Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מקווה בשבילך שדיבר איתך שוטר ולא נהג המשאית.

זאת גם המחשבה שעברה לי בראש רגע לאחר מכן. אם זה אכן מה שקרה, זה חמור מאוד: זה סימן לכך שיש לו קשרים במשטרה ושמישהו מכחולי המדים מעל בתפקידו. אני מאוד מקווה שאני סתם פרנואיד בקטע הזה. הנחמה היחידה שלי היא שלא מסרתי את מספר הבית ושממילא הכתובת הרשמית שלי היא בכלל בעיר אחרת, כך שגם לאתר אותי בכתובת שבה אני נמצא לפי השם במנהל האוכלוסין גם לא ממש יעזור לו.

ישה: אין סיכוי שאני מתקרב למשאית הזאת. אני לא מצפה שאדם שחונה את רכבו תוך זלזול שכזה בבטיחות העוברים והשבים באמת יתרשם מבקשה כמו שאתה מציע להשאיר לו על החלון, וגם לא נראה לי שאם הוא יתפוס אותי משאיר לו את הפתק, הוא יזמין אותי להיכנס אליו הביתה לקפה ובקלאווה.

באשר לשוטר הסיור איתי, בהנחה שהוא אכן שוטר ולא הנהג עצמו... סלח לי, אבל אני באמת מתקשה לחשוב על תגובה אחרת נוכח השאלה המטומטמת שלו. אם במהלך סיור רגיל הוא מבחין בפלוני בעודו יורה באלמוני, הוא יתערב? למה? הרי אף אחד מהם גם ככה לא קרוב שלו :screwy:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רק טיפ קטן:

בפעם הבאה אל תתקשר לתחנה עצמה, תעשה 100 .

כשאתה עושה 100 זה פותח להם אירוע ואז הם חייבים לטפל בזה כהלכה (כי זה אירוע ממוחשב ועליהם חובה לכתוב דו"ח אחר כך).

כאשר אתה מתקשר לתחנה הם פותרים את זה לרוב "בשקט" , בלי לכתוב דו"ח פעולה, בלי לפתוח מספר אירוע וכאלה.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

+1

להצעה שהועלתה - לפנות במקביל גם ל"תעבורה". אין על המשאית מספר "מלשינון"?

-1

להגזים בעדות במשטרה, גיבורים גדולים! מה יקרה כשיבוא חוקר תאונות ויגלה שניתן דיווח שקר? כלום כנראה, אבל בכל זאת.

-1

ל"להגיד לשוטר את מה שאני חושב עליו, על השכלתו ועל סבתו" - לא יקדם אותך, ולא את העניין.

אפשר לפנות גם לתכנית "יהיה בסדר" של גלי צה"ל, על מנת לתקשר את אזלת היד.

אפשר לפנות לעיריה בבקשה שיאסרו חניית משאיות ברחוב.

פורסם

בכל שלוש הפעמים שהתקשרתי, השיחה היתה למוקד 100. בכל אופן, עשיתי מקודם סיבוב כדי לראות אם התחדש משהו, ולשמחתי גיליתי שהמשאית איננה שם עוד.

בינתיים אפשר לחזל"ש עד העונג הבא. תודה לכולם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
זאת גם המחשבה שעברה לי בראש רגע לאחר מכן. אם זה אכן מה שקרה, זה חמור מאוד: זה סימן לכך שיש לו קשרים במשטרה ושמישהו מכחולי המדים מעל בתפקידו. אני מאוד מקווה שאני סתם פרנואיד בקטע הזה.

:lol::lol::lol:

הייתי חייב. מצטער.

אנחנו מייצגים מישהו שניגש למכרז של בי"ח תל השומר. אוזניך היו ניצלות אם הייתי מספר לך כמה "כשלים" (כדי לא להכפיש מעל דפי האינטרנט) היו במכרז הזה, אבל די אם נספר על מחיקות של ציונים, וציונים שונים לתשובות זהות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גם אני הצטרכתי את המשטרה בעבר, בשביל מקרה אישי.

אליי חזר שוטר ממספר חסוי ולא הציג את עצמו, כך שאין מה לפחד. פשוט צריך לדבר בזהירות ורק לאחר 2-3 משפטים, להבין עם מי מדברים.

כפי שנאמר כאן ולמרות שאין לי פייסבוק, מסתבר שתמונה אחת על הקיר הוירטואלי, שווה הרבה יותר מ-100 שיחות למוקד.

פורסם
:lol::lol::lol:

הייתי חייב. מצטער.

אנחנו מייצגים מישהו שניגש למכרז של בי"ח תל השומר. אוזניך היו ניצלות אם הייתי מספר לך כמה "כשלים" (כדי לא להכפיש מעל דפי האינטרנט) היו במכרז הזה, אבל די אם נספר על מחיקות של ציונים, וציונים שונים לתשובות זהות...

אל תצחק, ידידי.

אני נחשפתי לכל כך הרבה דברים בסגנון הזה, וגם דברים יותר גרועים (לדעתי) ברמה "אישית" של המבצע שלהם, שאני כבר לא רואה בזה שום דבר מצחיק. זה העולם שאנחנו חיים בו.:cry:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תתקשר למשטרה , תגיד שאתה רואה פה משאית שחונה על מדרכה ובתוך צומת ושני אנשים מסתובבים לידה ומרחרחים

תגיע ניידת תגיד שהם ראו אותך וברחו , ותתלונן על המפגע.

רק ככה זה עובד , אחרי שנערים עשו קריוקי בכניסה לאחד הבניינים הסמוכים והניידת לא הגיעה , התקשרתי ואמרתי שיש פה בלאגן ואולי יהיה מכות , שקר לבן שעבד והגיעה ניידת זריז ופיזרה אותם.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כמו שאמרו כאן - התקשר לקצין בטיחות שמספרו מאחורי המשאית. בתעבורה לוקחים משמעת ברצינות כמסורת מבונדי.

נראה לי שאתה מגזים באורך הזמנים שהיא עומדת. מיכלית מלט , כמו משאיות אחרות בתעבורה, עובדת 20 שעות ביממה ויותר. 2 השותפים עליה מרויחים חוץ ממשכורת ולעיתים יותר מהמשכורת - בונוסים. בונוסים לא מקבלים על עמידה.

פורסם

מקרה שקרה בערב החג האחרון.

עגלה של משאית עמדה במקום חנייה די חשוך, בניגוד לכיוון התנועה.נהג רכב שעבר במקום,לא ראה את העגלה והתנגש בה.

אם מישהו היה מדווח למשטרה לפני כן על צורת החנייה של העגלה, מה הסיכוי שהמשטרה הייתה מתעסקת עם זה?

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

שואף לאפס,

אלא אם הייתה עמדת קפה חינם או משהו כזה בסביבה ואז הם היו מגיעים בוודאות

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• תוכן חדש...