Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמריקאי

p.i.m.p
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

מתגורר בראשון,בן 23,חייל קבע בתל אביב. מחפש רכב אמריקאי בלבד לצורך הגעה לבסיס מדי יום.

התקציב שלי הוא 20 אלף ש"ח כאשר האופציות הראשוניות שעלו לי לראש הן שברולט מונטה קרלו ,פונטיאק גרנד-פרי.

אשמח לחוות דעת מאנשים שהיו להם את הרכבים שלהלן,האם צריכת הדלק כבדה מדיי ? האם הרכיבים אמינים ? ישנה המלצה לרכב אמריקאי אחר ?

תודה רבה לעונים.

Get Rich Or Die Tryin'

פורסם
רד מזה.

אמינות בקנטים וחלפים יקרים.

לאו דווקא נכון (אמינות תלוי איזה ואיך טיפלו בה וחלפים תלוי איפה אתה קונה ואיפה אתה מטפל)

בלי קשר ב 20K לא הייתי מהמר על אמריקאית ישנה.

אם אתה בכל מקרה נעול על זה הייתי כבר מחפש אימפלה שנת 2000 או מאליבו מאותו הדור (99 או 2000). המונטה קרלו והפונטיאק עתיקות יותר ככה שאני מאמין גם שהאמינות שלהן פחות טובה. לגבי דלק קח בחשבון צריכה עירונית 1/6 ובינעירונית בערך 1/10. יתרון יכול להיות אם תמצא מישהו שמוכר רכב שכבר נוסע על גז זו יכולה להיות אופציה טובה, הרכבים האלו אמורים להתאים למערכת גז בלי בעיות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

yonisi מספר אנשים נוספים באמת הורידו אותי מהעניין,והמליצו לי את ביואיק לה סברה שנת 2000,והאמת שהיא מדהימה.

אני מוכן להרחיב את התקציב בעוד כמה אלפיות שביל לרכוש אחת כזו. מה אתם אומרים על הרכב ?

Get Rich Or Die Tryin'

פורסם

שמע כמו שכתבתי למעלה, ביואיק כזו או כל אמריקאית אחרת שנת 2000 זה הימור לא קטן, רכב כזה בן כמעט 12 שנה שאתה לא יודע בדיוק איך טיפלו בו יכול להיות בור ללא תחתית. מצד שני יכול להיות רכב מצויין שיחזיק לך עוד כמה שנים טובות וייתן לך פינוק יותר מרכב חדש, סוג של הימור, לא יודע אם הייתי לוקח אותו.

כעיקרון המנועים האלו אם טיפלו בהם כמו שצריך (וזה אם גדול, אני מדבר על נוזל קירור אדום ושמן איכותי וטיפולים בזמן) אמורים להחזיק שנים ומאות אלפי ק"מ בלי בעיה, אלה מנועים גדולים שעובדים רוב הזמן בסל"ד נמוך לכן השחיקה שלהם נמוכה יותר משל מנועים קטנים. מצד שני יש חלקים אחרים שיכולים להיות רגישים ודורשים תשומת לב, גיר למשל שיכול להיות לא זול לשיפוץ\החלפה. קח בחשבון בלה-סייבר האלה יש גם רגישות למסרק\תיבת הגה, שוב סיפור לא זול, השאלה איך התנהגו עם הרכב כל השנים האלו.

לדעתי אם יש לך משהו שמור שאתה מכיר וסביר להניח שטיפלו בו כמו שצריך ולא מפריעה לך צריכת הדלק, אפשר בהחלט. אם אתה לא מכיר רכב ספציפי שאתה רוצה ללכת עליו, אני מציע לך לחפש טוב טוב לפני שאתה מחליט כי יש הרבה אנשים שקונים רכבים כאלו חדשים או כמעט חדשים, לא נוסעים איתם כל-כך הרבה ומוכרים אותם רק כעבור כמה שנים טובות כשהם רוצים להשתדרג למשהו חדש יותר. גם במחיר אפשר להוריד בצורה רצינית, אין הרבה קונים לבהמות האלו (אני קורא להן בהמות מתוך חיבה) עם מחירי הדלק של היום. ביד 2 חיפוש קצר מ 2000 עד 2002 נותן הרבה כאלה שנראות שמורות ועם קילומטראז' סביר לגמריי (זה בערך הסוג שאני מדבר עליו). תבדוק.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...