Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור, קיבלתם את הs2 עם מערכת הפעלה של אפל.

לדעתי, עדיין מכשיר נחמד מאוד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 160
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בקיצור, קיבלתם את הs2 עם מערכת הפעלה של אפל.

לדעתי, עדיין מכשיר נחמד מאוד.

תעיף מבט שוב בלינקים שנתתי.

קיבלנו מכשיר שעדיף חומרתית משמעותית מאוד על הS2 , גם במעבד ובטח שבכרטיס מסך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
תעיף מבט שוב בלינקים שנתתי.

קיבלנו מכשיר שעדיף חומרתית משמעותית מאוד על הS2 , גם במעבד ובטח שבכרטיס מסך.

ליביו

...

ד"א, Tegra, לא Targa...

פורסם

מדהים , מצאת מבחן סינטטי שמצולם ביוטיוב שמודד משהו מאוד ספציפי בדפדפן ולא אומרים כלום על חומרת המכשיר (שמאז עוד התקדם עם מנוע ג'אווה סקריפט חדש) בעוד אני הבאתי כמה מבחנים מקצועיים משמעותית שמודדים תכלס CPU וGPU

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

...

ד"א, Tegra, לא Targa...

הסירטון הזה משווה אייפון 4 ל-S2.

המכשיר החדש נקרא iPHONE 4S וכפי שאמרו כמה פעמים בשירשור הזה- ישאיר אבק ל-S2 גם מבחינת המעבד וגם מבחינת המסך.

מה זה משנה החומרה שלו?

חומרה = ביצועים.

בשביל מה אתה קונה סמראטפון אם לא בשביל הביצועים ?

פורסם

מצד שמאל בסרטון זה אייפד 2 שכולל את אותו מעבד וכרטיס מסך כמו האייפון 4S ולכן ההשוואה איכשהו רלוונטית.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

השתכנעתי!

הזמנתי לעסק שלושה מכשירי גלאקסי S2.

כל מעריצי אפל ושונאי אפל מגזימים פה בטירוף עם הרגשות והמבחנים שיצאו לפני שהמכשיר ייצא.

מה שבטוח זה שאין פה שום מהפכה ומה שבטוח זה שהמכשיר לא משאיר אבק לשום אנדרואיד עדכני אחר, אולי משתווה אליהם...

תמורה הביטוח והשקט הנפשי בחרתי בגלאקסי.

פורסם

יתכן וכנראה שהמעבד אכן חזק יותר, אבל שאר הפיצ'רים קיימים בS2, לכן סה"כ אין הבדל משמעותי בין המכשירים.

טרנספורטר, תפסיק לקפוץ כל הזמן עם "מסך יותר טוב! מסך יותר טוב!" חוששני שתתבדה בנושא כשיערכו מבחן השוואתי נורמאלי ולא מבוסס על חזיונות שאתה מעלה באוב.

אגב, ליבו, מי כמוך יודע שגם המעבד הכפול של הS2 עדיין לא מנוצל על תום וכנראה "ירעיד את העולם" (במילותיו של המוביל) רק בגרסה 2.5.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
הסירטון הזה משווה אייפון 4 ל-S2.

המכשיר החדש נקרא iPHONE 4S וכפי שאמרו כמה פעמים בשירשור הזה- ישאיר אבק ל-S2 גם מבחינת המעבד וגם מבחינת המסך.

מה שליביו אמר.

ליביו, אני לא בא להתווכח איתך, אבל עם כל הכבוד לאפל וכל הבאזז סביב האייפון 5, זה שהוא מקבל את הA5 מהIPAD 2 היה ידוע כבר הרבה זמן, וזה שהאייפון 4S משווה את הביצועים לS2 זה בכלל לא משהו להתגאות בו כשהS2 בשוק כבר יותר מחצי שנה. (מסך 3.5"? באמת אפל? :roll:)

ממש עוד מעט ייצא הנקסוס פריים ועוד גל חדש של אנדרואידים שעוד פעם ישאירו את האייפון מאחור. אז, נתראה בהכרזה של האייפון 5 בעוד שנה (או ה4GS, מי יודע :wink:).

פורסם

ליביו, אני מאוד מעריך את ההערצה שלך לאייפון ( ואני ממש לא כותב זאת בציניות), אבל פה בארץ זה אבסורד נוראי.

הגרסאות החדשות הן 32,16 ו-64, נכון?

בהערכה לא כזו מוגזמת לדעתי, מחיר ה-16 לא ירד מה3000-3500 ש"ח. אני צופה שה-64 ינוע סביב ה-5000. רבאק, צדק חברתי? איפה? :)

אנו צפויים לראות את האייפון החדש בארצנו, לא לפני סוף השנה לפחות. עד אז, מחיר ה-S2 יירד עוד יותר וההשוואה של תמורה לכסף, תתעצם עוד יותר.

דעתי האישית בלבד, אייפון, לפחות בארץ, הוא לא ריאלי.

נ.ב

במחירים בארה"ב, במידה והוא יהיה סים פרי, הוא הרבה יותר מריאלי :).

פורסם
וזה שהאייפון 4S משווה את הביצועים לS2

הוא לא משווה , הוא מקדימה , ואם בודקים את הכרטיס מסך - שזה מה שנותר שמגביל את הכח עיבוד (כי המעבד כבר לא ממש , אין כמעט דברים שמשתמשים בהיותו Dual Core , ואם יש - אלו לרוב משחקים שצריכים יותר את הכרטיס מסך) - הוא בכלל דור ומשהו מקדימה.

אבל זה כבר ויכוח סרק.

הנקודה שלי היא שהמכשיר ישאר רלוונטי להרבה מאוד זמן , והוא מהווה עידכון טוב.

מי שלא רצה אפל - ימשיך לא לרצות אפל , ומי שרצה - ימשיך לרצות.

(מי שרוצה אפליקציות , ועדיף גם כאלו יציבות שעובדות אבל מוכן לוותר על "פתיחות" והתעסקות - יקח אפל , מי שרוצה מכשיר זול בקצה אחד של הסקאלה או מכשיר יקר אבל פתוח עם מגוון חסרונות אחרים יקח אנדרויד - אף אחד לא מושלם)

בשורה התחתונה האוסף חסרונות / יתרונות לא השתנה לפני ואחרי ההכרזה בגלל המכשיר , אלא בגלל מערכת ההפעלה.

Then dying is forgetting

פורסם

מה שמצחיק זה שמה שאני עושה באנדרואיד ב 2 לחיצות כפתור, חבר עם ה 4 צריך לקפוץ דרך לולאות בוערות כדי לעשות אותו דומה.

דוגמה? להחליף לוקסקרין.

דוגמה? לעשות מסך נעילה פתיחה כמו טלויזיה [שזה בכלל בילט אין ב2.3.3 [[אני כבר על 2.3.7]]

דוגמה? להסיר תוכנות מערכת שלא רצויות

דוגמה? אפל :D

אפילו דבר בסיסי של פתיחת דברים ישירות מהלוקסקרין - אפל עשו מזה משהו אגדי

כאצלי במכשיר זה בא כאופציה מובנית -

screenshot-1317219892754.jpg

4 אפליקציות לבחירתי במסך נעילה

אני לא רואה את גוגל מורחים את זה בפנים של כולם, זה משהו שאצלהם הגיוני.

אפל עשו מזה הצגה! ואוווו :)

המצלמה ב S אפילו לא ב S2 - עדיפה על האייפון.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...