Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לידיעתכם! ההרשה לTorrent Leech פתוחה!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהרו!!! אני לא יודע עד מתי זה...

פשוט תיכנסו ללינק הזה:

תיכנסו לצ'ט תאשרו את הג'אווה ואז תבחרו כינוי.

בצ'ט פשוט תרשמו את הכתובת מייל שלכם וזהו, תקבלו הזמנה למייל (אני קיבלתי תוך חצי דקה יש כאלה שלקח להם כמה שעות...)

בהצלחה!

פורסם

... או שפשוט עוברים ליוזנט, משלמים כמה דולרים לחודש ומקבלים את האפשרות להוריד במהירות המירבית שמאפשר חיבור האינטרנט שלכם, בלי צורך להעלות בחזרה או להמתין שמישהו יעשה סידינג לסדרה ההיא שאף אחד לא שמע עליה.

פורסם

קלאץ' ,

תוכל לשלוח לי קישור איפה אתה מנוי וכמה זה עולה? מהכתבה שפרסמת רושמים בווינט שהשימוש מגיע לכ25 דולרים לחודש לשרת + עוד כסף למנוע חיפוש.

כבר כמה זמן חשבתי לעבור לזה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לא הסתכלתי על המחירים - הכתבה אכן לא מעודכנת בהיבט הזה. אני משתמש ב-Astraweb. חבילה בלתי מוגבלת עולה 15$ לחודש (10$ אם אתה מוריד במהירות של חיבור של 5 MBit). אני לא מוריד כבד ולכן יותר משתלמת לי חבילת ה-180 GB ב-25$.

היום כבר לא צריך לשלם על מנוע חיפוש - קיימים binsearch ודומיו, שמחפשים עבורך בכל רשת היוזנט. צריך ללמוד להשתמש בהם בצורה נכונה וחכמה, אבל בגדול - אתה מחפש, מסמן את הקבצים שאתה מעוניין בהם ומוריד קובץ NZB קטן (מקביל ל-.torrent). יש אתרים קהילתיים דומים ל-TorrentLeech שיותר נוחים לשימוש, אבל מציעים פחות תכנים מן הסתם.

צריך גם client יוזנט - הטוב ביותר הוא Newsleecher ואפשר להשיג אותו או בתשלום חד פעמי של 10$-15$ או - באופן אירוני משהו - להוריד ;) Newsleecher עושה עבורך את כל תהליך איחוי הקבצים (משהו שדומה לקבצי .rar מפוצלים) ומפשט מאוד את כל התהליך.

מנסיוני האישי עם בזק בינ"ל, ספקיות האינטרנט עושות throttling ("הגבלת מהירות") בשעות העומס (שזה בעצם רוב היום) לתעבורת יוזנט, ולכן חשוב מאוד להוריד דרך SSL (חיבור מוצפן) ולהשתמש בפורט לא דיפולטי (כלומר פורט שספקית האינטרנט לא מכירה). ההוכחה היא מאוד פשוטה: בפורט X אני מוריד במהירות של 400 קב"ש, בפורט Y אני מוריד ב-1.8 מגה בייט לשניה. Astraweb מציעים פורטים כאלה, אבל לא כל השירותים כאלה, אז חשוב לבדוק את זה.

רוב שירותי היוזנט (Astraweb ספציפית לא) מציעים תקופת ניסיון לחודש או יותר בלי התחייבות (נסה את Giganews).

פורסם

תודה רבה, סוף סוף חזרתי לTL. :-P

לא מבין למה צריך USENET ועוד לשלם על זה 20 דולר בחודש (לא כולל תשלום לשירותי צד ג' נוספים) אם יש הכל מהכל בטורנטים. ההורדה תמידה על מהירות מקסימלית ותמיד הדברים האקסקלוסיבים מתפרסמים קודם בטורנטים-בטראקרים הפרטיים הנכונים ורק אחר כך לכל השאר.

יוצאת לך הנשמה עד שאתה מוצא תוכן SCENE ספציפי כמו שירים בפורמט LOSELESS בUSENET, צריך לעבור על לא מעט news groups, בטורנט ובייחוד בטאקרים פרטיים זה הכל הרבה יותר פשוט ומידי.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

Password must include upper and lower case letters, numbers and special characters and be at least 6 characters long!

מישהו יודע מה הוא רוצה? מה שלא עשיתי לא עוזר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
Password must include upper and lower case letters, numbers and special characters and be at least 6 characters long!

מישהו יודע מה הוא רוצה? מה שלא עשיתי לא עוזר

הסיסמה צריכה להיות לפחות באורך 6 תווים, היא צריכה לכלול אותיות גדולות (A,T,Q,) קטנות ולפחות תו אחד מסוג - !@#$%^&*)(~.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הם רציניים שם כי היו פריצות של ססמאות בעבר, אתה צריך לשלב גם סימנים כמו: @#$%

בגדול סיסמה בסגנון של Pgf#3$ אמורה לעבוד.

• תוכן חדש...