Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נגיד והחיזירו לו את הרכב

איך הוא בודק שהסרן הוא בדיוק של 106 GTI לא של איזה 106 רגילה או ראלי??

צריך להרים את ה 106GTI על ליפט, ולידה עוד 106GTI. להשוות ביניהם ולראות שהכל במקום, הכל כמו שריך, והכל אותו הדבר.

הכי פשוט, הכי טוב.

למיכאל -

כשאתה אומר שאתה מתכוון לקחת את האוטו לבדיקה, למה אתה מתכוון? בדיקה כמו בדיקה לפני קנייה כדוגמת מ.מ.מ?

אם כן - קשה לי להאמין שהם יימצאו משהו גם אם תעשה את זה לא טוב. הם לא יוכלו להבחין ביניהם מן הסתם.

ל- mickael007

1. לך לאולפן ותעשה משהו עם העברית שלך ... דחוף !

2. אני מציע לך להתעלם מהחירטוטים של החבר'ה מעלי לגבי בדיקה וכו' , ובטח שלא במכון בדיקה כגון מ.מ.מ. או משהו בסגנון .

בוא נשאל אחרת ... מישהו כאן יודע איך להבחין בין סרן של 106 XR לבין RALLYE לבין GTI ? אני בטוח שאולי בודדים כאן יודעים את התשובה .

אני גם מאמין מאוד שאם תלך למוסך מורשה של החברה , לפחות 90% מהם לא ידעו להבדיל בין הסרנים . אז בוא נחסוך לך את העניין הזה מראש .

חיצונית - הסרנים נראים אותו הדבר בדיוק , אולי לדגמים הלא ספורטיביים יהיו תופים במקום דיסקים .

ההבדל היחיד שיהיה בין הסרנים הוא בעובי מוטות הפיתול שבתוך ומחוץ לסרן , וגם זה במילימטרים ספורים , הבדל שלא יראה בעין בלתי מזוינת .

לכן , כדי לדעת איזה סרן שמו לך , ולוודא שלא דפקו אותך , דרוש חשבונית\קבלה\הזמנה\קוד דגם מהמוסך שביצע את ההזמנה מהחברה ע"מ לאמת שמדובר בסרן מקורי של GTI ולא של איזה חירטוט אחר .

שנית , תלמד יפה יפה דרך אתרים בחו"ל או ספרות טכנית-מקצועית של הרכבים האלה מה עובי מוטות הפיתול בכל דגם , ככה שתוכל למדוד אותו ולעלות בעצמך על השינוי במידה ואין לאותו מוסך הוכחת קנייה .

לא יודע אם טרחת לקרוא את מה שרשמתי, אבל אני רשמתי שבדיקה כמו מ.מ.מ. לא תעזור לו מכיוון שהם לא יגלו כלום על ההבדל בסרנים.

אבל, אם משווים בין הסרנים אפשר לראות הבדל בין הסרן של ה GTI לסרן של הראלי, לסרן של ה XR.

קודם כל, רק ל GTI ולראלי אין תופים מאחורה אני חושב.

דבר שני, אפשר לראות את ההבדלים ביניהם ברגע שמשווים. וזה אני אומר מניסיון.

שוב פעם - לא לקחת את האוטו למ.מ.מ. או אנערף, אלא לקחת את האוטו למוסך שיתמקד בסרן במיוחד ויבדוק אותו בלבד.

גם אני ביקשתי שיגידו לי את הקוד דגם וכו'. הם נפנפו אותי ואמרו שאין לי מה לדאוג הם תמיד עושים את זה וכל הבלבוליי שכל שלהם. אז לא תמיד הם כאלה אדיבים...

Back to the original - NC again.

פורסם

תשווה חיצונית ולא תראה הבדל .

אני יכול לשים לך על סרן של GTI אנטי רולים של XR ובעצם יש לך סרן של XR עם מעטפת של GTI שמתפקד כמו XR .

ובעין בלי למדוד לא תראה את ההבדל !

אם תתעקש אתה תקבל את כל קודי הדגם , ואחרת אני אגיד לך ... אם תרצה תקבל את המק"טים וקודי הדגם של כל דבר .

רק חזקתי את דבריך בעניין של בדיקה במכון בדיקה רגיל , היחיד שיכול לבדוק לך את עניין הסרן הוא איש מהמחלקה הטכנית של לובינסקי שיודע את מידות האנטי רולים בע"פ , דרור הס .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...