Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה עושה סקופ :?:

אוסצילוסקופ (בקיצור הנפוץ: סקופ ובעברית: משקף תנודות) (באנגלית Oscilloscope) הוא מכשיר מדידה שמציג על צג אותות מתח חשמלי (בציר האנכי) כפונקציה של הזמן או מתח חשמלי אחר בציר האופקי.

אתה יכול להריץ חיפוש קל ב youtube ולראות סרטונים מה הוא עושה ואיך משתמשים בו ברכב

HU :JVC KD-AVX77AMP:JL-AUDIO 300\2V2

AMP: Jl AUDIO 1000/1COMP:FOCAL -K2P 165

CAPACITOR:CONECTION AUDISON BSF08 SUB:JL AUDIO 13w7ae

PROCESSOR:JBL MS-8

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סקופ כזה הוא מצויין, אך גדול מידי :) אין בעיה להשתמש בו, רק תפתח שולחן פיקניק ליד הרכב כשאתה מתחיל בכיוונים!:-P

ההבדל היחידי בין הוולמן/dso לבין מה שהצגת זה ששלנו ניידים ושלך נייח

פורסם

אתה מתייחס לדגם עם ה4 כניסות? שעולה כ200 דולר? אז לא.

יש לי את המקורי עם סאמפלינג מהיר יותר, 2mbps.

חשוב לציין, הdso שיש לי מודד רק עד 1Mhz, ככה שהשימוש שלו מוגבל לאודיו בלבד.

עריכה:

הסתכלתי עכשיו באתר שלהם, ואני רואה שיש v2, במחיר 90 דולר שזה בעיקרון אותו מערכת הפעלה כמו שלי, רק ששידרגו את המארז, את מערכת הטעינה והוספה של כפתור לכיוונים מהירים. ממליץ על הv2.

אך יש גם dso quad שעולה 200 דולר, וניתן למדוד עד 4 ערוצים בו זמנית, מצויין לgain matching כשיש כמה מגברים הפועלים בנפרד על כמה סאבים.

פורסם

סליחה על ההתעלקות אבל זה מתקשר לנושא.

האם בעזרת מולטימטר ניתן לקבל אינדיקציה לגבי מתח כניסה למגבר ( rca כמובן ), אם כן איך עושים את זה?

אצלי הטרו S45 עובד בגישור על זוג מידבאסים ולכל צד יש גיין משלו , דואל מונו בקיצור.

הבעיה היא שגם בגיין סגור בשניהם מידבאס אחד נשמע חזק יותר משמעותית ולכן הצד השני צריך גיין גבוה יותר כדי לקבל איזון.

אני רוצה להשוות עוצמות במגבר ולא לגעת בו יותר ( גיינים יכוונו מליין דרייבר ).

תודה , צום קל וחתימה טובה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

בהחלט אפשר עם מולטימטר.

הייתי ממליץ לך לנתק את הרמקולים, להפעיל טון של 1000 הרץ בריפיט, לסגור את שתי הגיינים ולמדוד מתח AC בכל אחת מהיציאות. אם ההבדל שמיע אז כנראה שגם יהיה הפרש במתחים לדעתי.

אם יש הפרש, תרים את הגיין של הערוץ עם הקריאה הנמוכה יותר, עד שזה משתווה, ומשם תמשיך הלאה עם הליין דרייבר.

דיוויד

פורסם

יש לי מולטימטר כמו בתמונה

באפשרות של ACV יש רק 200 או 750 תקן אותי אם אני טועה אבל אני צריך ערך של 20 ע"מ שהמדידה תצא מדוייקת?

הרדיו שלי מוציא עד 5V.

multimeter_image.gif

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

כניסה אחת. אם אתה רוצה להשתגע, תביא שתי סקופים ;)

לגבי שגיא(אם זה שמך). מאיפה אתה רוצה למדוד? מהמגבר או מהרדיו? ומאיפה לדעתך מגיע החוסר איזון הזה? מהמגבר או מהרדיו?

דיוויד

פורסם

קוראים לי שגיא ,

אני רוצה למדוד דרך המגבר , השאלה איך אני עושה את זה?

פורסם

לדעתי תצטרך לעבוד פה גם עם מולטימטר וגם עם סקופ.

מולטימטר על מנת לאזן את יציאות המגבר ולאחר מכן סקופ כדי לכוון גיינים של הליינדרייבר/מגבר. של איזו חברה הליינדרייבר? אודיו קונטרול?

דיוויד

פורסם

כרגע אין צורך בסקופ את הגיינים אני יכוון לפי האוזן מה שחשוב לי זה לסגור את הפינה עם האיזון של הגיינים במגבר כדי שאני אוכל להתחיל לכוון גיינים בליין דרייבר.

איזה ערך אני צריך לבחור במולטימטר?

הבדיקה מתבצעת בזה שאני נוגע עם החוט השחור והאדום בכניסות rca במגבר בעוד שהכבלי rca מחוברים?

לגבי wave בריפיט של 1khz בווליום מסויים ברור לי.

הליין הוא של טרו טק ( מופיע בחתימה ).

תודה , שגיא.

פורסם

לא, אם אתה רוצה לאזן את היציאות במגבר אתה צריך לבדוק את אותן היציאות, ולכוון את הגיין של שני הערוצים במגבר עצמו.

מתחדשת*

פורסם

העניין קצת מסתבך פה מכיוון שיש לך שתי נקודות כיוון גיין בדרך.

אני לא מכיר טכנית את המגבר והליין דרייבר שאתה משתמש בהם. אם תוכל לרשום פה מפרט של המגבר (הספקים בהתנגדויות למיניהם, רגישות הכניסה בוולטים) ומפרט של הליין דרייבר (טווח היציאה בוולטים וכו). אני על אייפון כרגע :oops: אם היה לי מחשב הייתי עושה את זה לבד.

ברגע שתתן לי את כל המידע הזה אני אנסה לעזור משם והלאה!

דיוויד

• תוכן חדש...