Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי אני לא מכיר אף אחד מהביטויים :)

שניכם שלחתם אותי לגוגל, ולא מצאתי את התשובה :) (לא ניסיתי גם יותר מדי)

Peugeot 208 GTI 2016

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה מתכוון הלסינגפורס!

או שאולי זה היה אוסלוגפינף (נראה מי בפורום יודע מאיפה זה לקוח).

"מנמוטכניקה" אם אני זוכר נכון, היא השיטה ואגב, אתה צריך להיות זקן להחריד אם אתה זוכר את הדברים הללו של קישון.

פורסם
שלום nepet,

הטרחה שנגרמה לך בהחלט מצדיקה את האכזבה.

עם זאת, למוסכים אין כל אינטרס לדחות או להימנע מביצוע תיקון בתקופת אחריות. מרכזי השירות מקבלים את שכרם גם בביצוע תיקון באחריות, אך בראש ובראשונה הם נדרשים לפעול במקצועיות ולהימנע מפירוק והחלפת חלקים שלא לצורך.

אם עדיין קיים חשש, נשמח לבצע בדיקה נוספת ע"י מנהל טכני בכיר של החברה.

אנו עומדים לרשותך בכל שיידרש.

תודה,

אורית ברכה

חטיבת השירות

קודם כל תודה על התגובה, גם אם היא לא מה שהייתי מצפה לשמוע אני שמח שסוף סוף קבלתי התייחסות.

אם תקראי מה שכתבתי תראי שלא הזכרתי שום דבר לגבי החלפת חלקים, כל הטענות שלי היו בעיקר לגבי מוסך פליקס שזו כבר פעם שניה שמורחים אותי שם בלי להרים מכסה או לבדוק לעמקם של דברים, למרות שהרכב נקנה מהם ויש להם אינטרס שאשר לקוח שלהם גם אחרי הקניה, וטענה נוספת הייתה לגבי מוסך מוטור-אפ ששם אמרו לי ניצור איתך קשר ועד פתיחת השרשר (למעשה עד אתמול) לא חזרו אלי. אתמול, שלושה שבועות אחרי שהתקלה תוקנה במוסך תושיה התקשרו לומר לי שלא שכחו אותי, ועדיין מחכים לתשובה מהמחלקה הטכנית. כשלקוח נכנס למוסך (ובפרט גולשי הפורום שהם מיעוט בארץ עבורם הרכב זה לא סתם פח שנוסע מנקודה A ל B) חשוב לו לקבל יחס,

לא לרמה כזו של ידע טכני אני מצפה כשאני נכנס למוסך מורשה יבואן.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
"מנמוטכניקה" אם אני זוכר נכון, היא השיטה ואגב, אתה צריך להיות זקן להחריד אם אתה זוכר את הדברים הללו של קישון.

סחטיין עליך!

שאפו ענקי!!!

ואני לא כזה זקן, כולה בן 42 ("כן זה נכון, הוא נולד ב 1842" אבל זה כבר מסרט אחר).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם לשפוט לפי שם הנציגה המופיע בחתימת שרות צ'מפיון כאן באתר, הריי שמדובר בנציגת מוקד שרות הלקוחות שלהם, אותו שרות לקוחות טלפוני הידוע לשימצה.

אישית! היחס שקיבלתי ממוקד שרות הלקוחות של צ'מפיון מוטורס היה במקרה הטוב מחפיר וחסר תועלת לחלוטין! במקרים אחרים ולאחרונה בפרט, הם פשוט זרקו אותי מכל המדרגות כמו שאומרים...התנערו מלתת לי תשובות ושרות כלשהו, והפנו אותי לטיפול בלעדי של מנהל מוסך שלהם שמתפקד גם כאחראי שרות אזורי מטעמם, וטענו בפניי בפירוש, שכל החלטה שלו מקובלת עליהם והם תומכים בה בכל מאת האחוזים! גם כשמדובר בהחלטה שערורייתית כמו גרימת נזק ברשלנות באותו מוסך והתנערות מאחריות למעשים!

אז דעו בבקשה מיהם אותם אנשים הכותבים כאן כשרות צ'מפיון מוטורס!

אגב - כתבתי הודעה פרטית ל "שרות צ'מפיון" כאן בפורום בדיוק לפניי חמישה ימים! האם קיבלתי איזושהי תשובה או התייחסות? ברור שלא! כמה מפתיע...

פורסם

שים לב שיש שני שמות משתמש הכוללים את השם צ'מפיון.

