Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב :)

אז הטיול לארה"ב ירד מהפרק (4500$ לא הולכים ברגל,ועד שנצליח לחסוך הכל (חודשיים) כבר אין יותר טיולים ויהיה חורף מעצבן שם)

במקום זה צד את עיניי טיול נחמד לאירופה (אנגליה,הולנד,בלגיה,וצרפת).

בגלל שאני טס לבד,כל טיול יעלה לי הרבה יותר (הסוכנות שמארגנת את הטיול מתחייבת להחזיר לי את התוספת,750$,אם הם יצליחו לשדך לי מישהו (:oops:) או מישהי [:lol::twisted:] לחדר,ואז יחזירו את הדולרים האבודים)

אז לבינתיים העלות הינה 3250$ ופה באה בעייתי אשר בגללה אני פונה לדעתכם הצלולה.

אם אני יקנה דולרים (אולי גם ייתנו כמה אגורות הנחה),ייצא לי 12025ש"ח (3250$ כפול 3.7) ואז אני לא צריך לשלם מע"מ.

אם אני משלם בשקלים (נניח,הכל מזומן,או חלק גדול + אשראי) אז הסכום גודל ל14000 כמעט (12025 כפול 16% ועוד ההפרש).

אז ? מה הכי עדיף?

תודה! :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני לא ממש מבין את ההתלבטות... למה לא ללכת על האופציה הזולה יותר?

בלי קשר, למיטב זכרוני בפורום "למטייל" יש מחלקה שבה אפשר לחפש שותפים לנסיעה, שווה לבדוק שם אם מישהו רוצה להצטרף אליך.

פורסם

כמ תיקונים:

1. אם תקנה דולרים הם יהיו יותר יקרים - בדוק "שער מכירה" בבנק בו אתה רוכש אותם. נכון להיום שער זה בבנק הפועלים 3.79 ש"ח.

2. בכל מקרה יהיה עליך לשלם מע"מ על עסקה שתבצע בארץ, והמחיר שהסוכנות מציגה לך חייב לכלול את כל המסים.

3. האם ניסית להרכיב את הטיול, או לפחות חלקו, באופן עצמאי? זה גם fun, גם תוכל למצוא מלונות לפי צרכיך ויש סיכוי טוב שתחסוך כמה פרוטות, ואפילו עשרות ומאות אירו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דריש תודה - אחקור את הפורום הנ"ל :)

ספריאל - זה טיול מאורגן ;)

הסוכן אמר שאם אני משלם בדולרים תם ונשלם העניין,בלי שום תוספת.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...