Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביישוב שבו אני מתגורר חונה בלב שכונת מגורים משאית סמי-טריילר של חברת "תעבורה". המנוול חונה בקביעות בתוך תחום צומת, כאשר הרכב עומד על מעבר חציה נגד כיוון התנועה.

בשל היות הרחוב צר יחסית, הוא גם חונה על המדרכה כך שהיא חסומה באופן מוחלט.

אחרי תקופה ארוכה שבה אני עובר ליידו ומצקצק בלשון, היום החלטתי לגלות אזרחות טובה ולדווח למשטרה על המפגע. זה היה בסביבות השעה 09:30.

מסרתי ליומנאית פרטים מלאים על הרכב: מספר רישוי, כתובת, סימנים מזהים - הכל, וקיבלתי הבטחה שהעניין יטופל במהרה.

שבתי הביתה כעבור מספר שעות, וכשיצאתי שוב גיליתי שהכולירע עדיין ניצב במקומו, לא זז מילימטר וגם לא קיבל דו"ח.

התקשרתי שוב למשטרה ושאלתי מה קורה עם התלונה שלי. אמרו שישלחו ניידת, וליתר בטחון לקחו שוב את הפרטים. זה כבר היה בסביבות השעה 15:00.

כעבור כמחצית השעה הטלפון שלי צלצל עם מספר לא מזוהה. על הקו היה אדם שהזדהה כאיש משטרה ושאל האם התלוננתי על משאית.

עניתי לו שאם הוא חזר אלי, כנראה שהוא כבר יודע לבד את התשובה. האיש המשיך ושאל היכן אני גר. בתמימותי, שלא לומר טפשותי, נתתי לו את הרחוב. מה זה בכלל עניינו היכן אני גר?

האידיוט, שלבקשתי הזדהה בתור שוטר סיור בשם איתי, לאחר ששמע שאינני מתגורר באותו רחוב שבו נמצאת המשאית, שאל אותי מה זה ענייני שהיא עומדת שם ככה :shock:

עזבו את מה שעניתי לו, בואו רק נאמר שלא טרחתי להסתיר ממנו את מה שאני חושב על רמת המשכל הרדודה שלו לנוכח שאלתו המופלאה.

מקודם חזרתי הביתה, והחלטתי לעבור לראות האם מאיתי האידיוט צמחה לי הישועה. נו, מה נראה לכם? ברור שלא! הסמי-טריילר עדיין עומד בתוך הצומת ועל מעבר החציה, חונה לו בלב שכונת המגורים ולקינוח גם חוסם את המדרכה, כל זאת כשהוא נגד כיוון התנועה. נופת צופים ממש.

החלטתי שאני לא מתייאש, והתקשרתי למשטרה בפעם השלישית, רק כדי שהיומנאית תמסור לי שהעניין יטופל.

מה לעזאזל צריך לקרות כדי שאוכלי החינם האלה יעשו משהו? שתתרחש תאונה? שהולך רגל שנאלץ לרדת מהמדרכה יידרס? מה?! :evil:

מה אני עושה כדי לגרום לחבורת האפסים הללו לעשות סוף סוף את העבודה שלהם?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בעידן המדיה, אין פשוט מזה.

צלם את התמונה של המשאית, צרף אותה להשתלשלות הדברים שרשמת כאן ושים את 2 הדברים הללו בקיר של משטרת התנועה בפייסבוק.

במקביל, שלח מייל לחברת "תעבורה" שבו אתה מציין שהעניין הועבר לטיפולה של משטרת התנועה.

אם שני הדברים הללו לא עוזרים-פנייה למייל האדום של YNET או של NRG תחולל פלאים במהירות התגובה של המשטר(ע)ה:evil: .

כל הכבוד על האזרחות הטובה :-D .

פורסם

אין שום סיבה שתפנה למייל האדום כל כך מוקדם, קח בחשבון שלוקח להם זמן לטפל בזה כי יש עוד אזרחים שמדווחים על כל מיני דברים והם לא ישלחו כתב במהירות כזו גדולה.

בקש ממישהו שכן יש לו פייסבוק לצרף את ההודעה+תמונה לקיר של משטרת התנועה. עניין של כמה שניות. אם אתה לא מכיר מישהו שיש לו, שלח לי ה"פ עם פרטי המקרה+פרטים ליצירת קשר במידה והמשטרה תרצה לפנות אליך (ינתנו רק במידה והם יבקשו זאת!)+תמונה ואפרסם זאת בשבילך.