אני שלחתי היום הודעה לצ'מפיון מוטורס שירות , נראה אם יגיבו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בתגוב לGTV:

התעלמות מלקוחות זה כנראה דבר מקובל שם.

לפני כמה חודשים שלחתי פניות בו זמנית לצ'מפיון ולVW גרמניה עם שאלה על פרט טכני שלא מופיע בספר רכב.

מגרמניה חזרו אלי תוך יומיים עם המידע, מצ'מפיון לא זכיתי אפילו למייל תגובה אוטומטי בסגנון "פנייתך בטיפול"

V5

פורסם

לא יודע איך הם מתחרים אחד בשני [אני בטוח שזה לא נאמר ברצינות]

רון מקצוען, שמאבחן תקלות במדויק. פעמים רבות מאבחן תקלות דרך הפורום בזכות ניסיונו הרב, ללא כל תמורה. אני לא חושב שהרבה יחלקו על הקביעה שרון מכיר את רכבי הקונצרן יותר טוב מהיבואן.

ומה נציגת צ'מפיון עושה בפורום? דואגת ליחסי ציבור וכיבוי שריפות. מאתרת לקוחות ממורמרים שלא קיבלו את השירות הראוי ושולחת אותם בחזרה למוסך כדי שיקבלו את הטיפול שהיו צריכים לקבל מלכתחילה. כל זאת כמה שיותר מאחורי הקלעים, הרחק מעיני הפורום, כדי חס וחלילה לא לפגום בדימוי המספיק רעוע של החברה. מתחרה בפורום? אני בספק. המילים היפות והשפה השירותית שעל פני השטח לא מצליחות להסתיר את הזלזול וחוסר המקצועיות מתחת לפני השטח. שילמדו קצת מרון על איך מתנהגים מול לקוחות ואז לא יצטרכו אשת יחסי ציבור בפורום שאצלי לפחות, רק גורמת לאנטגוניזם כלפי החברה.

פורסם

גם אני שלחתי לצ'מפיון מוטוורס שירות (לא מצאתי עוד משתמש עם השם צ'מפיון, תוכל לפרט?)

כמו שכבר כתבתי, לא קיבלתי שום תגובה, וזה ממש לא מפליא אותי! צ'מפיון הם חצופים ברמות שאין לתאר ושום יחס, מזעזע ככל שיהיה מצידם כבר לא יכול להפתיע אותי.

מדובר ביבואן שמלגלג על לקוחותיו בפנים בלי כל בושה, אפילו ברבים כמו כאן מעל לדפיי הפורום.

אגב - ניסיתי בעבר לפנות ליצרן הספרדי, אך מעולם לא נעניתי! כנראה שסיאט זה בכ"ז לא פולקסווגן.

צ'מפיון מוטורס שירות ? צ'מפיון מוטורס חירטוט.

פורסם

נראה לי שאפשר לסגור את השרשור, הדברים הובנו.

די אם נזכיר שכאשר נפתח השרשור היו לחבר "צ'מפיון מוטורס שירות" מספר הודעות בפורום טכני אבל מאז המצב נשאר סטטי, כך שכנראה אין פה רצון אמיתי לחולל שינוי בתודעת השירות.

גם התגובות הלקוניות של השירות בפורום רכב כללי לא עושות להם טוב שכמו שנכתב מעלי.

לאט לאט זה מחלחל וגם אני היום מזהיר כל חבר שמתייעץ איתי 1000 פעם לפני שהוא הןלך למרתון מכירות של צ'מפיון, לא לחפש לחסוך 3% ממחיר הרכב אלא לקנות רכב משומש כדי לא להיות כבול למוסכי הרשת.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לא יודע איך הם מתחרים אחד בשני [אני בטוח שזה לא נאמר ברצינות]

רון מקצוען, שמאבחן תקלות במדויק. פעמים רבות מאבחן תקלות דרך הפורום בזכות ניסיונו הרב, ללא כל תמורה. אני לא חושב שהרבה יחלקו על הקביעה שרון מכיר את רכבי הקונצרן יותר טוב מהיבואן.

