Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תבדוק בצמיגי מוריס אני קניתי מהשבוע 22 של 2011

תרים טלפון ותעשה טיול לכיוון דרום. וכן גם אני מהצפון.

אני מקווה שלא הזמנת דרך המאסטרו בחוצות תראה כמה הודעות אחורה מה כתבתי עליו.

לא זה לא המאסטרו.

אני בכל מקרה לא אסע בשביל זה לדרום, זה נקראה לי כבר מוגזם ולא בא לי להתאכזב וליסוע סתם.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה נכון, להתקין צמיג על ג'אנט זה לא מדע טילים, לא שווה לנסוע בשביל זה למרחקים.

צריך רק לאזן בצורה טובה, כלומר לא עם 200 משקולות אלא משקולת אחת בנקודה הנדרשת ולהדביק אותה כמו שצריך (כולנו עם ג'נטים מגנזיום)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חח כן נסעתי עד לשם בשביל זוג צמיגים (זוג כי איזה בחור נחמד חתך לי את הצמיג עם סכין) ההיתי צריך דחוף ולאף אחד לא היה משהוא טרי במחיר טוב.

קיבלתי את הצמיגים שסגרתי איתו בטלפון וגם הוא איזן לי את כל ארבעת הגלגלים במסגרת המחיר הזה.

אז או שהוא באמת טוב ונחמד או שכנראה נפלתי עליו ביום טוב.

8)
פורסם
אשמח לענות תשובות לכל אחד רק בבקשה לפרט!תודה

יש לכם סניף בחיפה נכון?

מעוניין בT1R 195/55R15 כמה שיותר טרי.

אשמח לתשובה אם יש.

*עריכה- התבלבלתי בינכם לבין מקום אחר, סורי.

206 XS

פורסם

היי לכולם,

ראשית,

אם אני לא טועה, פורטל לא מייבאים T1R.

שנית,

שוחחתי ב3 שבועות האחרונים עם 10 צמיגיות שונות מערים שנות.

אם הצמיג לא אצלם במלאי סביר להניח שהם לא יוכלו לדעת את תאריך הייצור.

לגבי הT1R וזאת אני יודע לאור כמות הצמיגיות שדיברתי עימם,

המשלוח האחרון היה לפני חודשיים וכרגע הסטים שנשארו הם מהשבוע האחרון של 12/2010 כלומר שבוע 5110.

שלישית, עידכון לגביי סיום סאגת הצמיגים שלי:

לאחר שהבחור מחיפה (שאגב נותן שירות מעולה, יחס טוב ובדר"כ גם מחיר טוב) הזמין לי את הT1R ב2400 ש"ח לסט (לא הצלחתי עד אז לקבל מחיר טוב יותר) והצמיגים הגיעו, הוא בדק תאריך ומצא שהייצור 5110.

היבעתי את אכזבתי (לא מספיק שיקר יותר גם לא ממש חדש {אם כי גם לא ממש ישן ויש דעות לכאן ולכאן}).

אמרתי לו שאחשוב אם אבוא לקחת אותם.

פניתי לצמיגי אנטון ביפו (אני מחיפה),

קראתי מגוון פוסטים עם דעות חלוקות לגבי רמת החומרים, אופי הטיפול והשירות ונזקים שקרו לאנשים שם.

התקשרתי ושוחחתי עם הפקידה ,שאלתי 1000שא' וחששות והיא רק אמרה לי שיהיה בסדר. אמרה לי שמחיר לסט במידה שלי הוא 1800 ש"ח ושאשלם איך שבא לי ובכמה תשלומים שבא לי. היא גם אמרה שתזמין עוד באותו יום ושאדבר עימה למחרת ותיתן לי תאריך ייצור (כי הם לא יכולים לברר עם היבואן) ואם לא יתאים שלא אבוא.

יום למחרת חייגתי והיא אמרה לי שגם הסט שהיא קיבלה הוא 5110 וכאן הבנתי שזה מה שנשאר. היא אמרה שהיא מבינה שאני מתבאס שזה לא טרי יותר אך אמרה שבסה"כ זה בסדר ושאם ארצה שאבוא לקחת.

