Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדינת חלם כבר אמרנו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שביבי ניצח את המחאה...

אחרת איך תסבירו את זה?

http://www.mako.co.il/cars-cars-news/local/Article-80bfd19a65f0231006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498

מחירי הנפט צנחו החודש ב13% בעוד הירידה המתוכננת הייתה בסביבות ה-30 אגורות אבל כנראה שנקבל ירידה של 10 אגורות!!

כאילו לא מספיק ש50% מסים עכשיו הם גם הוציאו צו שיוריד לחברות הדלק את הרווח וגם יעלו לעצמם את המס.

ביזיון!!

פורסם

אהבתי את המשפט ש "מחירי הדלק בישראל נקבעים על פי 4 הימים האחרונים", או יותר נכון "על פי רצון הממשלה להרוויח עוד כמה שקלים".

Opel Adam S 2017

פורסם

הכותרת לא מתאימה כי המדינה מאוד חכמה התושבים קצת פחות לכן מי שלא ילך להפגין ביום שבת בעצם מסכים למצב.

עד שלראש ממשלתנו זה לא יעלה בנוחות האישית שלו כנראה שהוא ימשיך להXXXX עלינו בקשת.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

מה אתם רוצים בדיוק? העם רוצה צדק חברתי. העם רוצה שכל משפחה תקבל סיבסוד מלא מגיל אפס עד גיל 3 בעבור הפעוטונים. נשמע סבבה אבל מאיפה הכסף יבוא? רוצים צדק חברתי? תשלמו. מכירים את גואל רצון בן הבליעל? האם ידעתם שיש לו קרוב ל 30 פלוס נשים? האם ידעתם שיש לו קרוב ל 90 ילדים? עכשיו שבן הבליעל מאחורי סורג ובריח מאיפה יביא הביטוח לאומי את כל הקיצבאות לפרזיט הזה? צדק חברתי אה?

יש בעייה גדולה במדינת ישראל והיא שאנשים עושים יותר ילדים מכפי יכולתם הכלכלית וזה בדוק. העובדות והמחקרים מדברים בעד עצמם. המדינה צריכה לחלק אמצעי מניעה חינם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
מה אתם רוצים בדיוק? העם רוצה צדק חברתי. העם רוצה שכל משפחה תקבל סיבסוד מלא מגיל אפס עד גיל 3 בעבור הפעוטונים. נשמע סבבה אבל מאיפה הכסף יבוא? רוצים צדק חברתי? תשלמו. מכירים את גואל רצון בן הבליעל? האם ידעתם שיש לו קרוב ל 30 פלוס נשים? האם ידעתם שיש לו קרוב ל 90 ילדים? עכשיו שבן הבליעל מאחורי סורג ובריח מאיפה יביא הביטוח לאומי את כל הקיצבאות לפרזיט הזה? צדק חברתי אה?

יש בעייה גדולה במדינת ישראל והיא שאנשים עושים יותר ילדים מכפי יכולתם הכלכלית וזה בדוק. העובדות והמחקרים מדברים בעד עצמם. המדינה צריכה לחלק אמצעי מניעה חינם.

צדק חברתי צריך להגיע ממשלה הרבה יותר צנועה והרבה פחות נהנתנית.

אם הייתה פה תשתית טובה של תחבורה ציבורית, זה מובן, אבל כמו שהרכבת והאוטובוסים נראים ביבי ממשיך לגנוב אותנו. אנחנו נמשיך לשבת ולבכות ולא נצא לרחובות.

פורסם

יש לך שני מגזרים (לא כל המגזרים אבל אחוז גדול מהם) שחיים על חשבון קצבאות ולא תורמים חצי דבר חזרה. אם רק העיוות הזה לבדו היה מתוקן תאמין לי הצדק שאנשים כ״כ רוצים היה קרוב הרבה יותר! אבל הממשלה באופן קבוע בוחרת להמשיך בגישה זו.... עד.... שיום אחד ה״מדינה״ (או אלה שמחזיקים אותה) תקרוס

טל.

פורסם

תראה, אין אפס. אני מסכים איתך לחלוטין שיש בעייה עם הכנסת הזו. ישנם יותר מדיי שרים וחלקם בכלל שרים עם תיקים דמיוניים. אבל מה לעשות, כל מפלגה שתעלה לכוח צריכה את עזרתה של מפלגה קטנה אחת או כמה מפלגות קטנות בשביל לקבל רוב. ומה לעשות שהאג'נדה של המפלגות הקטנות הללו היא להמשיך ולממן את אוכלי החינם?

