Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C3 1.6 אוטומט ב 89,990 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי אתמול בטלויזיה פרסומת לסיטרואן C3 אוטומט 1.6 ב 89,990, נראה כאילו גם האוטומטיות מצטרפות לחגיגת מכירת המכוניות החדשות הזולות

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כנראה שהורידו מחירים בעקבות רנו, כיוון שקליאו 1.6 אוטומטית נמכרת ב-90K.

רק הקליאו של רנו בסוף דרכה, והC3 היא יחסית חדשה, לפחות בהשוואה לקליאו. כמו כן, לסיטרוואן, יש מנוע שיוצר במשותף עם BMW ומותקן גם במיני של החברה. חסרונות אפשריים, בטיחות עדיפה ברנו, מרווח. יש שיאמרו תיבה בעייתית בC3, הAL4.

בכל זאת אני חושב שמדובר במחיר ראוי לרכב ראוי וחביב בהחלט! ועוד דוגמה למרווח האפשרי שיש ליבואנים. זליכה...מחכים למוצא פיך :roll:

פורסם

מה שמוזר בכל זה, זה שכיום סופר מיני יפנית יותר יקרה מסופר מיני אירופאית, מה שעד לפני כמה שנים היה הפוך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
רק הקליאו של רנו בסוף דרכה, והC3 היא יחסית חדשה, לפחות בהשוואה לקליאו. כמו כן, לסיטרוואן, יש מנוע שיוצר במשותף עם BMW ומותקן גם במיני של החברה. חסרונות אפשריים, בטיחות עדיפה ברנו, מרווח. יש שיאמרו תיבה בעייתית בC3, הAL4.

בכל זאת אני חושב שמדובר במחיר ראוי לרכב ראוי וחביב בהחלט! ועוד דוגמה למרווח האפשרי שיש ליבואנים. זליכה...מחכים למוצא פיך :roll:

אני היחידה שממש אוהבת את ה AL4 ?

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

אוהבת? כן, את היחידה.

אני באופן אישי די אדיש לגיר הזה, כי אם לומדים להשתמש בו, זה סתם גיר.

הוא לא בעייתי במיוחד, פשוט צריך להתרגל.

ואני שמח שיש עכשיו את הC3 במחירים האלו.

זה נכנס לרשימה של רכבים לאמא שלי.

פורסם
AL4, זה לא אוטו גיר כמו שהיה ב C4 הישנה וברנו מגאן ?

כן, רק למה בישנה, גם ב-C4 החדשה יש את אותו הגיר למשל. אמנם הוא עבר שדרוג ונקרא כיום AT-8 והוא אכן קצת יותר טוב, אך עדיין יש את אותן מחלות ובעיקר עדיין מסרס את המנוע.

פורסם
אני היחידה שממש אוהבת את ה AL4 ?

גם אני אוהב אותו, נח לי שאני נכנס לסיבוב והגיר מוריד הילוך ומאט.

חברים טובים כבר 8 שנים ו 6 צרפתיות כולל אחת שמשרתת אותנו נאמנה עד היום, אבל יותר אוהב גיר ידני...

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הDP0 שמותקן ברנו הוא וריאנט של AL4.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...