Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לא מזמן התחדשתי ברכב קטן פשוט וזול, סיטרואן קסארה.

עם הרכב הגיע רדיו דיסק חצי מת של קנווד, טוויטר שבקושי עובד ומידים שאני לא בטוח שעובדים.

החלטתי לשדרג את הרכב, אבל מכיוון שאני מתחיל ללמוד בקרוב ונהפך רישמית לסטודנט תפרן לא רציתי להשקיע יותר מדי כסף בעניין.

החלטתי ללכת על רכיבי יד שניה.

עם הרבה מזל קיבלתי מתנה מחבר סט קומפוננט של מורל מדגם מילניום חדש-ישן בקופסא שמעולם לא שומש ובגודל הרצוי חמש ורבע אינצ'.

מצאתי בפורום היד שניה מגבר שני ערוצים למכירה מדגם CALIBER CA 60, המוכר טוען שמדובר במגבר שהיה נחשב לאיכותי וגם הוא חדש בקופסא ומעולם לא שומש.

הHU יהיה פיוניר מדגם DEH-1800 שיש לי בבית, לא קורא אמ פי 3 אבל גם ככה אני מאזין בעיקר למקוריים ברכב.

כמה שאלות:

1. מה אתם אומרים על המגבר?

2. האם בכלל כדאי להגביר את הסט הזה או שזה בזבוז כסף?

3. ראיתי שמהקרוסים של הסט כבר יוצא חיווט לרמקולים ולמגבר, חיווט שכדי להחליף צריך לפרק את הקרוס ואני לא רוצה לעשות את זה, האם הוא מספיק טוב?

4. המגבר יורכב מתחת למושב ויחובר לתא מפות שיש שם(כאילו מישהו ידע שאני יתקין שם מגבר), זו ההתקנה הראשונה שלי מה אני צריך אם יש כבר חיווט לרמקולים.

אני יודע שאני צריך קבל מתח 8G זה אפילו Over Kill, כבר מינוס, כבל רימוט, כבל RCA, ונעל לכבל פלוס ומינוס.

שכחתי משהו?

5. שאלה אחרונה, לאחר קריאת מדריך ההתקנה בפורום ראיתי שאני אמור לחבר את המגבר עם כבל הרימוט לחוט הנכון בצמה של הHU, האם חוץ מהחיבור הזה וכמובן כבל הRCA והאנטנה הHU צריך להיות מחובר לעוד דבר?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מנהלים סליחה על ההקפצה רציתי להוסיף תמונות ולא יכולתי לערוך את ההודעה המקורית.

הרכיבים הישנים-חדשים:

cimg3998uw.jpg

cimg4000.jpg

פורסם

אם כבר קנית את זה, לך על זה...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
אם כבר קנית את זה, לך על זה...

אפשר הסבר? לפי הדברים שלך אני מבין שלא היית קונה את זה.

שוב את הרמקולים קיבלתי בחינם, את המגבר קניתי והוא באמת חדש עדיין לא שמעתי אותו אבל אני שלם עם הקניה.

היית יכול להשיג משהוא טוב יותר ב300 שקלים?

שתי שאלות חשובות, הזמנתי חיווט להתקנה, הזמנתי כבל 8G של Knu אחרי שהסתכלתי על המחברים במגבר אני בספק אם אצליח להכניס אליהם את הכבל הזה, מה אפשר לעשות?

הזמנתי פיוז של 50A הבנתי שזה Over Kill שלחתי מייל Knukoncept ואולי הם יצליחו לשנות לי את זה ל30A האם גם זה Over Kill ומסכן את האוטו או שזה כבר בסדר, פשוט אין להם פיוז קטן יותר.

פורסם

הקיט של 8 זה מעולה, אתה לא חייב להכניס את המחבר בטבעת, אתה יכול להכניס את הכבל לשם ללא הטבעת ללפף מסביב לבורג ולסגור אם הבורג.

