Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מנסיון של 30 שנה ,היפניות אמינות בהרבה.

אז יקומו כל אותם "נפגעי הארופאיות" להגן על מכוניותיהם.

נכון יש גם ארופאיות שמתקרבות לאמינות היפנית(אציין את פז'ו 206 או פיאט פנדה)

אבל בסך הכל שאני מסתכל אחורה :

5 סוברו,2 דייהטסו,1 מזדה ,1 סוזוקי,אף מכונית לא אכזבה אותי .

מכונית כמו לאנטיס 1800 -99 ב8.5 שנים לאחר 150K ק"מ שאני עשיתי עליה,

תוקנו פעמיים אלטרנטורים -וזה הכל-תסכימו איתי שזה לא המצב בארופאיות.

טוב הארופאיות אולי נוחות יותר ואולי בטוחות יותר(בעבר) אבל-היפניות אמינות יותר

הנה מחקר חדש שמאשש מה שידעתי

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1862018

אז לכל אלה שיתחילו להזכיר את הבוצה בטויוטה או מזגנים ב3מזדה -

מדובר על ממוצע-נכון שיש נפילות גם ביפניות אבל ממוצע האמינות הרבה יותר גבוה

מכל הארופאיות.(בהתפלגות נורמלית חותכים את 5% הקיצוניים-לידיעה)

וכל מי שנהנה לנסוע בארופאיות(שלא רואות מוסך:-D) שימשיך-אני רק יפניות לעולם.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

ה"מחקר" הוא בסה"כ עוד סקר שוואלה עשו. אבל בכל זאת אני מסכים עם כל מילה ומילה, היפניות אמינות יותר זה נכון.

אבל הנה, קח אותי למשל, אני מעדיף לשלם על רכב איכותי יותר, ולהנות יותר. אני לא רואה סיבה כלשהי להשוות רכב גרמני לרכב יפני.

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם

מי שמחפש אירופאיות לא מחפש אותן בגלל האמינות שלהן, אלא בגלל החבילה הכוללת, בין אם זה חיסכון בדלק או בטיחות או נוחות נסיעה, כשהאמינות משחקת תפקיד כחלק מהמכלול הזה, ולא כעיקר בו (כלומר- מחפשים אמינות יחסית ולא אבסולוטית).

חובב יפניות בד"כ יידע להעיד על הרכב שלו רק דברים כמו "לא רואה מוסך", "סוס עבודה", "שומר מחירון" וכדומה, כי זה מה שמעניין אותו ולכן הוא קנה את הרכב הספציפי הזה.

חובב אירופאיות יעיד בד"כ יותר בכיוון של "רכב כיפי/מפנק/סקסי", כי זה מה שהביא אותו לחפש את הרכב הזה מלכתחילה.

ההודעה שלך נראית מאוד מלחמתית, ולא ברור לי למה. בעל רכב אירופאי לא קנה אותו עם אמינות כערך עליון בראש, ולכן זה שתגיד לו שלנטיס 99 יותר אמינה מהC5 המפנקת שלו, לא מזיז לו. הוא לא ינהג בלנטיס גם אם יבטיחו לו שהיא תשרוד 5 מליון ק"מ על שלושה גלגלים, ברברס.

לי היו צרפתיות, וגם יפנית אחת, ובקרוב (טפו טפו טפו) איטלקיה, וכולן נתנו לי בדיוק מה שציפיתי מהן לצרכים שונים בשלבים שונים בחיים שלי.

העיקר שכולם שמחים בחלקם.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

כשאין ברכב כלום אז אין סיבה שמשהו יתקלקל.

וברצינות עכשיו לכל צד של המטבע יש את היתרונות שלו.

ככה שסקרים או לא בסופו של דבר אני חושב שזה עניין של העדפה אישית.

Subaru BRZ 2018 MT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...