Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם הפשוט ביותר 1.6..

אני קונה מכונית עוד שבועיים וחשבתי בהתחלה על פולקסווגן גולף או פיאט ספייס ואז ראיתי בכמה תגובות את השם של המכונית עולה והיא נראית מצויין פנימית וחיצונית,אבא שלי בעיקרון הקציב לי 25 שזה בערך מספיק לשנת 2004, הדבר שלא ברור לי האם שנת 2004 היא כבר בצורה החדשה, במידה ולא אין לי בעיה להוסיף מעצמי ולהגיע גם ל2005

עוד דבר מוזר, מדוע אין כמעט מודעות על שנת 2004? גם הבנתי שהשוק שלה די גרוע בארץ... האם אוכל להביא שנת 2005 בסביבות המחיר של 28+- ? (השאלה אם הבן אדם יתפשר כדי למכור או שזה מוגזם)

האם המכונית טובה מבחינת, סחיבה, צריכת דלק, נוחיות(חשוב מאוד), מודרניות ותחזוק.

תודה לעוזרים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עד כמה שאני יודע ה1.6 בצורה שאתה מחפש הגיעה רק עם גיר רובוטי שנחשב גרוע. לדעתי עדיף לחפש את ה1.8 עם הגיר האוטומטי הרגיל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...