Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עמד 5 חודשים(כי הוא קנה אוטו חדש) ולפי טענת בעל הרכב הוא נסע בו פעם ב-3 ימים כדי שהאוטו לא ״ימות״. השאלה שלי האם האוטו כבר לא ״מת״( המצבר, גלגלים...) ולקחת סיכון או שאין טעם כי במכון יעלו פגמים בגלל שאוטו לא נסע חצי שנה?

האוטו הוא Ford 2006 ואין לו טסט, כי הוא נוסע פום בכמה ימים.

פורסם

1. המוכר נראה לך אמין? כי זאת השאלה.

2. אוטו שעמד חמישה חודשים? לא בטוח שזה כזה נורא.

3. בן אדם שקונה אוטו חדש, ולא ממשיך לנסוע עם הישן (אשתו? הילדים? מישהו נוסע עם האוטו?) נראה לי קצת מחשיד - אבל שוב, לך עם תחושת הבטן שלך, הקפד על בדיקת האוטו במכון שאתה בוחר, ובדוק בשבע עיניים את האוטו.

מועדים לשמחה, ובהצלחה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אם הוא נוסע עליו מידי כמה ימים אז אין בעיה,מה שכן הייתי מנסה להגיע להסדר במידה והרכב לא עובר טסט מי משלם על התיקון? כמו כן צריך לבדוק אם אפשר לקחת למכון בדיקה רכב ללא טסט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נשמע קצת פישי העניין שאין לרכב טסט.

הרי בעל הרכב לא תכננן להפוך אותו לעציץ אז למה לא העביר אותו טסט או מכר אותו ישר ?

יכול להיות שזה במקרה אבל אני לא הייתי מהמר על זה אלה אם מדובר במחיר מציאה שיכול לגלם הפתעות שיבואו.

פורסם

אין טסט = לא קונה.

איך תיקח אותו לבדיקה? על נגרר?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...