Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שעון החלומות שלי הוא : tag heuer carrera 36 rs ,אבל אשמח להסתפק באומגה SEAMASTER :)

אם כי אני מאוד מרוצה מהרכישה האחרונה שלי של TISSOT מסדרת RACING :

TissotT0186171106100_big.jpg

לפי הכפתורים בצד השעון משמש גם כפלאסק לויסקי או ברנדי...

החלומות שלי בתחום השעונים מאד פשוטים - כמעט כל שעון שיוציא קנת קול ימשוך אותי; כרגע יש לי כמה בצבעים שונים שיתאימו לסטים שונים של לבוש עבודה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא חובב שעונים (למען האמת אני לא עונד שעון מאז הצבא, ואם אני זוכר נכון אז גם לא לפני כן) אבל ממש לא הייתי מתנגד לשעון כמו ה-MOONSTRUCK או הג'נגיס חאן.

בנצי, יש לך מושג כמה עולה כל אחד מהשעונים האלה (אני מנחש שיותר מהבית שלי, אבל עדיין מעניין לדעת)?

לפני עליית המחירים או אחריהם? :-)

בעיניי דווקא מצא חן הBreitling Chronomat:

images.jpg

פורסם
אני לא חובב שעונים (למען האמת אני לא עונד שעון מאז הצבא, ואם אני זוכר נכון אז גם לא לפני כן) אבל ממש לא הייתי מתנגד לשעון כמו ה-MOONSTRUCK או הג'נגיס חאן.

בנצי, יש לך מושג כמה עולה כל אחד מהשעונים האלה (אני מנחש שיותר מהבית שלי, אבל עדיין מעניין לדעת)?

הMOONSTRUCK הכי זול שמצאתי עולה בסביבות ה100K$.

http://www.chrono24.com/en/ulyssenardin/moonstruck-ltd-platin-1069-113--id1754221.htm?id=1754221&picnum=0&tab=details

הנה פשרה הגיונית יותר :

http://www.chrono24.com/en/ulyssenardin/minute-repeater-forgerons--id1799971.htm

haters will hate

פורסם
לא יודע, הוא משדר משהו קצת פושטי בעיניי, לא התחברתי אליו כל כך.

זו הבעיה.

אני לא אחד שמחפש לעשות רושם, אבל לפעמים אסור לך ללבוש/לענוד/להרכיב דברים, שיכולים להשפיע על הרושם הראשוני בעסקים :(.

פורסם
לפי הכפתורים בצד השעון משמש גם כפלאסק לויסקי או ברנדי...

.

הכפתורים קצת לא שגרתיים אבל זה מה שיפה כאן.

הם אמורים "כאילו" להוות את המחליפי הילוכים מאחורי ההגה, אחת החוגות היא הגה בצד שמאל יש צמד מפלטים.

השעון מאוד מרשים במציאות, במיוחד ביחס למחיר.

בקשר ל SEAMASTER - הדגמים הבסיסיים שלו נראים בסיסיים מידי.

בקשר לרושם/פוזה - אין מה לעשות, אחרי שנים שהתכחשתי לזה והלכתי עם GSHOCK , למדתי ששעון זה תכשיט וסוג של סמל סטטוס ועדיף ללכת עם משהו ברמה גבוהה או לא ללכת בכלל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האמת אני לא פריק יותר מידי של שעונים, אבל יש חברה אחת שאני מאד מבסוט מהשעונים שלה- Gc GUESS

המחיר שלהם לא בשמיים, האיכות לדעתי מצויינת והעיצוב מאד לטעמי.

השעון הזה נרכש לפני 6 שנים וחצי במחיר של 1200 ש"ח ובשימוש יומיומי נאלצתי להחליף רק פעם אחת רצועה (הסוללה עדיין מקורית).

6690-7859-thickbox.jpg

לפני שנה שרציתי לחדש קצת, אמרתי שנשאר עם אותה החברה ורכשתי את הדגם הזה בעלות של 1250 ש"ח.

ביומיום עדיין עם הדגם הקודם וכשיוצא עונד את החדש. מאד מבסוט עליו, מקבל לא מעט מחמאות (בעיקר שנראה יותר יוקרתי מהמחיר שלו).

guess-collection-gc-45003g1-gents-watch-new-model-a0dce.jpg

ד"א, את שני השעונים רכשתי מאותה חנות באינטרנט כי המחירים שמבקשים עליהם בקניון לא הגיוניים גם אחרי שאתה מוריד בסביבות ה30% מהמחיר המקורי.

עמית.

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

לבחור שמחפש שעון דק .אתה יכול לבדוק את השעון של skagen .יש להם שעונים דקים שנראים ומרגישים יותר טוב מהסקין יש להם דגמים גם מטיטניום

אכן שעונים זה סריטה עמוקה למי שיש אותה .תחביב נחמד מאוד קצת יקר אבל עדיין יותר זול ממכוניות:).מה שנחמד באוסף שעונים זה שהוא לא רק תקוע בארון אלה מלווה אותך כל היום -כל יום שעון אחר.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מטורף. אפשר לקנות מרצדס במחירים האלה. :-P

פורסם

אם כבר, אז הנה תוספת בשבילו - הפלאפון המכוער בעולם עם פונקציונל של מוטורולה V3

http://www.slashgear.com/vertu-signature-cobra-phone-213062/

תג מחיר - מציאה, רק 310K$ (דולר אמריקאי, לא דולר של זימבבווה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בתור אחד שמחזיק 2 שעוני סרטינה ושניים של קסיו (אחד פרו-טרק לרכיבות אופניים ואחד ג'י-שוק של קבוצת טויוטה לפריז דקאר) , השעון הבא שלי יהיה אולי Luminox A.3051.BO

3051BO.jpg

3051bo-back.jpg

אבל:

יש בעולם ביקורות חוזרות ונשנות על עמידות הזכוכית (לא ספיר קריסטל כמו בסרטינה שלי ) , ועל אי אילו בעיות עם אטימה ולכן אני שוקל אם ללכת על השעון הזה או לקנות לעצמי משהו אחר .. עדיין לא ברור ...

נראה לי שבסוף אקנה לי איזה SUUNTO מטורף או אחכה לחלום שלי שהוא אומגה כמו של ג'יימס בונד..

Untitled-2.jpg

omega-seamaster-diver-300m-james-bond-watch.jpg

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
הכפתורים קצת לא שגרתיים אבל זה מה שיפה כאן.

הם אמורים "כאילו" להוות את המחליפי הילוכים מאחורי ההגה, אחת החוגות היא הגה בצד שמאל יש צמד מפלטים.

זה כל הרעיון של שעון מרוצים. אתה אמור בקלות רבה ביותר להפעיל ולעצור את הסטופר כדי לעשות מדידות זמנים.

אלה חוקי הז'אנר ולכן הכפתורים. לא הילוכים ולא בטיח.

באשר לנושא חלומות, קשה לי להגיד שאני חולם כי גם היום אני הולך עם שעונים מהתוצרת הנכונה, אבל יש שעון אחד שבהחלט הייתי רוצה אצלי באוסף.

כן, אני יודע שהוא מאוד לא אמין ולא שעון שהולכים איתו בכלל, אבל משום מה יש לי זקפה שאני רואה אותו.

UN_Freak_pr3.jpg

• תוכן חדש...