Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה שניהם צפויים להיות משחקים מעולים עם גרפיקה לא פחות ממדהימה, לשניהם תצטרך מחשב חזק עם חומרה עדכנית כדי להנות מכל מה שיש לשני אלה להציע.

אם יהיה לי מספיק זמן פנוי כנראה שאקנה את שניהם. :-P

למי שעדיין לא מבין על מה מדובר:

BF3:

2zw8SmsovJc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

MW3:

jNjCv9OIF-M דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אין ספק שהתקדמנו :)

ITomua0BZSg דרך יוטיוב

דרישות מערכת :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא זה ולא זה, לצערי.

יש לי משהו כמו מאה שעות בMW2 ובBFBC2, ואני מעדיף את BFBC2 בהרבה.

אז כמובן שהייתי רוצה לקנות את BF3, וזה גם היה התכנון.

אבל פתאום מישהו הפנה את תשומת ליבי לכך שלא יהיה ניתן לשחק בBF3 בלי ORIGIN.

ועל מה אני חותם כשאני משתמש בORIGIN? על זה שהם יכולים לחטט לי בכל הקבצים ולמכור את המידע למי שבא להם ולי אין אפשרות לתבוע לא משנה מה קורה..

ו

.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

המחשב שלי הוא ATHLON 4400 כפול ליבה עם RADEON X1950 ו2 ג'יגה ראם.

את BF2 הוא סחב על ההגדרות הכי גבוהות אבל זה היה לפני 3-4 שנים. כבר כיום הוא מיושן ואני בספק אם הוא בכלל יוכל להריץ איכשהו את BF3.

פורסם

שניהם :-P

את הבאטלפילד הזמנתי בLimited Edition

ואת MW3 בנתיים בגרסה רגילה למרות שיש מצב שבסוף אני אקבל גם Limited כלשהיא

וכל זה יעלה לי בסוף פחות מ500 ש"ח :bday:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

BF3, בלי לחשוב פעמיים.

MW אולי נחמדים, אבל לא מתקרבים לרמה של באטלפילד

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
E-man, Keyser, לשניכם לא אכפת שיחטטו לכם בקבצים מפה ועד הודעה חדשה?

שיחטטו מה כבר יש לי להסתיר, זה לא שהם יגנבו ממך את הסיסמאות לחשבון הבנק ולפייפל. אז הם ידעו מה העדפות הגלישה שלי ולאיזה אתרי פורנו אני גולש, ביג דיל.. :|

מי יכול למבטיח לך שActivision ומפיצים אחרים לא עושים אותו דבר בדיוק?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני מעדיף לדעת מראש שעושים כזה דבר. בניגוד לחברות\אתרים שעושים את זה באופן מוסתר.

חוץ מזה אתה באמת חושב שהמחשב שלך מוגן בפני פישינג או שאין לך כבר איזו תוכנה על המחשב ששולחת נתונים אישיים שלך ברחבי האינטרנט?

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
שיחטטו מה כבר יש לי להסתיר, זה לא שהם יגנבו ממך את הסיסמאות לחשבון הבנק ולפייפל. אז הם ידעו מה העדפות הגלישה שלי ולאיזה אתרי פורנו אני גולש, ביג דיל.. :|

מי יכול למבטיח לך שActivision ומפיצים אחרים לא עושים אותו דבר בדיוק?

אין לכם בעיה שיקראו את כל המסמכים שלך וישלחו את המידע הלאה?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

למי שעדיין לא מבין על מה מדובר:

BF3:

2zw8SmsovJc דרך יוטיוב

MW3:

jNjCv9OIF-M דרך יוטיוב

רק לי זה נראה בדיוק אותו ח#א?

עדיף אם היו מזרימים את כל הכסף שהלך לפיתוח של זה לINTERPLAY או אפילו BETHESDA, כדי שיתחילו לעבוד על FALLOUT 4.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יצא אתמול הבטא של הBF3 למחשב, ופשוט אין לי מילים איזה משחק אדיר ושהוא אפילו רק הבטא (מדובר על המולטי פלייר)

למי שמעוניין שיוריד את התוכנה שנקראת Orgin ירשם ובלה בלה בלה, הבטא שוקל 3.9 ג'יגה והוא פשוט משחק שמשאיר אותך בלי מילים!

• תוכן חדש...