתם.

ל- mickael007

1. לך לאולפן ותעשה משהו עם העברית שלך ... דחוף !

2. אני מציע לך להתעלם מהחירטוטים של החבר'ה מעלי לגבי בדיקה וכו' , ובטח שלא במכון בדיקה כגון מ.מ.מ. או משהו בסגנון .

בוא נשאל אחרת ... מישהו כאן יודע איך להבחין בין סרן של 106 XR לבין RALLYE לבין GTI ? אני בטוח שאולי בודדים כאן יודעים את התשובה .

אני גם מאמין מאוד שאם תלך למוסך מורשה של החברה , לפחות 90% מהם לא ידעו להבדיל בין הסרנים . אז בוא נחסוך לך את העניין הזה מראש .

חיצונית - הסרנים נראים אותו הדבר בדיוק , אולי לדגמים הלא ספורטיביים יהיו תופים במקום דיסקים .

ההבדל היחיד שיהיה בין הסרנים הוא בעובי מוטות הפיתול שבתוך ומחוץ לסרן , וגם זה במילימטרים ספורים , הבדל שלא יראה בעין בלתי מזוינת .

לכן , כדי לדעת איזה סרן שמו לך , ולוודא שלא דפקו אותך , דרוש חשבונית\קבלה\הזמנה\קוד דגם מהמוסך שביצע את ההזמנה מהחברה ע"מ לאמת שמדובר בסרן מקורי של GTI ולא של איזה חירטוט אחר .

שנית , תלמד יפה יפה דרך אתרים בחו"ל או ספרות טכנית-מקצועית של הרכבים האלה מה עובי מוטות הפיתול בכל דגם , ככה שתוכל למדוד אותו ולעלות בעצמך על השינוי במידה ואין לאותו מוסך הוכחת קנייה .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...