הסברתי שאני מגיע מחיפה ושוב חזרתי על המנטרה וקבעתי ליום ד' האחרון בצהריים.

נסעתי לנתניה באותו יום כך שלא בזבזתי דלק לחינם (שהרי גם אותו צריך לחשב במחיר).

התוצאה וחוות דעת:

1. שירות מדהים מעבר לכל, החל מרגע הקבלה ועד לכך שמרוב שהלחצתי אותם הביאו מישהו ספציפי שלא נתן לאף אחד לעזור לו ועבד לבד תוך שהוא מראה לי את מצב הצמיג בכל נק' זמן ומלקק את הרכב (מפחיד שם אגב).

2. השירות של אלי וזה המקום להגיד לו מילה טובה היה לא פחות ממדהים ובהתאמה לגחמותיי ואני ממש מצטער על כך שלא נתתי לו טיפ יותר רציני על העבודה שהשקיע.

3. הצמיגים אומנם משבוע 5110 אך נראו בסדר גמור (לא שאני מומחה) , אוזנו כיאות והנסיעה נעימה (קצת רועשת כרגיל בטויו) , אין פירפורים בראשון ואין משיכות (דופק על שולחן) כמו שחלק התלוננו.

4. המחיר באמת 1800 ש"ח כולל מע"מ +הרכבה ואיזון ,ושילמתי בכל צורה שרציתי.

5. לא בזבזתי זמן, לקח 45 דקות נטו לעבודה וללא נזקים.

6.אפילו קיבלתי ת.אחריות מבלי לבקש שזה ממש הפתיע אותי (בחיים לא ביקשתי ולא הציעו).

לסיכום:

אומנם לא אידיאלי אבל חסכתי 600 ש"ח, הצמיגים שלי היו גמורים וההבדל על החדשים ברור ומורגש בצורה ניכרת ואני מבסוט.

אז נכון שהצמיגים לא בני פחות מחצי שנה אך קיבלתי מחיר טוב (ועשיתי סקר שוק), לא קיבלתי חתול בשק (כי כל מי שמזמין כרגע כאלה צמיגים ולפחות במידה הזו יקבל את התאריך הנ"ל, אני יודע כי 2 צמיגיות שונות, בעיר אחרת קיבלו את אותו תאריך בדיוק) והכי חשוב, קיבלתי שירות באמת ראוי לציון.

מצטער על האריכות,

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

תתחדש, צמיגים בני 10-11 חודש זה לא מאוד נורא, במיוחד כשקיבלת אותם במחיר טוב.

אגב, מישהו יכול לעזור ולומר מה ההבדל בין דאנלופ ספורטמקס TT לבין ספורטמקס בלי TT ?

זה מה שמחזיקים בצמיג ישיר נכון לאתמול.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היי, יש עדכון גם בגזרתי.

לאחר חיפוש ארוך, והשוואה בין סוגים שונים, החלטתי לוותר על ה-T1R והחלטתי לגוון הפעם ביוקוהומה S-DRIVE.

לאחר דין ודברים עם מספר פנצ'ריות, הגאולה הגיעה אליי דווקא בהודעה פרטית מאחד מחברי הפורום שהמליץ לי על צמיגי כחלון בראשון לציון.

קיבלתי מהם מחיר זול משאר הפצ'ריות שבהן ביררתי. התאריך של הצמיגים - השבוע ה-14 של 2011.

בנוסף למחיר הנוח, אני חייב לציין לטובה את רמת השירות שקיבלתי במקום, וכמות הסבלנות שלה זכיתי, למרות שאלותי הרבות.

עדיין לא יצא לי "לבדוק" את יכולות הצמיגים החדשים כמו שצריך, ואולם מהתרשמות ראשונית קצרה מאוד - אני בהחלט שלם עם ההחלטה שלי.

2011-11-10 15.58.20.jpg

פורסם

אכן צמיגים מעולים,

אם זה בסדר, אשמח לשמוע מה עלות הסט.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם
היי, יש עדכון גם בגזרתי.

והחלטתי לגוון הפעם ביוקוהומה S-DRIVE.

.

הצמיגים נראים לי מוכרים :wink: אכן צמיגים מעולים למחיר.

כמו קודמי - בכמה קנית רביעיה ומה המידה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...