Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדוע ילד בן 16 חסר רישיון נהיגה יכול להשתתף , אך בניגוד אליו בעל רישיון נהיגה שנפסל לתקופה קצובה אינו יכול להשתתף.

האם משולל רישיון נהיגה לא יכול לנסוע על קלנועית אופניים א סגוואי ו קרטינג???

זהו ספורט ולא נהיגה על מנת להגיע ממקום 1 לאחר או לשנע סחורות ממקום 1 לאחר.

לא מבין מדוע משוללי רישיון נהיגה לזמן קצוב ( 3 חודשים או תקופה ארוכה יותר אך קצובה) , לא יכולים להשתתף.

ומי הגאון שקבע את התנאי הזה - ומה היה קו המחשבה שהוא אמור לשרת.

פורסם

לא רוצים עבריינים / ערסים בתחרות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לא רוצים עבריינים / ערסים בתחרות.

אין קשר לעבריינים או ערסים בנוגע לשלילה, בימינו כל נהג יכול לקבל שלילה, גם אם התאמנתי במיגרש ומישטרה עצרה אותי שם אני אוכל לקבל משפט על נהיגה בקלות ראש וכשאלך למישפט ללא עורך דין ואנסה להסביר שאני מתאמן בנהיגה ספורטיבית במיגרש כי אין לי איפה להיתאמן ואני לא רוצה לסכן אחרים בכביש אקבל שלילה ביגלל שנהיגה ספורטיבית לא כלכך מקובלת בפני השופטים בארצינו הקטנה

פורסם

חוק נהיגה ספורטיבית ותקנותיו אוסרות על השתתפות נהגים פסולי רשיון במירוצים , אך מתיר לאנשים חסרי רשיון להשתתף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בוא אחדד לך זאת, בתקנות הרלבנטיות תקנה מספר 6 (א)

http://www.mcs.gov.il/about/AuthoritiesCouncilsCorporations/SportydrivingAuthority/Documents/TAKANOT/reshyon%20nheega.pdf

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

קראתי את מה ששניכם שלחתם לי, זה אומר

שכל מי שיעלה למסלול ביום התחרות יהיה בעל רישיון נהיגה ספורטיבית ?

עכשיו , אם אני בן 25 ואין לי רישיון (אף פעם לא הוצאתי רישיון)אני יכול להשתתף ?

פורסם
קראתי את מה ששניכם שלחתם לי, זה אומר

שכל מי שיעלה למסלול ביום התחרות יהיה בעל רישיון נהיגה ספורטיבית ? במסלול באילת הוא יהיה עם רשיון נהיגה ספורטיבית

עכשיו , אם אני בן 25 ואין לי רישיון (אף פעם לא הוצאתי רישיון)אני יכול להשתתף ? כן

12345

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כל מה שנותר לעשות , הוא לשנות את החוק.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני דווקא מוצא בזה הגיון:

באירופה, ילדים בני 12 כבר מתחרים בסינגל סיטר'ס למיניהן (ולא, לא קארטים 4 פעימות).

חוצמזה, ילד בן 16 בלי רשיון לא ביצע שום עבירה.

מי שכן ביצע עבירת תנועה ונמצא בשלילה, אינו יכול לנהוג בכביש ועל אחת כמה וכמה במסלול.

• תוכן חדש...