Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pioneer p88rs II Vs P99

Boris002
שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ה P99 הוא רמה אחת וכמה שנים מעל ה P88, וזה מתבטא בהרבה דברים, כל דבר ב P99 טוב יותר, החל מפיצ'רים כמו USB וכלה ביותר נקודות חיתוך או אקולייזר רחב יותר.

אחד ההבדלים הבאמת מהותיים הוא שה P99 תומך 4 חלקים וה 88 ב- 3 חלקים.

גם המחיר הוא שונה לחלוטין, P99 חדש עולה מעל 5000 שקל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סרול- יש לך מושג האם הcd ub100(מתאם usb) יעבוד עם ה88?

חוץ מה4 וואי שה99 תומך קראתי ולא מצאתי יותר מדיי הבדלים

סתם עניין אותי אז למה בסופו של דבר יש הבדל עצום במחיר

A3

K04 Inside

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמור לעבוד, אבל תהיה ירידה באיכות.

ה P99 טוב יותר בכל דבר, אי אפשר להגיד שהם דומים בכלל.

הקרוס זה הבדל ענקי, וגם בתוכו- מגוון נק' החיתוך גדולות יותר (הרבה יותר) ב- P99.

אקולייזר 16 ערוצים כולל לעומת אקולייזר 31 ערוצים גם כולל וגם נפרד לכל צד.

וגם דברים נוספים כמו תמיכה בפורמטים חדשים, USB ללא שום המרות וירידות באיכות, דיבורית BT וכו'.

מעבר לכך שה 88 הוא הרבה יותר ישן והבלאי שלו יותר גבוה, לעומת ה 99 שהוא חדש יותר ואמין הרבה יותר.

אלו רק חלק מהיתרונות שיש ל- P99RS לעומת ה P88RS, ואני לא צריך לספר לאף אחד שכשמדברים על ה LEVEL הגבוה (ובכלל, היי אנד) ההפרשים במחירים בין סדרות או מוצרים הם גבוהים מאוד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין טעם לעשות השוואות ביניהם הם לא באותה הקטגוריה , גם אם שניהם היו 3 way עדיין הp99 היה יותר איכותי.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוריס לא רצית למכור את המערכת שלך?

בכל מקרה בשביל אני לא יודע מה זה יעזור הכיוונים וה 4way יש לך פרוססור והוא עושה את זה, אז למה?

Scan Speak

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דן, ראית באחד ההודעות שלי פה שאני "שוקל, "רוצה" לשדרג משהו במערכת שלי?! :?

רציתי רק לדעת מה ההבדלים בין הרדיו דיסק וזהו. תודה לכולם

A3

K04 Inside

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הP88 ודומיו הם מכשירים מצויינים ונותנים תמורה אדירה למחירם. נתקלתי כבר "שונאי פיוניר" שעברו מאלפיין לפיוניר. :wink:

הP99 הוא בהחלט קטגוריה אחרת לגמרי הן מבחינת הנדסת האנוש וכלה באפשרויות המשחק והכיוונים הכמעט בלתי נידלים שלו.

כאן בצפון,יש כבר 3 בעלי הד יוניט כזה והרביעי ממש קרוב.ניתן לשמוע אותו מורכב על מגברים ודרייברים מעולים שונים ובהחלט זו יכולה להיות עבודת מחקר מועילה וממצה למי שמבקש לחקור, לדעת ולשמוע את המכשיר .

העניין הוא שהמכשיר מביא וגורם ל"תיאבון" לכמה אנשים שלא מבינים שזה לא מספיק.ללא תשתית ראויה של רכיבים טובים -פלוס (לפחות!) לא ניתן להפיק מההד יוניט את המיטב.מדובר בהחלט בהשקעה כספית נכבדה שלא לדבר על הזמן המושקע בהטמעת הדרישות עד להגעה לתוצאה הרצויה.

ליאור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן שני מכשירים מעולים צלולים ומפורטים, יש להם רק בעיה אחת שהסאונד שלהם נורא קר, וחסר תדרי באס שהמכשיר מאוזן, צריך להשלים אותם באיקולייזר אך זה פוגע מעט במידבאס.

ה-P99 יש בוא קצת יותר שיפור של באס אבל עדין חסר.

אם במידה ותלך על P99 כדי לך לבטל את הפרוססור ולמכור אותו כי יש לך ב-P99 הכל, וכשיש בפרוססור בנוסף זה רק עושה רע למכשיר כזה בגלל כל המעגלים של החיתוכים וכו'.

אני למשל הולך לנסות מכשירים של אלפין, קלריון, פיוניר, שאין בהם כלום (חוץ מיציאה למגבר) זאת אומרת בלי חיתוכים בלי פיצרים בלי כלום בתוכו רק מכשיר בשביל לעריץ שירים ולעביר זהו, כמו מקינטוש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...