Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אפליקציה לאייפון שנותנת לצלם + להשתמש ב Waze ברקע?

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
  • תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה גם שבשל משקל המכשיר, התוצר המוקלט ייסבול קשות מקפיצות וטשטושים (אלא אם כן יש במכשיר מייצב תמונה מובנה) - המייצב המובנה של יוטיוב עושה עבודה סבירה, לא יותר.

פורסם

הבעיה העיקרית מבחינתי היא שהפעלה של תוכנה כזו במקביל לוייז שמנווט

יחד עם אינטרנט סלולרי פתוח היא ששום מטען לרכב גם כזה שמוציא שני אמפר לא יצליח לענות על צריכת החשמל.

בטח ובטח לא במכשירים עם המסכים הגדולים.

כך שאם אני מבצע נסיעה מחיפה להרצליה שאורכת שעה אני אצא מהרכב עם פחות סוללה למרות שהמכשיר היה בטעינה.

פורסם

שלום חברים, ממה שקראתי ,האפליקציה לאנדרויד היא כלי מועיל ביותר בזמן הנהיגה.

קראתי את כל השרשור וראיתי שיש פירצה לגרסה המלאה.

לא כ"כ הבנתי כיצד ניתן לפרוץ ולהתקין את הגרסה המלאה בחינם

לא מזמן התחלתי להשתמש באנדרואיד , עד עכשיו התקנתי אפליקציות חינמיות ולא יצא לי לפרוץ אפליקצייה .

אודה לכל עזרה בנושא , אם לא לע על גבי הפורום ,ניתן בהחלט בפרטי

תודה רבה

פורסם
שלום חברים, ממה שקראתי ,האפליקציה לאנדרויד היא כלי מועיל ביותר בזמן הנהיגה.

קראתי את כל השרשור וראיתי שיש פירצה לגרסה המלאה.

לא כ"כ הבנתי כיצד ניתן לפרוץ ולהתקין את הגרסה המלאה בחינם

לא מזמן התחלתי להשתמש באנדרואיד , עד עכשיו התקנתי אפליקציות חינמיות ולא יצא לי לפרוץ אפליקצייה .

אודה לכל עזרה בנושא , אם לא לע על גבי הפורום ,ניתן בהחלט בפרטי

תודה רבה

למה אתה רוצה לפרוץ את האפליקציה? אתה לא רוצה שהמפתח שעמל והשקיע יתפרנס?

היית רוצה שמישהו יגנוב את הפרנסה שלך?

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
שום אפליקציה לא יכולה להחליף מצלמה ייעודית, תרדו מזה.

מסכים ומוסיף :

אל תמהרו לבטל את ההזמנות למצלמה.

התנסיתי קצת באפליקציה הזו , למצלמה ייעודית יש ייתרונות מאד גדולים עליה.

- זווית צילום הרבה יותר רחבה למלצמה. ייתרון מאד חשוב !!!

- טווח דינמי גדול יותר

- היא עובדת בצורה שקופה כמעט ללא צורך בהתערבות. אני לא רואה את עצמי מתחיל להתעסק עם הסלולרי לפני כל נסיעה.

- צריכת אנרגיה !!!, אפשר להשתמש בסלולרי במקביל אליה עם ניווט וכל השאר בצורה נורמלית בלי לגרום לחימום יתר או להתרוקנות יתר של הסוללה (הפעלת מצלמה לוקחת הרבה אנרגיה מהסוללות בנוסף לGPS, אינטרנט סלולרי, ומסך שדולק , זה ממש קטסטרופה של אנרגיה. קצב התרוקנות הסוללה היה גדול מקצב הטעינה על ידי המטען.

פורסם
יש אפליקציה לאייפון שנותנת לצלם + להשתמש ב Waze ברקע?

