Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שכנה בת 28 התפוצץ לה צינור בדוד שמש ונזל על הרכב כ 3 ימים רצופים מים .עכשיו באתי לרכב וקיבלתי חום.כל הרכב אבנית השמשה הקדמית לא רואים ממטר כלום .הצבע מלא נקודות מה לעשות? לערב ביטוח לספוג את זה לבד כי אין מצב שאני יסביר לה מה קרה היא גרה לבד סוף סוף חזרתי לשגרה ועוד הפתעה .

פורסם

גם לי קרה מצב שבו כל הרכב כולל השמשות היה אבנית,

הפיתרון זה פשוט לעשות פוליש עדין על כל הרכב, קניתי 2 חבילת פוליש של COMPOUND או משהו כזה, לבנה , וזה עשה עבודה מצויינת.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

הבנתי שמהרכב אני יוכל להוריד את האבנית עם פולש עדין.איך מורדים מהשמשה את האבנית.בוצע ניקוי בעזרת ספוג כלים את השמשה הקדמית אבל לא עזר הרבה.ראיתי שחלק מהאנשים עושים את הפוליש עם משחזת או מקדחות מיוחדות עם כרית ווקס .שווה להשקיע ?ומה טווח המחירים של הציוד הזה.

פורסם

טרמפנטין ניסית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חומץ 5% ימיס את האבנית.

אין בעיה להשתמש על גבי השמשה

אבל תזהר על הצבע, תן לחומר להמיס את הנקודות בלי לשפשף ושטוף במים כדי שהאבנית לא תשרוט את האוטו. שלא תעיז להשתמש במכשיר פולישר על האבנית!

אם היה לך ווקס או אוטם צבע זה היה יורד עם מים בלבד.

פורסם

לא נסיתי טרמפנטין.יש את החומרים האלה של הקומקומים שמורדים אבנית .ידעתי שנפלתי על הפורד הכי גרועה בקו היצור :-).השכנה שלי בת 82 ולא כמו שרשמתי למעלה 28 .אז שניה אני יעשה קצת סדר .אני ינקה את השמשה עם חומץ או את כל הרכב?

פורסם

לדעתי קפוץ לפחח שמבצע גם פוליש+ווקס לפני שתהרוס את הצבע ותשרוט את השמשה.

תשים על זה איזה 200-300 שקל וסגרת סיפור.

העלות של החומרים + המכונה שאתה רוצה ובנוסף הנזק שאולי יהיה בעתיד לא שווה את זה.

לך לבעל מקצוע ותסגור את העניין.

פורסם

לדעתי אם תבצע פוליש במצב כזה אתה תשרוט את כל הרכב והצבע ינזק וזאת משום שהאבנית היא אבקה קשה שאם תשפשף אותה על הצבע היא תיגרום לשריטות, לדעתי כדאי לך לקחת את הרכב למכון מקצועי לטיפול פוליש-ווקס, יתכן שעדיף לפני הפוליש להסיר את האבנית בעזרת פלסטלינה ייעודית לצבע הרכב, ולאחר שהאבנית תוסר או לפחות רובה תוסר רק אז לעשות פוליש ווקס.

מהשמשה אין לך ממה לדאוג כל עוד היא לא נשברה/נסדקה הכל יורד מהשמשה, אתה יכול למשל לטבול איזה בד במסיר אבנית קר ולעבור על השמשה בזהירות מבלי שיטפטף על הצבע והכל ירד מהשמשה.

• תוכן חדש...