50A זה קצת הרבה אבל זה נועד להגן על הכבל משריפה בזמן קצר, אם ה8 גייג' עומד ב 50A באורך הכבל שאתה צריך בלי להשרף אז הפיוז בסדר.

פורסם

המילניום זה דגם עתיק אותו החליף הפולס שכבר הוחלף בעצמו לטמפו.

KNU .? הייתה רוכש כול קיט ג'נארי ב-EBAY ב-15$ היה מספיק

מה שכן ,ללא סאב זה פשוט מיותר -הייתי הולך על סאב בסיסי משומש ואולי איזה 6X9 מאחור אם אתה

רוצה יותר עוצמה ויש לך מערכת בסיסית נחמדה בגרושים.

פורסם

מסכים איתך הערכה של KNU היא מוגזמת ערכה ג'נרית הייתה מספיקה.

לא הבנתי מה מיותר? סט הקומפוננט? המגבר?

פורסם

אם אתה חושב על מערכת שמורכבת מסט מילניום מוגבר ע"י המגבר הנ"ל בלבד

אתה הולך לקבל תוצאה עגומה -כפי שהמלצתי סאב בסיסי משומש ואיזה 6X9 יעשו את העבודה יופי.

פורסם

עגומה? בגלל המגבר? בגלל הסט?

אני רק רוצה מערכת שאפשר יהיה לשמוע מוזיקה בצורה טובה בלי לקרוע את הארנק, אני לא מתכוון לקנות 6/9 או סאב, ואם לא הייתי מקבל את הרמקולים האלו כנראה שהייתי קונה איזה זוג רמקולים זולים ומחבר אותם לרדיו דיסק וזהו.

הרכב הוא סיטרואן סקסו, בטעות רשמתי קסארה, רכב קטן כמה הוא כבר צריך?

קינג אם אפשר הסבר קצת מפורט יותר, הרכיבים כבר נקנו, אבל בכול זאת ציפיתי לקבל משהו יותר טוב מתוצאה עגומה במה טעיתי?

פורסם

בגלל שלא יהיה לך מקור לבאס הקומפוננט מילניום הנ"ל הוא סט בסיסי טוב אבל ללא

אלמנט שיתן לך שידרוג בתחום הבאס כמו רמקולים 6X9 או סאב התוצאה תהיה עגומה בוודאות

עדיף היה אם לא הייתה רוכש מגבר וקיט התקנה כלל ואת הכסף הנ"ל משקיע בסט רמקולים 6X9 טוב

שהיה מחובר ביחד עם הקומפוננט להגברה של הרדיודיסק.

פורסם

יש לי חבר עם 6/9 של פיוניר והוא שאל אותי אם אני צריך אמרתי שלא, בהנחה שאני מרכיב אותם גם מה היית מגביר? אותם או את הקומפוננט?

אני יתקין בהמשך השבוע שיגיע הקיט את המגבר והקומפוננט ויחזור עם רשמים, אולי זה יספק אותי.

פורסם

חלאס אתם להלחיץ את הבנאדם!!

לא תוצאה עגומה ולא נעליים, ישמעו מצוין!

אם יהיה חסר לך באס רק אז תחשוב על לקנות סאב ומגבר בשבילו.

בשביל סתם לשמוע מוזיקה באוטו זה בסדר גמור ואפילו עשית בשכל שקנית מגבר ולא הגברת על הר"ד.

תתחדש ותהנה!

אם תרצה המלצות לסאבים ומגברים בשבילם בעתיד, אתה תמיד מוזמן לבוא ולבקש.

בינתיים תחבר הכל ותשאיר חוות דעת.

בהצלחה!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

כשהחיווט יגיע אני ישקיע כמה שעות טובות ויתקין הכול.

דיברתי עם חבר שלי ויש לי 6/9 של פיוניר שמחכים לי אצלו בכול מקרה.

אחזור עם רשמים בהמשך.

• תוכן חדש...