Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי לנטרה 1998.

לפעמים אחרי נסיעות ארוכות יש לי בעיה בגיר.

לפעמים הוא לא חוזר להילוך ראשון ואני צריך להתחיל נסיעה בהילוך שני, כלומר ללחוץ הרבה זמן על דוושת הגז עד שהוא תופס תאוצה

ולפעמים בזמן נסיעה ההילוך "מחליק" ולא מגיע להילוך שלישי, כלומר מגיע להילוך שני וכשצריך לעבור לשלישי זה כאילו עובר לניוטרל.

יש לציין שיש מספיק שמן גיר ברכב (אולי צריך להחליף שמן?!)

הלכתי למוסכי גיר אוטומטיים ואמרו לי שאולי לנקות או לשפץ או להחליף.

לא שווה לי להשקיע 3000 שקל על אוטו ששוה 8000.

מה יכולה להיות הבעיה ואיזה פתרון יש מלבד החלפת/שיפוץ הגיר?

תודה לעוזרים.

פורסם

לא צריך עד לשם, אני מאיזור הצפון.

אני שאלתי מה יכולה להיות הבעיה, הלכתי כבר לכמה מומחים וכל אחד אומר משהו אחר.

נסו לעזור בבקשה

פורסם

שלום,

לפי המתואר על ידך, במידה והגיר מקבל ניוטרל במהלך נסיעה הבעיה ברוב המכריע של המקרים הינה מכאנית בתוך הגיר אשר דורשת שיפוץ הגיר. החלפת שמן לא תפתור את הבעיה ויתכן ואף תחריף אותה לכן חבל על הזמן ועל הכסף בניסיון כזה.

יום טוב,

פורסם

בתור מי שהיתה לו לנטרה במשך 6 שנים.. הגיר כבר זייף לי בהעברות ההילוכים בערך כשהוא עוד רק היה ב 100000 קמ (כשמכרתי היו עליו 180 K). כלומר, לפעמים הוא היה נתקע קצת על איזה הילוך או היה קצת מתבלבל אם אנחנו בראשון או בשני. בכל זאת הוא היה בר נסיעה ואף מעבר לכך. הנקודה שלי היא, שתחליף או תשפץ רק אם באמת אי אפשר לנוע איתו או שהוא מתבלבל בהילוכים ככה שזה ממש מסוכן תוך נסיעה.

• תוכן חדש...