Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קליאו 96 ואני רוצה לשים לה כפתור התנעה

איך אני עושה את זה? יש מקומות בארץ שמוכרים כזה ומתקינים?

כל מוסך נורמאלי יכול לחבר לי את זה לאוטו?

אני רוצה לעשות שאני יסובב את המפתח עד הסוויץ' ואז יתניע עם הכפתור במקום לסובב את המפתח :-D

או שעדיף לי להזמין מאיביי ולחבר לבד? אם כן אני אשמח להוראות קטנות איך אני מחבר את זה לאוטו

תודה

פורסם

לקנות מאיביי ולעשות לבד.

http://www.acuraworld.com/forums/f27/engine-start-button-diy-71834/

תבלה:lol:

(שים לב שצבעי החוטים אצלך יהיו שונים,אם יש לך סכמת חיווט זה יהיה מעולה, אם לא,אני אחפש,אולי יש לי,לא מבטיח:roll: )

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

דווקא בגלל זה שזה פשוט, ניסן.

לא רוצה להכנס כאן לעומק ה"מחאה החברתית" האישית שלי, אבל יש קבוצה (שהופכת אפילו להיות מאורגנת דרך הנט) הולכת וגדלה של אנשים, שבפרנציפ, גם כשההפרש הכספי הוא זניח (נומינלית, בשקלים. באחוזים ההפרש תמיד גדול.) יקנו בחנות בחו"ל, דרך הרשת.

למה לגזול פרנסה מישראלים, אתה שואל?

כי זה לא יתכן שעל מוצרים שאין עליהם מכסים ומיסים יגבו בארץ יותר מפי שלושה ממחירם בחו"ל.

יש כאן ספקים שעדיין לא הפנימו שהתקופה בה ישראל היתה מדינה מבודדת , מוחרמת ומוקפת אויבים, הסתיימה.

אנחנו יודעים לברר בלחיצת מקש מחיר של כל מוצר. רשות המיסים הפכה את היבוא האישי של מוצרים לנגיש ונוח (ובאמת שמגיע להם ח"ח, הלוואי וזה יתקדם גם לתחום הרכב. למשל, בוטל הצורך באישור משהת"ק עבור יבוא טלפון סלולרי אחד לשימוש אישי, עוד קצת לחץ, ויבוטל גם הצורך באישור מש' התחבורה עבור יבוא של חלקי חילוף שאינם מוגדרים בטיחותיים).

רוצה כמה דוגמאות אישיות (ומרגיזות) לדברים שייבאתי משלושת החודשים האחרונים?

1. מקלדת מיקרו אלחוטית משולבת משטח מגע (למדיה סנטר) 600-750 ש"ח בחנויות המקוונות בארץ (באג,אייבורי,קי.אס.פי) 39$ כולל משלוח ב-DX לאותו מוצר בדיוק.

2. מודול MP3 (קורא כרטיסי זכרון,דיסק און קי וחיבור AUX) לרדיו המקורי במאזדה 3 כ-750 ש' בחנויות המקוונות בארץ. 89$ כולל משלוח באיביי לאותו מוצר בדיוק.

3. מחשב טאבלט אנדרואיד 2.2 בסיסי (לילד) כ 750-1200 ש"ח בחנויות המקוונות בארץ 76$ למוצר עם מפרט משופר (כולם סיניים בכל מקרה) כולל משלוח בDX.

אז יש לחצן התנעה שנראה ממש מגניב באיביי. הוא מגיע מחווט כבר לממסר תואם. והכל במחיר שלא תמצא בארץ.

תוך שבועיים זה אצלך בסניף הדואר.

למה לא?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

עשיתי את זה לפני שנתיים קניתי כפתור מDX ופשוט הרכבתי את ה+- שלו לשתי המקומות שראיתי שכשהמפתח מסובב הם מניעים יחד. אפשר גם להסתכל על המנגנון ולהבין איזה חוטים זה. לא מסובך בכלל. את החור בפאנל פלסטיק עשיתי עם דרמל (פירקתי את החלק קודם) כל הפרוייקט 15 דקות

בהצלחה :)

• תוכן חדש...