Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבוע הבא מתחילים הלימודים :|

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לקרוא את השירשורים האלה ולשמוח שנולדתי עם מקצוע שאני אוהב, שלא דורש לימודים, ופשוט כיף לעשות אותו.

הבעיה היחידה שלא כל אישה מוכנה שהגבר שלה יחייה חיי לילה.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יפה מאד שאתה עובד במקצוע שמעניין אותך ואתה אוהב. 85% מהאנשים לא עובדים במקצועות שהם באמת אוהבים.

השאלה היא, עד כמה המקצוע הזה יקנה לך יציבות כלכלית בעתיד.

(אל תראה את התגובה שלי כניסיון לבאס או לעקוץ)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

השאלה היא, עד כמה המקצוע הזה יקנה לך יציבות כלכלית בעתיד.

(אל תראה את התגובה שלי כניסיון לבאס או לעקוץ)

אם התחתנת (וגם אם לא) אתה יכול לשער כמה בנאדם שעוסק בתחום מרוויח.

בוא נגיד שאם מדובר בבנאדם שעובד, לא תצטרך לרחם עליו.

פורסם
טוב לקרוא את השירשורים האלה ולשמוח שנולדתי עם מקצוע שאני אוהב, שלא דורש לימודים, ופשוט כיף לעשות אותו.

ולמה אתה חושב שלא נהנתי בלימודים ושאנשים לא עוסקים במקצוע שהם אוהבים אחרי הלימודים?

פשוט יותר אופציות פתוחות עבורם.

כמו כן - הרבה פעמים לומדים בשביל עצמך.

לראות בלימודים וולונטרים כעונש זה קצת עצוב בעיקר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אם התחתנת (וגם אם לא) אתה יכול לשער כמה בנאדם שעוסק בתחום מרוויח.

בוא נגיד שאם מדובר בבנאדם שעובד, לא תצטרך לרחם עליו.

הכוונה שלי הייתה אם אתה רואה את עצמך עוסק במקצוע הזה עד גיל הפנסיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לומדים לא רק בשביל למצוא עבודה בעתיד. לומדים בשביל עצמך ובשביל להתעמק במה שמעניין אותך.

אם אתה הולך ללמוד 3-4 שנים רק בשביל עבודה ובלי עניין תיהיה בטוח שתנשור בשנים הראשונות.

לגבי המקצוע שלך כאיש לילה, זה כמובן כיף והכל ואתה בטח מרוויח לא רע.

השאלה היא מה תעשה עוד 20 שנה? 30 שנה?

Renault clio RT 1994

פורסם
הכוונה שלי הייתה אם אתה רואה את עצמך עוסק במקצוע הזה עד גיל הפנסיה.

בוודאי.

בשלב מסוים אחרי אתה פשוט מתעסק יותר בניהול של העסק שבנית במשך השנים ואין סיבה שלא תמשיך עם זה כל החיים שלך כמו הרבה חברות שיש בתחום.

לומדים לא רק בשביל למצוא עבודה בעתיד. לומדים בשביל עצמך ובשביל להתעמק במה שמעניין אותך.

אם אתה הולך ללמוד 3-4 שנים רק בשביל עבודה ובלי עניין תיהיה בטוח שתנשור בשנים הראשונות.

לגבי המקצוע שלך כאיש לילה, זה כמובן כיף והכל ואתה בטח מרוויח לא רע.

השאלה היא מה תעשה עוד 20 שנה? 30 שנה?

אם נכנסת לתחום הזה באהבה ולא בגלל שראית שעושים בו כסף,

בעוד 20-30 תקח את הנסיון שלך ותהיה בעלים של חברה גדולה, שבמקום לעבוד על ממוצע של 6-7 אירועים בשבוע כעצמאי קטן, היא תעמוד על ממוצע של 20-30 אירועים.

פורסם

אל תשכח שכל החיי לילה האלה שאתה מדבר עליהם רלוונטים עד שלב מסוים בחיים, אני לא רואה את בזה כמקצוע לחיים, מבלי לזלזל חלילה.

נכון שאני מתבכיין כל יום באופן קבוע ועקבי על כמה שקשים הלימודים, אבל וואלה תראה לי מישהו אחד שלומד הנדסה ולא מתבכיין על זה. אך מצד שני בתכלס אני כן אוהב את זה ונהנה מהעובדה שאני לומד מקצוע שוואלה ''ירקתי דם'' כדי שאוכל להתקבל אליו.

נ.ב

כשתחליט להתמסד בע''ה, אתה חושב שאשתך תסכים שתמשיך לעבוד במקצוע הזה :wink:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יש ללמוד ויש ללמוד. לקחת קורס- שניים בתחום מסויים, בכמה אלפי שקלים ובמסגרת לא מחייבת- זה ללמוד בשביל עצמך (סחבק עומד להתחיל בינואר לימודי ספרדית, למשל).

לשלם בין 30 אלף למעל 100 אלף, לשים את החיים בHOLD למשך 3 שנים לפחות ולהיות חלק ממסגרת לחוצה ומלחיצה- זה עושים רק כדי לקצור אחר כך את הפירות.

תמיד בשיחות מסוג זה אני אומר שהדבר שהכי מעניין אותי זה הטסת עפיפונים, ואם היה תואר בהטסת עפיפונים הייתי רץ לעשות אותו. אבל אין... אז עושים תואר כדי שיהיה אפשרי למצוא עבודה ואפשרות להתקדם. ברור שצריך גם ניסיון מקצועי, אבל הגענו למצב שבלי תואר ראשון, לא ממש משתינים לכיוון שלך ברוב מקומות העבודה.

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אל תשכח שכל החיי לילה האלה שאתה מדבר עליהם רלוונטים עד שלב מסוים בחיים, אני לא רואה את בזה כמקצוע לחיים, מבלי לזלזל חלילה.

נכון שאני מתבכיין כל יום באופן קבוע ועקבי על כמה שקשים הלימודים, אבל וואלה תראה לי מישהו אחד שלומד הנדסה ולא מתבכיין על זה. אך מצד שני בתכלס אני כן אוהב את זה ונהנה מהעובדה שאני לומד מקצוע שוואלה ''ירקתי דם'' כדי שאוכל להתקבל אליו.

נ.ב

כשתחליט להתמסד בע''ה, אתה חושב שאשתך תסכים שתמשיך לעבוד במקצוע הזה :wink:

אתה באמת חושב שמאחורי אולמות, גני אירועים ומועדונים עומדים אנשים רווקים ?

או מאחורי חברות הפקה גדולות ?

מי שמכירה אותך יודעת בדיוק לאן היא נכנסת ורובן אוהבות את זה ואת הכסף שזה מכניס.

מעבר לזה יש תקופות שאתה יותר פנוי, ויש ימים שאתה פנוי כל היום חוץ מכמה שעות בודדות בערב-לילה.

זה תחום שמי שאוהב אותו ממש נהנה בו, במיוחד אנשים שאוהבים להכיר ואת כל הקטע של לראות ולהראות.

• תוכן חדש...