Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רק שאסור למכור אסור להחזיק אפילו ספייר ברגע שמחליפים חייבים להשמיד את הישן

זה מאוד הגיוני במדינה שלנו חס ושלום מחבל ישתמש בלוחית זיהוי שלך ויברח ואז יעשימו אותך מאוד לא כיף זה מאוד לא חוקי

וכל מוסך, חנות שמחליפה חייבת להשמיד את הישן !!!!

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם
לא רק שאסור למכור אסור להחזיק אפילו ספייר ברגע שמחליפים חייבים להשמיד את הישן

זה מאוד הגיוני במדינה שלנו חס ושלום מחבל ישתמש בלוחית זיהוי שלך ויברח ואז יעשימו אותך מאוד לא כיף זה מאוד לא חוקי

וכל מוסך, חנות שמחליפה חייבת להשמיד את הישן !!!!

כשכותבים בכזו נחרצות שאסור, מומלץ לצטט את החוק או התקנה הרלוונטים.

אני באופן אישי לא מכיר כזאת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אצטרף לשאלתך, בסיבובי מחוץ לבסיס לפני כחצי שנה מצאתי לוחית זיהוי פלסטינאית מקופלת (הצלחתי ליישר אותה).

האם מותר למכור אותה באיביי, או שזה לא קשור כלל וכלל למשרד התחבורה או לחוק הישראלי?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

עשיתי כבר כמה פעמים לוחית רישוי נוספת במכוני טסטים שונים. אף פעם לא ביקשו ממני משהו חוץ מרשיון רכב וכמה עשרות שקלים. בלוחית הישנה אני משתמש להובלת אפניים.

פורסם

למה לעזאזל מוכרים באיביי לוחיות רישוי ישראליות?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רק לוחיות רישוי?! המוכר הזה משוגע, אפילו ציוד צבאי הוא מוכר באיביי לכל המבקש, ווסטים עם מימיות, נעלי צבא ומה לא, גועל נפש!

סתם לדוגמא:

וסט: http://www.ebay.com/itm/270783271756#ht_829wt_1185

מדים של טיס בחיל האויר: http://www.ebay.com/itm/ISRAEL-IDF-AIR-FORCE-CAPTAIN-PILOT-SHIRT-W-WINGS-RANKS-/270638126121?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f034a1429#ht_1089wt_1185

נעלי צבא: http://www.ebay.com/itm/ISRAEL-IDF-ARMY-GOLANI-BRIGADE-BOOTS-W-ZAHAL-SIGNS-/270692227371?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0683992b#ht_941wt_1185

מה הקטע?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך אפשר למכור כזה דבר? זה רכוש צה"ל.

בכלל מבחינת החוק מותר להחזיק כזה דבר בבית? (חוץ מנעליים ומדי ב' של המילואים)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הצבא מוכר את העודפים שלו. לא רק מדים, גם מטוסים וכלי שייט.

אומנם הקונה מחוייב בהגבלות שונות אבל לא בכל דבר ניתן לאכוף. אפשר לעקוב מה נעשה במטוסים או אוניות, אבל קצת קשה לבדוק מה עושים עם חלקי מדים. אפילו נק"ל שיצא משימוש, מגיע לידיים שלא ממש רוצים.

חוץ מזה יש תעשיה שלמה של חיקויים דמוי צהלי.

ריקושט לא מוכר מדים, הם מוכרים בגדים דמויי מדים.

מאוד יכול להיות שחלק מהפריטים הנמכרים באי-ביי הם חיקוי ולא באמת מדים מקוריים.

לגבי דרגות וסמלים, יש המון חנויות בת"א שמוכרים את זה לכל דורש. היצרן לא מוגבל לייצר רק עבור צה"ל.

פורסם

הבחור אין לו אלוהים.

מוכר כל שטות שיש לו בבית.

ערכת מחלקת עסקים של ישראיר - 25 דולר

כובע של חסידי לובביץ - 170 דולר

מטוס צעצוע של אל-על - 50 דולר

מעניין ממה הוא מתפרנס כי קשה לי להאמין שמישהו באמת קונה את הג'אנק הזה

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

• תוכן חדש...