Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מוזמן לחסוך לעצמך את הנסיעה ופשוט להתקשר (אם תרצה אשלח לך את המספר בפרטי).

האמת שהיה תכנון לשווארמה לא רחוק משם יום שבת אבל למקרה שאני לא ייסע אשמח לקבל את הטלפון , או שאני ייצור קשר פשוט עם הסניף ברחובות ?

keep drooling im spooling :twisted:

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני שבועיים גם חשבתי על צמיגים להחליף את ה T1R שהיו על הרכב (מחיר 490-480 ש"ח). המעומד הראשי היה פירלי פי זרו אבל סט יחידי שמצאתי (450 ש"ח לצמיג בפורטל) היה משנת 2008 ולכן ירד מהפרק. אפשרות נוספת היתה מישלן פילוט ב מחיר 650.

המליצו לי גם על R1R ומחירים אליו היו באזור 500-550, לא רציתי אותו בגלל ספק באחיזתו בכביש רטוב וגם לא רציתי לשנות מידה.

בסוף הלכתי על יוקוהומה S דרייב, לעומת T1R הם יותר אוחזים , שקטים, נוחים ולדעתי הם בחירה מצויינת.

פורסם

אין כמעט הפרשים בין R1R לT1R.

אני מחפש רביעיית T1R לרכב שלי במידה 205.55.16.

בדקתי בכמה חנויות באיזור חיפה והקריות כאשר על אחת מהן אני ממש סומך ובעבר קיבלתי מחירים נהדרים.

רביעייה או לא, הכי זול היה 600 ש"ח לצמיג, סה"כ 2400 והעבודה בחינם לרביעייה.

גם אני הרמתי גבה על המחיר אך נראה שהוא עלה .

אם יש למישהו תובנות אני אשמח.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אין כמעט הפרשים בין R1R לT1R.

אני מחפש רביעיית T1R לרכב שלי במידה 205.55.16.

בדקתי בכמה חנויות באיזור חיפה והקריות כאשר על אחת מהן אני ממש סומך ובעבר קיבלתי מחירים נהדרים.

רביעייה או לא, הכי זול היה 600 ש"ח לצמיג, סה"כ 2400 והעבודה בחינם לרביעייה.

גם אני הרמתי גבה על המחיר אך נראה שהוא עלה .

אם יש למישהו תובנות אני אשמח.

בן.

R1R זולים יותר.

יש לי אותה מידה כמו שלך,אחרי סקר שוק ארוך הכי טוב שמצאתי היה 500 או 550 אני כבר לא זוכר,כולל הרכבה,איזון וכיוון לפני כמה חודשים.

אז 600 זה לא בשמיים.

פורסם
צמיגים טריים במידה 195.45.16. קניתי בצמיגי קחלון , אזור תעשיה חדש ראשון לציון.

זכור לך במקרה מה התאריך שלהם?

ולא פחות חשוב הוא כמה הם עלו?

פורסם
R1R זולים יותר.

יש לי אותה מידה כמו שלך,אחרי סקר שוק ארוך הכי טוב שמצאתי היה 500 או 550 אני כבר לא זוכר,כולל הרכבה,איזון וכיוון לפני כמה חודשים.

אז 600 זה לא בשמיים.

אם כך,

יכול להיות ששווה לחשוב על אלטרנטיבה אחרת לטויו, הרי אחד הדברים הכי רלוונטים היו שהם זולים בתכלית ועכשיו זה לא ככה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

היום קניטי סט צמיגים TOYO T1 במחיר של 575 ליחידה הצמיגים מחודש שמיני,

אני עשיתי חיפוש בכול אזור הדרום לא מצאתי בשום מקום יותר זול כולם ביקשו 600-620 ליחידה

במידה שלי זה 16,45,205

פורסם

בן אתה בהחלט צודק.

מה הבדל המחירים בין הSדרייב לT1R?