ומה נציגת צ'מפיון עושה בפורום? דואגת ליחסי ציבור וכיבוי שריפות. מאתרת לקוחות ממורמרים שלא קיבלו את השירות הראוי ושולחת אותם בחזרה למוסך כדי שיקבלו את הטיפול שהיו צריכים לקבל מלכתחילה. כל זאת כמה שיותר מאחורי הקלעים, הרחק מעיני הפורום, כדי חס וחלילה לא לפגום בדימוי המספיק רעוע של החברה. מתחרה בפורום? אני בספק. המילים היפות והשפה השירותית שעל פני השטח לא מצליחות להסתיר את הזלזול וחוסר המקצועיות מתחת לפני השטח. שילמדו קצת מרון על איך מתנהגים מול לקוחות ואז לא יצטרכו אשת יחסי ציבור בפורום שאצלי לפחות, רק גורמת לאנטגוניזם כלפי החברה.

עם כל הכבוד למוסכים קטנים ופרטיים, וטוב שיש אותם, קצת לא הוגן להשוות אותם ליבואנים שצריכים לתת שירות לאלפי לקוחות חדשים שמצטרפים כל חודש ולפרוס רשת מוסכים כדי להיות זמינים בכל הארץ לכל הלקוחות שלהם. זה חלק מהזיכיון מול היצרן ומרישיון היבואן מול הגורמים בארץ. תמיד עסק שנותן שרות לאלפי לקוחות לא יוכל להתחרות ביחס או במחירים שמעניק מוסך שיש לו כמה עשרות לקוחות. אל תשכח שיבואן מחוייב להחזיק מלאי חלפים שעולה כסף לממן אותם (קניה באשראי שעולה כסף וכו') מה שמוסך פרטי לא צריך ומזמין חלקים רק לפי מה שהוא צריך וזו רק דוגמא קטנה מדוע לא ניתן ולא הוגן להשוות ביניהם.

פורסם

אני אומר הפוך ג'וני בוי:

לגבי מוסכי היבואן - עם כל הידע, וההשתלמויות, והכנסת מוצרים חדשים, וטכנולוגיות חדשות, ושרות לאלפי לקוחות (ולכן - התנסויות בהרבה תקלות, חלקן "נדירות" או חדשות ועל ציודים חדשים) - האם השרות (שרות הלקוחות והשרות הטכני בפועל) - לא יכול ולא צריך להיות יותר טוב ?

alfa 156 2.5.

פורסם
עם כל הכבוד למוסכים קטנים ופרטיים' date=' וטוב שיש אותם, קצת לא הוגן להשוות אותם ליבואנים שצריכים לתת שירות לאלפי לקוחות חדשים שמצטרפים כל חודש [/quote']

צודק הבעיה היא אצלינו, אולי אם לא יצטרפו אלפי לקוחות כל חודש, ניתן להם הזדמנות להתייעל.

לא להאמין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
עם כל הכבוד למוסכים קטנים ופרטיים' date=' וטוב שיש אותם, קצת לא הוגן להשוות אותם ליבואנים שצריכים לתת שירות לאלפי לקוחות חדשים שמצטרפים כל חודש ולפרוס רשת מוסכים כדי להיות זמינים בכל הארץ לכל הלקוחות שלהם. זה חלק מהזיכיון מול היצרן ומרישיון היבואן מול הגורמים בארץ. תמיד עסק שנותן שרות לאלפי לקוחות לא יוכל להתחרות ביחס או במחירים שמעניק מוסך שיש לו כמה עשרות לקוחות. אל תשכח שיבואן מחוייב להחזיק מלאי חלפים שעולה כסף לממן אותם (קניה באשראי שעולה כסף וכו') מה שמוסך פרטי לא צריך ומזמין חלקים רק לפי מה שהוא צריך וזו רק דוגמא קטנה מדוע לא ניתן ולא הוגן להשוות ביניהם.[/quote']

תהפוך את היבואן לשירותי בריאות במדינה תחשוב אם היית סולח להם כל כך שהם צריכים לשרת הרבה אנשים ולא נורא שמת

פה ושם בן אדם. איזה שטויות. הבעיה היא לא בכללותה הניסיון של המוסך זה יותר היחס המזלזל שמקבלים מהיבואן הזה ספציפית

תראה כמה אשכולות נפתחים על רכבים שנמסרו בצורה מחפירה וכו ועוד אין ספור סיפורים על השירות שלהם.

חבל שיש יבואן אחד לכל קונצרן בארץ אולי זה היה מזיז קצת עיניינים ומיעל ואולי אפילו מוזיל.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

חברים.

הנציגים של השירות לומדים את האתר ואיך לטפל בלקוחות מהסוג הזה אז תנו להם קצת אויר ואני בטוח שדברים יראו אחרת (לטובה)מאיך שאני מכיר את המערכת .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...