אתה יודע שסגן שר הבריאות העלה הצעק חוק (שכבר עברה את הצבעות השרים) שהביטוח הסיעודי יכלל בתוך סל הבריאות? מה הליצן ליצמן רוצה? לפי הצעת החוק שלו, כל קשיש שצריך עזרה סיעודית יקבל אותה אבל שים לב לאותיות הקטנות גם אדם שמעולם לא שילם ביטוח לאומי יקבל אותה( את העזרה הסיעודית).

נשמע סבבה לא? ממש ממש לא. למה שאדם, אזרח ישראלי נאמן ששילם כל החיים שלו מיסים יקבל עזרה סיעודית ואילו אדם שבקושי שילם ביטוח לאומי או בכלל לא גם יקבל את זה? אם מי אתה חושב שמר ליצמן את ליצמן רצה להטיב? בוא ונשים את הקלפים על השולחן. ישנם מגזרים בישראל שבקושי משלמים ביטוח לאומי. חס וחלילה, אל תבין אותי לא נכון. באמת מכל הלב, אני בעד לעזור לאלמנות, ליתומים,לעיוורים, לנכים, לחירשים, לאנשים עם פגיעות בתיפקוד השיכלי וכיוצא בזה. זוהי אחת החובות המוסריות של כל חברה מתוקנת וצודקת. על זה חס וחלילה אין לי טענות.

אבל ישנם מגזרים ששקועים בתוך הבוץ של עצמם בגלל שהם לא רוצים לצאת מהבוץ הזה ויותר גרוע, נכנסים לבוץ הזה תוך כדי ידיעה ומודעות לכך שזה יקשה להם את החיים. אז למה שהאזרח הישר ונאמן למדינה שלו שעובד קשה למחייתו ישלם עבור אוכל החינם? אני פשוט לא קולט את זה? למה שאדם שבקושי גומר את החודש ויש לו שלושה ילדים ישלם עבור מגזרים שעושים 12 ואפילו 18 ילדים?

לזה אתם קוראים צדק חברתי? לזה קוראים נצלנות חברתית.

הנה ציטוט מהלינק שמובא למטה.

"צוחקים עליי, אומרים שזה חלום, אבל תעשו חשבון כמה כסף ייכנס מתוספת כזו" , כך אמר ליצמן לפני מספר ימים. לא ברור אם הצעתו של ליצמן אכן תרקום עור וגידים לכדי הצעת חוק שתעבור. אולם מה שברור, הוא שלא מדובר בביטוח מטעמה של הממשלה, אלא בתוספת מס על האוכלוסיה היותר מבוססת, שבסופו של דבר תממן את הביטוח הסיעודי לאוכלוסיה בעלת שכר נמוך , או את אלו שכלל אינם עובדים. כאשר זוהי תמונת המצב, כמובן שלא מדובר בביטוח שיהיה מספק, אלא בביטוח שתנאיו יהיו בסיסיים ביותר. האוכלוסיה עדיין תאלץ לרכוש ביטוח סיעודי פרטי בנוסף לזה שיוצע, שכן הוא לא יהיה מספק, כפי שביטוח לאומי לא הביא לכך שאנשים הפסיקו לרכוש ביטוח נכות ואובדן כושר עבודה; או כפי שהביטוחים המשלימים שהוצעו במסגרת חוק הבריאות הממלכתי , לא נמצאו מספקים ורבים רכשו ביטוח בריאות ותרופות פרטי.

http://www.parshan.co.il/index2.php?id=7698&lang=HEB

לינק על אישור הממשלה לגבי חוק העזרה הסיעודית.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4021209,00.html

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

שאלה, אם הם לא מצליחים למצוא כל פעם מאיפה להביא תקציבים שונים,

איך כל שנה הם מצליחים למצוא כסף כדי לממן לעצמם תוספות(ולא הפחתה) משכורת על פי השכר הממוצע במשק(בשנה שעברה הם גם הצליחו למצוא כסף בשביל להשלים את התוספת שהקפיאו לעצמם עקב המשבר),השנה 4000 שח לביגוד, תוספת תקציבים לקשר עם הציבור ועוד המון דברים לתועלתם האישית בלבד?