אם ההבדל לא גבוה משמעותית עדיף ללכת על הSדרייב,לא?לפי מה שהבנתי הSדרייב עדיפים בביצועים,אורך חיים,והכי חשוב הדופן שלהם קשיחה יותר מהטויו המרגרינה.

לדעתי,הT1R הוא צמיג ספורטיבי שהוא נטו פשרה על איכות,אני בעצמי רכשתי רבעייה לפי מספר חודשים בגלל המחיר היחסית מפתה לצמיג אוחז ובעל יכולות שהם טיפה מעבר,והוא באמת כזה,אוחז ומהנה אבל החיסרון שלו בולט מאוד ומורגש בכל נסיעה נמרצת,הדופן שלו חלשלושה,שאוהבת להתקפל ולהמרח על האספלט.

כל העניין בצמיג ספורטיבי אוחז הוא עניין האחיזה בסיבובים,תקנו אותי אם אני טועה,אבל צמיג שנמרח בצורה כזו קלילה לא עושה את עבודתו כמו שצריך ולא עונה על ההגדרה של ספורטיביות וזה טיפה מאכזב.

בימים הראשונים שלי עם הT1R שמתי בו 32PSI,כמו בצמיגים הקודמים ולפי הגדרות היצרן(שלא רלוונטיות מסתבר),ובסיבוב הראשון שהיה טיפה חזק,אני יכול להשבע שהייתי קרוב להפליק לאספלט עם הג'אנט.

היום אני נוסע מקדימה עם לא פחות מ40-42PSI והאחוריים על 34-5-6.

בקיצור,סט הבא אני הולך על משהו עם דופן קשיחה כיאה לצמיג ספורטיבי.

פורסם
בן אתה בהחלט צודק.

מה הבדל המחירים בין הSדרייב לT1R?

אם ההבדל לא גבוה משמעותית עדיף ללכת על הSדרייב,לא?לפי מה שהבנתי הSדרייב עדיפים בביצועים,אורך חיים,והכי חשוב הדופן שלהם קשיחה יותר מהטויו המרגרינה.

לדעתי,הT1R הוא צמיג ספורטיבי שהוא נטו פשרה על איכות,אני בעצמי רכשתי רבעייה לפי מספר חודשים בגלל המחיר היחסית מפתה לצמיג אוחז ובעל יכולות שהם טיפה מעבר,והוא באמת כזה,אוחז ומהנה אבל החיסרון שלו בולט מאוד ומורגש בכל נסיעה נמרצת,הדופן שלו חלשלושה,שאוהבת להתקפל ולהמרח על האספלט.

כל העניין בצמיג ספורטיבי אוחז הוא עניין האחיזה בסיבובים,תקנו אותי אם אני טועה,אבל צמיג שנמרח בצורה כזו קלילה לא עושה את עבודתו כמו שצריך ולא עונה על ההגדרה של ספורטיביות וזה טיפה מאכזב.

בימים הראשונים שלי עם הT1R שמתי בו 32PSI,כמו בצמיגים הקודמים ולפי הגדרות היצרן(שלא רלוונטיות מסתבר),ובסיבוב הראשון שהיה טיפה חזק,אני יכול להשבע שהייתי קרוב להפליק לאספלט עם הג'אנט.

היום אני נוסע מקדימה עם לא פחות מ40-42PSI והאחוריים על 34-5-6.

בקיצור,סט הבא אני הולך על משהו עם דופן קשיחה כיאה לצמיג ספורטיבי.

אני קונה T1R עוד מעט, 185/55/15, זה נראה לי החתך הכי גדול שיכול להיות, יכול להיות שהדופן יתקפל פחות?

בנוסף, איזה רכב יש לך ואיזה מידה הצמיגים?

אם לפי הוראות יצרן על הYOKOHAMA ASPEC שלי כרגע כתוב 33 מקדימה ו32 מאחורה, איך אני ידע כמה לנפח בTOYO?

• תוכן חדש...