אומנם לא לאייפון, אבל יש את caroo אשר גם נותנת לך לשים 2 "קיצורים" לאפליקציות נגישות בשתי הפינות, בנוסף כאשר אתה נניח משתמש ב-waze יש לאפליקצייה הזו מעיין "בועה" (בדומה לfacebook chat באייפון, או HALO של paranoidandroid אם אתה מכיר), היא נמצאת על המסך מעל כל אפליקציה וכאשר תסיים עם וויז או כל דבר אחר תוכל לחזור אלייה, כאשר כמובן שהיא מקליטה ברקע(ועוד הרבה דברים אחרים),

או בקיצור אפליקצייה שעונה לדרישותייך(במידה והיית משתמש אנדרואיד :) ).

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pokevian.prime&hl=en

כמובן שאפשר להשיג גם בחינם.

נ.ב

עניין צריכת החשמל עם כמה אפליקציות ברקע, לא תמיד יוביל לירידה באחוזי הסוללה. זה תלוי בהרבה גורמים: סוג המטען, רמת בהירות המסך, סוג המכשיר, גרסאת ה-ROM ועוד.

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם
מסכים ומוסיף :

אל תמהרו לבטל את ההזמנות למצלמה.

התנסיתי קצת באפליקציה הזו , למצלמה ייעודית יש ייתרונות מאד גדולים עליה.

- זווית צילום הרבה יותר רחבה למלצמה. ייתרון מאד חשוב !!!

- טווח דינמי גדול יותר

- היא עובדת בצורה שקופה כמעט ללא צורך בהתערבות. אני לא רואה את עצמי מתחיל להתעסק עם הסלולרי לפני כל נסיעה.

- צריכת אנרגיה !!!, אפשר להשתמש בסלולרי במקביל אליה עם ניווט וכל השאר בצורה נורמלית בלי לגרום לחימום יתר או להתרוקנות יתר של הסוללה (הפעלת מצלמה לוקחת הרבה אנרגיה מהסוללות בנוסף לGPS, אינטרנט סלולרי, ומסך שדולק , זה ממש קטסטרופה של אנרגיה. קצב התרוקנות הסוללה היה גדול מקצב הטעינה על ידי המטען.

מחזק: אני מאד אוהב את הסלולרי והאפליקציה אבל אין תחליף למצלמה יעודית והנה עוד סיבות:

1. המצלמה היעודית לא עוזבת את השימשה אצלי. מחוברת כל הזמן. נדלקת כשהאוטו נדלק ונסגרת אחרי שהוא מכובה (איך? רמז : פין 2 ו 3 מקוצרים במטען USB) בצורה אוטומטית !

2. ביום קיץ חם , הטלפון גם עם WAZE בלבד מתחמם מאד מהשמש, מרוקן את הסוללה ולפעמים מכבה את עצמו.כן כן! אתה יוצא מהאוטו עם טלפון לוהט , ללא בטריה וללא אפשרות להוציא שיחות.

3. המצלמה ששמתי עומדת בחנייה שעות שמש רותחת אח"כ בנסיעה ומתפקדת טפו טפו ללא בעייה. סוס עבודה.

4. כבר הזכיר קודמי זויות צילום, צילום לילה עם IR ומייצבי תמונה.

פורסם

מוזר שאף משתמש אייפון לא נתקל עדיין ב-

TripREC

מצלמת בלופ של דקות לפי קביעת משתמש , מאפשרת כיבוי מסך בעת פעולה, וכמובן waze עובד ברקע.

שומרת מיקום , מסלול .

שווה לנסות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
מוזר שאף משתמש אייפון לא נתקל עדיין ב-

TripREC

השרשור מדבר על אנדרואיד, כנראה בגלל זה לא נתקלו בה?(אני שואל בציניות). למרות שיש כמה אנשים שהמליצו/ביקשו המלצה עבור אייפון.

אולי להפוך את השרשור ל"המלצות לאפליקצת dvr לאייפון/אנדרואיד"

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

• תוכן חדש...