פורסם

+1 למתן. היום הכל סובב סביב המדיה. אם זה לא מפורסם - זה לא קיים (לצערנו).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה לעזאזל צריך לקרות כדי שאוכלי החינם האלה יעשו משהו? שתתרחש תאונה? שהולך רגל שנאלץ לרדת מהמדרכה יידרס? מה?!

מה אני עושה כדי לגרום לחבורת האפסים הללו לעשות סוף סוף את העבודה שלהם?

האמת, אתה בכיוון. במקום לדווח על מפגע, דווח שהיית עד לתאונה שנגרמה במקום או ארוע של כמעט דריסה. העיקר להביא את הניידת המיוחלת למקום. אם הנהג יראה ניידת - עוד יותר טוב, אולי הוא יבין שהוא מושך יותר מדי תשומת לב וידאג להעיף את הסמי למקום אחר. שקר לבן, לא מזיק.

פורסם
האמת, אתה בכיוון. במקום לדווח על מפגע, דווח שהיית עד לתאונה שנגרמה במקום או ארוע של כמעט דריסה. העיקר להביא את הניידת המיוחלת למקום. אם הנהג יראה ניידת - עוד יותר טוב, אולי הוא יבין שהוא מושך יותר מדי תשומת לב וידאג להעיף את הסמי למקום אחר. שקר לבן, לא מזיק.

אתה יודע שאתה קורא כאן למתן עדות שקר? :shock:

פורסם

עדות שקר אני לא אתן, כי אתבקש לסור לתחנה הקרובה במטרה למסור עדות וזה עלול לסבך אותי.

מתן, תודה על ההצעה. אם מחר אראה שלא חל שום שינוי במצב, אעזר בשירותיך הטובים :-)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

לא, לא תפסתי את הנהג, וגם אם אראה אותו אין לי כוונה לפנות אליו. אני לא יודע מי הוא ומה הוא, ואין לי עניין שהוא יתחיל לחפש אותי.

בכל אופן, נכון לעכשיו המשאית לא זזה ממקומה כבר יותר מ-24 שעות, וגם דו"ח אין.

פורסם
כעבור כמחצית השעה הטלפון שלי צלצל עם מספר לא מזוהה. על הקו היה אדם שהזדהה כאיש משטרה ושאל האם התלוננתי על משאית.

עניתי לו שאם הוא חזר אלי, כנראה שהוא כבר יודע לבד את התשובה. האיש המשיך ושאל היכן אני גר. בתמימותי, שלא לומר טפשותי, נתתי לו את הרחוב. מה זה בכלל עניינו היכן אני גר?

האידיוט, שלבקשתי הזדהה בתור שוטר סיור בשם איתי, לאחר ששמע שאינני מתגורר באותו רחוב שבו נמצאת המשאית, שאל אותי מה זה ענייני שהיא עומדת שם ככה :shock:

עזבו את מה שעניתי לו, בואו רק נאמר שלא טרחתי להסתיר ממנו את מה שאני חושב על רמת המשכל הרדודה שלו לנוכח שאלתו המופלאה.

מקודם חזרתי הביתה, והחלטתי לעבור לראות האם מאיתי האידיוט צמחה לי הישועה. נו, מה נראה לכם? ברור שלא! הסמי-טריילר עדיין עומד בתוך הצומת ועל מעבר החציה, חונה לו בלב שכונת המגורים ולקינוח גם חוסם את המדרכה, כל זאת כשהוא נגד כיוון התנועה. נופת צופים ממש.

אני מקווה בשבילך שדיבר איתך שוטר ולא נהג המשאית.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

מנדב גם את הפייסבוק שלי לעניין.

האם למשאית יש טסט? אם לא, אולי העירייה תוכל לגרור אותה כ"גרוטאה". בתוך כחודש וחצי. זזים לאט אלה.

באופן כללי, פנייה לעירייה (פעם חמישית) אמורה לעשות רק טוב. הפקחים נותנים דוחות על חנייה בלתי חוקית וכולי. מה שנקרא "סיכול ממוקד". חפש במרשתת את אחראי אגף התחבורה בעיריית מקום מגוריך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שם פתק על השמשה , בו מתבקש שלא להחנות במקום.

ומצלם גם את הפתק וגם את זה ששמת אותו על השמשה.

השאר כאמור בשאר ההודעות בשרשור.

אני למשל לא הייתי יורד לפסים אישיים עם השוטר , כי בכך לא תקבל את התוצאה שאותה אתה רוצה להשיג.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...