נכון, זה לא כסף גדול, אך כסף שהיה יכול ללכת לתועלת אמיתית. אז אם הם לא מצליחים למצוא מאיפה להביא כסף לתועלת הציבור, אין שום סיבה שימצאו כסף לתועלתם האישית.

בחברה פרטית הם כבר מזמן היו עפים עם ניהול כושל כזה.

יש כסף, לא חושבים איך להשקיע אותו לתועלת עתידית, אלא משקיעים אותו בפתרונות מקומיים וכשנוצרת בעיה חדשה, צריך עוד כסף.

פורסם

אל תדאג הגאסטו יביא מספיק כסף לכסות על כל תחלואי ארצינו (למרות שאף שקל לא יגיע כדי ת'אכלס לכסות את תחלואי ארצינו).

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

עזבו אתכם שטויות

למי יש את האתר הזה שמראה כמה כל שר ממשלה או חבר כנסת מוציא בשנה על ה"בזבוזים" שלו?

אני זוכר שהיה שם שר אחד שקיבל כ 100 אלף שקל שנתי על טלפון.

נראה לכם הגיוני?

מישהו מכיר את האתר הזה עם הפירוט על כל אחד מהשרים / חברי כנסת?

תראו מה הולך שם.

Opel Adam S 2017

פורסם

למה להתעסק בכמה השרים מרוויחים ואילו הטבות יש להם?

הרי ידועה שמכרו חצי מדינה, התושבים רובם זומבים שממשיכים לעבוד ולממן את המפלצת שנקראת מדינה. עוד מעט ימכרו לנו מערכות הגנה, כיפת ברזל, בסכומים מופרזים, כי למישהו זה משתלם שאין שלום.

בכל מקרה זה כסף קטן לעומת הכסף שכבר לקחו לנו ב20 שנים האחרונות, הכל היה חלק ממזימה, בייחוד העליה הגדולה מבריה"מ שאז התחיל הכסף הגדול, פתאום יש למי להשכיר דירה, פתאום הדירות התחילו לעלות במחירים, החכמים התחילו לתת משכנתאות ולשעבד את העולים התמימים שלא הבינו איך זה עובד בעולם קפיטליסטי קר. בקיצור, תגידו תודה לאותם האנשים אשר עשו מהארץ מסחרה, העליה נתנה המון, אבל על הגל הזה נוצר גל חדש, גל ההתייקרויות(שכלל תירוצים לא קשורים - ככל שיש יותר אנשים ויותר ביקוש, כך גם המחיר צריך לרדת ולא להפך - MASS PRODUCTION מוזיל, רכיש בכמויות - מוזיל, רק שממשיכים להרעידו בגלל שאין פה מפקח אמיתי, אתם רוצים לעשות סדר? אין בעיה, תנו לאנשי מקצוע לבדוק את התנהלות הממשלה לפי אותו תחום התמחות. יש להתיר גם חקירות ובדיקות עבר של עיסקאות לא כדאיות וכו'. אויבי העם צריכים ללכת מכאן.

חתימה בהשהיה

פורסם

תפסיקו לקטר בפורום. בואו להפגנות!

כשיראו מליון אנשים ברחובות יצטרכו לעשות שינויים.

סתם להוציא קיטור בפורום לא יזיז כלום.

בואו להפגנות!

פורסם
תפסיקו לקטר בפורום. בואו להפגנות!

כשיראו מליון אנשים ברחובות יצטרכו לעשות שינויים.

סתם להוציא קיטור בפורום לא יזיז כלום.

בואו להפגנות!

אני אופיע להפגנות שידרשו קיצוצים במתן ההטבות לכל אוכלי החינם. בין אם הם נמצאים בכנסת, באום אל פאחם, בבני ברק או בכל מקום שבהם גרים כאלה פרזיטים. בסופו של דבר מי שירוויח מכל הצדק החברתי הזה זה רק הפריזטים. ככה זה היה עד היום.

אם אלוהים אומר לכולם פרו ורבו ומלאו את הארץ אז שהוא יביא את הכסף.

פורסם

פשוט גועל נפש. נשבר לי מהמדינה הזאת כבר!!! את הכל מעדכנים לפי עליית המדד, חוץ מאת השכר שלנו. ככה לאט אבל מאוד בטוח אנחנו מתחילים לשקוע.

• תוכן חדש...