Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז התקציב הוא לא גדול, בכלל לא, כ- 2500 ש"ח לבניית מחשב(אני קונה רק את החלקים בKSP ומרכיב את המחשב לבד)

בתקציב צריך להיות כלול מערכת הפעלה חלונות 7 Home premium באנגלית כמובן.

וכרטיס מסך שיסיפיק למשחקים, לא הכי כבדים, עדיך כרטיס מסך של NVIDIA.

מעבד אני מעוניין בINTEL

ודיסק קשיח לא יותר מ500GB, אבל מהיר SATA3

תודה רמה לכל המבינים!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי "השירות לקוחות" הטלפוני המזעזע של KSP אני לא חושב שאדרוך שם ואקנה שם חלקים למחשב.

זה סתם נקודה למחשבה.

אני חושב שאתה יכול להביא intel dual core i5 בתקציב הזה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

בהנחה ואתה לא גרפיקאי או גיימר כבד, אני ממש לא רואה סיבה לקנות מחשב שולחני ב-2011.

ההווה נמצא בלפטופים והעתיד בטאבלטים למיניהם. אתה הולך על מוצר שמלכתחילה יהיה מיושן,

ונוטה לתקלות של תאימות. למה? :roll:

פורסם

בעניין החלונות7 - חפש מורה וקנה גרסת upgrade ultimate ב-60 ש"ח.

(לי יש כזו ומשום מה הוא מאפשר לי להתקין מערכת הפעלה גם ללא גרסה קודמת).

פורסם

תודה, את שלב המורים כבר עברתי מזמן ואני לא מכיר כאלו נכון לעכשיו,

התקציב הוא רק למחשב

יש לי לפטופ ואני רוצה מחשב נייח כי גם אם החומרה זהה הוא עדיין יהיה יותר מהיר וגם גודל המסך והנוחות של מקלדת ועכבר נורמליים

למסך יש תקציב נפרד של 1000 - 1200 ש"ח ואני חושב שאלך על מסך טלויזיה LED 23" של LG.

תודה!

פורסם

אמנם אין לי נסיון עם מסכי LED, אבל יש לי נסיון מר עם מסכי טלויזיה - הם פשוט לא מתאימים למחשב, בגלל רזולוציה וקצב רענון שונים תקבל תמונה ובמיוחד צבעים מעוותים. קנה מסך ייעודי למחשב כדי שהעיניים לא יתעייפו אחרי 10 דקות צפיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני ממש לא רואה סיבה לקנות מחשב שולחני ב-2011 (וגו'):roll:

או! שמחתי לגלות שאני לא לבד.

לפותח השרשור - מחשב נייד יהיה היום מהיר באותה מידה או מהיר יותר ממחשב שולחני,

וכבונוס יצרוך לך פחות זרם ויהיה שקט לחלוטין!

גם אין צורך בכרטיס מסך חיצוני כי המעבדים המשולבים החדשים של אינטל

הופכים מהר מאוד את הדבר הרועש והמיותר הזה לנחלת ההיסטוריה.

תמיד אפשר לחבר מסך ומקלדת חיצוניים, אני מניח שכבר יש לך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
(אני קונה רק את החלקים בKSP ומרכיב את המחשב לבד)

[/font]

עצור! סכנה!!!

אני הלכתי איתם לתביעה בתביעות קטנות על אי מימוש אחריות יצרן (נשרף[!!!] המעבד) כי "הרכבתי את המחשב לבד".

לשאלתי, מדוע צריך לשלם כדי שיהיה אחריות, נאמר לי ש"מה אתה מצפה, שלם פעם הבאה את ה"שוחד" ותשתוק. :shock::evil: .

אל תקנה ותרכיב לבד.

או לחילופין אל תקנה מ-KSP.

עדיף לך ללכת על אייבורי- מעולם, ואני חוזר, מעולם לא נתקלתי בבעייה בשירות שלהם, ואני חייב לציין אותם לטובה כלקוח וותיק מאד (6 שנים). אצלהם אחריות זו אחריות, במסגרתה הוחלף לי כל המארז בגלל מאוורר פגום שבוע לפני סוף האחריות בלי לצייץ, הארדיסק ווסטרן דיגיטל 1 טרה (חיצוני) ששבק חיים הוחלף על המקום, ועוד. רק מילים חמות וטובות יש לי עליהם.

אם תחפש פה בפורום תוכל למצוא איזכורים שונים למקרה הנ"ל. מילות מפתח KSP, תביעה ומעבד.

המלצה מהלב, כבודו. עזוב אותם לנפשם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני לא מודע לעליית מחירים שלהם. זה כנראה משהו חדש.

ועדיין, עדיף על KSP.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

באמת? דווקא יש לי נסיון מאוד מאוד טוב עם KSP סניף בילו

השבוע החלפתי דיסק קשיח שהלך לעולמו לאחר שנתיים, הם שלחו אותו לבדיקה ואחרי זה הביאו לי אחר.

דווקא שמעתי שפעם אייבורי שמו חלקים ישנים במחשבים חדשים.

וואו, מעבד שנשרף זו תופעה סופר נדירה, זה החלק הכי עמיד במחשב.

אז אני יבקש מהם להרכיב

פורסם

אל תקנה ותרכיב לבד.

+1

אני אומר לך את זה בתור טכנאי PC עם ניסיון. תבחר את החלקים לבד, אבל תן להם להרכיב (אפילו אם זה כרוך בתשלום), כדי שיהיה להם פחות תירוצים להתנער מאחריות.

זה נכון לגבי כל חנות מחשבים, לאו דווקא KSP.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מצ"ב הצעה לנייח באזור התקציב שבקשת.

קח בחשבון כי הגורם אשר עולה הרבה כסף בהצעה הוא מערכת ההפעלה.

בתקציב של רכיבים בלבד ללא מערכת הפעלה ניתן לשים כרטיס מסך חזק יותר או לחילופין מעבד I5 במקום הI3.

שמתי בהצעה מארז וספק מותג ולא גנרים כדי שהמחשב יהיה גם יותר שקט, המארז הוא מסוג מיני כך שיתפוס גם פחות מקום.

לוח האם כולל USB3 וSATA3.

הכונן הוא הSPINPOINT F3 המעולה של SAMSUNG, ואם אתה לא משתמש בכונן SSD SATA3, רכישת כונן SATA3 מכאני הוא מיותר לחלוטין לדעתי.

התקנת מערכת ההפעלה בחינם וכלולה בהצעה.

ניתן לשדרג כל רכיב בהצעה.

אשמח להערות ולשאלות אם ישנם,

בברכה,

carsf2500.png

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...