Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי אתמול פוקוס שנת 2000 עם 75,000 ק״מ בלבד.

המנוע רועש באופן כללי,וקשה לי להאמין שמדובר ברעש רגיל,הרעש הוא מעיין צפצוף גלי שחוזר על עצמו כל שנייה ונוכח כל הזמן(גם בעמידה וגם בנסיעה,גם כשמנוע קר בקיצור תמיד),במהירות יותר גבוהה יותר 50-70 קמ״ש לערך יש רעש שמזכיר רעש של פנצ׳ר או של נסיעה עם חלון אחד פתוח,במהירות גבוהות 100 קמ״ש ומעלה הרעש הראשון(הצפצוף) הופך לרועם יותר מן כזה וורום-וורום כל כמה שניות(כמו רעש של הארלי אחרי שעוזבים את הדוושה).

בבדיקה המנוע והקומפרסיה כמו גם הגיר(האוטומטי) יצאו טוב מאוד בנוסף הטורים לא משחקים בעמידה.

בנוסף צויין שתושבות המנוע והגיר פגומות(אני לא יודע אם זה כסת״ח או באמת משהו שדורש בדיקה מעמיקה),בכל הבדיקות של רכבים בני שמונה ומעלה תמיד ראיתי שרשום תושבות פגומות.

להתרגל לנהיגה ב-slowmotion אני מאמין שאתרגל(אחרי 4 שנים עם פי 2 כוח ומומנט) אבל לרעש הזה אני מתקשה להתרגל,למעשה אני כ״כ מאוכזב שאני מתבאס לנסוע ברכב על אף ההיגוי והאחיזה המצויינים.

לצערי מפאת חוסר זמן עשיתי סיבוב קצר ברכב כך שלא היה מספיק זמן להיחשף לכל הרעשים.

ציפיתי ליותר שקט מהמנוע,בכל אופן למישהו יש אינדיקציה ראשונית על מה מדובר?

turboy

פורסם
לפי הרעש שאתה מציין זה נשמע כמו חור באגזוז או במניפולד.

נניח שזאת הבעיה,המכון בדיקה לא אמור לעלות על זה?

turboy

פורסם

בד"כ כן,

יתרה מכך לא הגיוני לי שהרעש שאתה שומע לא נשמע על ידי הבוחנים.

אם אתה מרים מכסה מנוע ושומע רעש קל יחסית לעקוב מהיכן הרעש, אז אני קצת תוהה איך הרעש חומק מהבוחן.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...