Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבוע הבא מתחילים הלימודים :|

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקטע הוא שמה רשמת הוא פשוט לא לגמרי נכון.

היתה לי היום פגישה עם מנהלת המחלקה ושאלתי אותה מה היא חושבת בעניין.

היא אמרה שכיום באמת לבוגרי אוניברסיטה יהיה יתרון כלשהו על בוגרי מכללות באותו מקצוע אך זה עניין של זמן עד שיתרון הזה יעלם.

כמו כן היא הביאה לי את דף הקשר של בוגרי המחזור הקודם במכונות שסיימו רק לפני כשלושה חודשים, 16 אנשים מתוך 24 והבטיחה לי שכולם כבר עובדים במקצוע ואני יכול להתקשר ולדבר איתם.

אכן התקשרתי לאחד רנדומלי והוא אובד היום באלביט.

בקיצור, אין שחור ולבן.

Renault clio RT 1994

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה היא כיצד הוא אובד באלביט?

אובד במסדרונות?

אובד עצות?

אובד ולא שב?

מאבד עשתונות?

מאבד עצמו לדעת?

סתם, סתם... זו פשוט הייתה הרמה להנחתה :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עוד 4 שנים גם אני אוכל לומר את זה אני מקווה.

ושאלה. היום בפגישה עם מנהלת המחלקה היא ציינה שאנחנו מחויבים לסיים את התואר בלא יותר מ4 שנים.

לא שאלתי אותה למה היא התכוונה אך עכשיו אני חושב על זה.

ואם אני רוצה לדוגמא לשפר ציון של קורס מסוים לאחר ה4 שנים?

Renault clio RT 1994

פורסם

לא יודע איך זה אצלכם. אבל יש סיכוי שגם אצלנו אמרו את זה. בפועל, הם לא יכולים לקטוע לך את התואר אם לא הספקת לסיים, והם גם לא עושים את זה. מקסימום הם מתחילים לגבות ממך יותר כסף אחרי כך וכך זמן. אני ועוד לא מעט אחרים שאני מכיר עשו בת"א את התואר ב-4.5 שנים ואפילו יותר ולא הייתה עם זה שום בעיה.

בדוק, אגב, מה הכללים אצלכם לשיפור קורס. בת"א למשל הם השתנו בשנים האחרונות - אפשר לשפר רק בשנה העוקבת ורק מספר מוגבל של פעמים. זה די חרא, האמת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מי שיש לו קומבינה - לא משנה איפה הוא למד.

אמן!!

ועל זה כבר נאמר שהתואר הכי חשוב הוא "אח של" "בן של" או "חבר של"

בברכת "שלום שנה א'" :-)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

http://www.themarker.com/hitech/1.1530629

ממה שיצא לי לראות, הביקוש לסטודנטים של טכניון/ת"א/ב"ש גבוה ביחס לשאר המוסדות. בייחוד בחברות גדולות וותיקות.

בסופו של דבר, הקושי בלימודים במוסדות הנ"ל *כנראה* גבוה יותר מבשאר המקומות.

זה לא מצביע על רמת הוראה/ידע טובים יותר (לעתים אותו מרצה מעביר את אותו החומר באוניברסיטה ומכללה) אבל זה כן עוזר למעסיקים לקבוע אילו סטודנטים יתמודדו טוב יותר עם האתגרים בעבודה.

כנראה שכולם ימצאו עבודה בסופו של דבר. השאלה באיזו משרה ובאילו תנאים. זה לא חוכמה לעבוד בתור QA אחרי שיש לך תואר מהנדס.

אני בטוח שההשקעה הרבה יותר של סטודנטים באוניברסטאות מתוגממלת בתנאים טובים יותר בעבודה.

אגב, גם בטכניון ניתן לשפר קורס בשני הסמסטרים העוקבים.

והזמן הממוצע להשלמת תואר 4 שנתי הוא 6 שנים (לפי דיקן לימודי הסמכה).

פורסם

דוקא לא מפתיע.

אל תשכח שחלק גדול מהסטודנטים בבינתחומי מראש באים מ"בית טוב" (הבינטחונים?) וכנראה שיש להם יותר קשרים ויכולת למצוא עבודה טובה מלסטודנט רגיל.

מבלי לזלזל במוסד (אפילו שקלתי ללמוד שם מדעי מחשב), אני מכיר כמה אנשים שלומדים/למדו שם וללא ספק לא היו מתקבלים לטכניון/אוניברסיטה (בשל סכם/פסיכמוטרי נמוך).

לא יודע אם אפשר להסיק מזה משהו על איכות הסטודנטים שסיימו.

פורסם

עדיין - מבין המכללות לדעתי עד היום הם עם התנאי קבלה בין הגבוהים , אם לא הגבוהים והחברה במחזור שלי היו מעולים.

מן הסתם בכל מחזור יש את החלשים (וחלקם אכן בQA או אפילו לא בהייטק) , אבל כך גם בכל מוסד.

חוץ מזה - נטוורקינג בבין תחומי זה אכן חשוב מאוד וזה גם יתרון לא קטן. (דווקא החברה ממדעי מחשב לרוב לא באו מכסף - אבל אתה רואה המון יזמות ודחיפה ליזמות בקרב החברה ותמיכה מצד המכללה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...